Cinsel Yaşam Sevgilimi masajla nasıl tahrik ederim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Masaj yapmamı istiyor üstüne çıkp masaj yapacağım öneriniz ne Sevgilimi masajla nasıl tahrik ederim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. konuşarak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl konuşarqk Soran 1 yıl Mesela
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Üstüne çıkıp masaj yaparken tahrik olmuyorsa, ekstra bir çabaya girme, ordan uzaklaş ☺️ 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Hahah tamam ama üst dediğim sırtı o yatarken Yorumla didakdik 1 yıl Nasıl bir üstüne çıkmaktan bahsediyorsun ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Sırtına o yüz üstü yatarken Yorumla didakdik 1 yıl Tamam da nasıl çıkacaksın, ayaklarinlami cigneyeceksin, yoksa kalcanla sırtına mı oturacaksin, ya da daha farklı bir yöntem mi var☺️ Yorumla Soran 1 yıl Kalcamlamsırtına oturucam omuzdan her yerini masaj yapıcam Yorumla didakdik 1 yıl Bahsettiğim şey bu işte, buna rağmen tahrik olmayacaksa uğraşma, (tabi senin kıyafetin de önemli, kot pantolonla oturursan tahrik edemezsin) Yorumla Soran 1 yıl Ne giymeliyim Yorumla didakdik 1 yıl Hmm, bak bunlar detay işte Yorumla Soran 1 yıl Ne işte Yorumla didakdik 1 yıl Detaylar burada olma Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla didakdik 1 yıl E detay çünkü, kelimeler takılmasın engeke Yorumla Soran 1 yıl Hımm Yorumla didakdik 1 yıl Sen ne giymeyi düşünüyorsun Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Çok bişey yapmana gerek yok.. kendi istediğine göre dokunmam kafi yükselmesi için 0 0 Yorumla
karınca_bsleyn_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. tecrübeli biri olarak istediğin şekilde yardımcı olabilirim buradan uzun olur ayrıca sorular gerek tam olarak istediğin gibi olması için 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. goguslerını hıssettır 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Başkaa Yorumla anticooor07 1 yıl nefesını ve bacak aranı ayır ıyıce sıcaklıgını hıssetsın Yorumla Soran 1 yıl Omuzdan boyna doğru dimii Yorumla anticooor07 1 yıl evet Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır Yorumla anticooor07 1 yıl sanslı adam Yorumla Soran 1 yıl Bencede umarım bilir değerimi Yorumla anticooor07 1 yıl hıı özel yeere de yap masaj Yorumla Soran 1 yıl Yok olmaz böyle tahrik olmalı Yorumla anticooor07 1 yıl hıı olur ztn mini kıyafetler gıy Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla anticooor07 1 yıl izlemek ısterdım senı o an Yorumla Soran 1 yıl İşte Yorumla anticooor07 1 yıl nasıl iste Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla anticooor07 1 yıl aa cesur değil mısın o kadar Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Aleti hariç her yere dokun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aşağı kısmın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eeee Yorumla Soran 1 yıl Orası kı diye soruyorum Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Extra birsey yapmana gerek yok 0 22 Yorumla Soran 1 yıl Olnaz ki amaç o Yorumla Kadirk34 1 yıl O zaman kasiklara indiğinde tepki verecektir Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla Kadirk34 1 yıl Tepkisiz kalamaz hiç kimse Yorumla Soran 1 yıl Yanii Yorumla Kadirk34 1 yıl Dene bakalım Yorumla Soran 1 yıl Denicem Yorumla Kadirk34 1 yıl Tepkisi ne olacak bakalim Yorumla Soran 1 yıl İyi olur Yorumla Kadirk34 1 yıl Ama bu sana patlayabilir Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla Kadirk34 1 yıl Bu hareket sonrası devamı gelebilir Yorumla Soran 1 yıl Gelmez ya Yorumla Kadirk34 1 yıl Bence hazırlıklı ol Yorumla Soran 1 yıl Hazırım ya ne yapqr ki rn fazla Yorumla Kadirk34 1 yıl Belki de senin de istediğini Yorumla Soran 1 yıl Bilmeyiz Yorumla Kadirk34 1 yıl Ben cevabı aldım 😀 Yorumla Soran 1 yıl Neymiş oo Yorumla Kadirk34 1 yıl Olabilir de Yorumla Soran 1 yıl Yoo Yorumla Kadirk34 1 yıl Istemezmiydin Yorumla
cakmak35 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Bence nasıl edeceğini iyi biliyorsun 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum iyi masaj yağarım ama o anlamda değil Yorumla cakmak35 1 yıl Hassas noktalara temas etmeye çalış oralara yakın masaj yap Yorumla Soran 1 yıl Alt mı Yorumla cakmak35 1 yıl Alt göğüslereinden aşağıya doğru hafif hafif temaslar Yorumla Soran 1 yıl Hımm Yorumla cakmak35 1 yıl Detaylı istersen o başka tabi Yorumla Soran 1 yıl İsterim Yorumla cakmak35 1 yıl o zaman ne yapacağını biliyorsun oradan anlatırım ;) Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tepin üstünde 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla
sahinsinan Takip Et Xper 7 Yaş: 44 1 yıl Kendine hakim olabilecekmisin peki 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Eevet Yorumla sahinsinan 1 yıl Eminmisin? Peki ya oda sana dokundugunda Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla sahinsinan 1 yıl Daha once deneyimin oldumu yakinlasma konusunda Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla sahinsinan 1 yıl Peki nasil bu kadar emin olabiliyorsun ki yasamadiign seylerle ilgili Yorumla sahinsinan 1 yıl Bence cok sorun yasayacaksin Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani ne sorunu Yorumla Soran 1 yıl Rmin değilim ki ne rminliği Yorumla sahinsinan 1 yıl Benim de bir kiz arkadasim vardi, ben kendime hakim olurum diyordu iddiaya girdik Yorumla Soran 1 yıl Naptın ki olamadı mı Yorumla sahinsinan 1 yıl Neler oldu neler, kendisi bile sasirmisti geldigi duruma Yorumla Soran 1 yıl Nasıl geldi pişman oldu mu? Yorumla Soran 1 yıl Nasıl geldi o duruma ne yaptınız Yorumla sahinsinan 1 yıl Evet ben pisman oldum ama yapmadigim sey icin pisman oldum Yorumla sahinsinan 1 yıl Daha detayli anlatmak isterim Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla sahinsinan 1 yıl Takip edermisin ya da mesaj atarmisin Yorumla
ibraaagim Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Abla bacaklarına masaj yap 0 22 Yorumla Soran 1 yıl Ondan tahrik olur muu Yorumla ibraaagim 1 yıl Evet abla penise yakın tarafla yap sevgilim bana yapmıştı sevişirken ben tahrik olmuştum Yorumla Soran 1 yıl Bastırıyormudy tam nasıldı Yorumla ibraaagim 1 yıl Abla hafif bastırıyordu ileri geri yapıyordu bide abla yaparken ben göğüslerine bakıyım diye dekolte giymişti dekoltede giy Yorumla ibraaagim 1 yıl Ben tahrik olup penisim kalkınca kasıklarımı okşadı sonra bakrımı indirdi ilk penisimi okşadı ve oral seks cekti Yorumla Soran 1 yıl Oturuyormuydun o xaman dairesel dirsekle dimii Yorumla ibraaagim 1 yıl Oturuyordum biraz arkaya yaslanmıştım hem dairesel hem ileri geri abla sen kaç yaşındasın bu yapan 30 yaşındaydı sekste 4 posta atmıştım hatta Yorumla ibraaagim 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl 23 yaşım küçük benim Yorumla ibraaagim 1 yıl Bende 20 yaşımdayım sevgilimde 20 ama yatakta baya iyiyiz penisimi göğüslerinin arasına alıyor seks in sonuna doğru ileri geri yapıyor ve boşalıyorum memelerine Yorumla Soran 1 yıl Büyük mü onun kii Yorumla ibraaagim 1 yıl Göğüsleri 95 beden Yorumla Soran 1 yıl Ooo brnim küçük yapamam Yorumla ibraaagim 1 yıl Kaç beden ki Yorumla Soran 1 yıl 75 Yorumla ibraaagim 1 yıl Aynen olmaz seninkiyle bu arada 4 posta atıyorum seks te iyimi Yorumla Soran 1 yıl İyi Yorumla ibraaagim 1 yıl Anal yapıyormusun abla Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla ibraaagim 1 yıl Anal tavsiye ederim baya zevk veriyor Yorumla Soran 1 yıl Yokya Yorumla ibraaagim 1 yıl Canın acır diyemi korkuyon Yorumla
İzmircuckold Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Anal masaj yapman gerek 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nee Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Poposuna otur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Başkaaa onu yapıcam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk kez mi yapacsksınız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
konuşarak
Nasıl konuşarqk
Mesela
Üstüne çıkıp masaj yaparken tahrik olmuyorsa, ekstra bir çabaya girme, ordan uzaklaş ☺️
Hahah tamam ama üst dediğim sırtı o yatarken
Nasıl bir üstüne çıkmaktan bahsediyorsun ☺️
Sırtına o yüz üstü yatarken
Tamam da nasıl çıkacaksın, ayaklarinlami cigneyeceksin, yoksa kalcanla sırtına mı oturacaksin, ya da daha farklı bir yöntem mi var☺️
Kalcamlamsırtına oturucam omuzdan her yerini masaj yapıcam
Bahsettiğim şey bu işte, buna rağmen tahrik olmayacaksa uğraşma, (tabi senin kıyafetin de önemli, kot pantolonla oturursan tahrik edemezsin)
Ne giymeliyim
Hmm, bak bunlar detay işte
Ne işte
Detaylar burada olma
Neden
E detay çünkü, kelimeler takılmasın engeke
Hımm
Sen ne giymeyi düşünüyorsun
Çok bişey yapmana gerek yok.. kendi istediğine göre dokunmam kafi yükselmesi için
tecrübeli biri olarak istediğin şekilde yardımcı olabilirim buradan uzun olur ayrıca sorular gerek tam olarak istediğin gibi olması için
goguslerını hıssettır
Başkaa
nefesını ve bacak aranı ayır ıyıce sıcaklıgını hıssetsın
Omuzdan boyna doğru dimii
evet
Tamamdır
sanslı adam
Bencede umarım bilir değerimi
hıı özel yeere de yap masaj
Yok olmaz böyle tahrik olmalı
hıı olur ztn mini kıyafetler gıy
Tamam
izlemek ısterdım senı o an
İşte
nasıl iste
Olmaz
aa cesur değil mısın o kadar
Aleti hariç her yere dokun
Aşağı kısmın
Eeee
Orası kı diye soruyorum
Extra birsey yapmana gerek yok
Olnaz ki amaç o
O zaman kasiklara indiğinde tepki verecektir
Olabilir
Tepkisiz kalamaz hiç kimse
Yanii
Dene bakalım
Denicem
Tepkisi ne olacak bakalim
İyi olur
Ama bu sana patlayabilir
Ne gibi
Bu hareket sonrası devamı gelebilir
Gelmez ya
Bence hazırlıklı ol
Hazırım ya ne yapqr ki rn fazla
Belki de senin de istediğini
Bilmeyiz
Ben cevabı aldım 😀
Neymiş oo
Olabilir de
Yoo
Istemezmiydin
Bence nasıl edeceğini iyi biliyorsun
Bilmiyorum iyi masaj yağarım ama o anlamda değil
Hassas noktalara temas etmeye çalış oralara yakın masaj yap
Alt mı
Alt göğüslereinden aşağıya doğru hafif hafif temaslar
Hımm
Detaylı istersen o başka tabi
İsterim
o zaman ne yapacağını biliyorsun oradan anlatırım ;)
Olur
Tepin üstünde
Olmaz
Cok basit
Nasıl
Kendine hakim olabilecekmisin peki
Eevet
Eminmisin? Peki ya oda sana dokundugunda
Evet
Daha once deneyimin oldumu yakinlasma konusunda
Hayır
Peki nasil bu kadar emin olabiliyorsun ki yasamadiign seylerle ilgili
Bence cok sorun yasayacaksin
Nasıl yani ne sorunu
Rmin değilim ki ne rminliği
Benim de bir kiz arkadasim vardi, ben kendime hakim olurum diyordu iddiaya girdik
Naptın ki olamadı mı
Neler oldu neler, kendisi bile sasirmisti geldigi duruma
Nasıl geldi pişman oldu mu?
Nasıl geldi o duruma ne yaptınız
Evet ben pisman oldum ama yapmadigim sey icin pisman oldum
Daha detayli anlatmak isterim
Olur
Takip edermisin ya da mesaj atarmisin
Abla bacaklarına masaj yap
Ondan tahrik olur muu
Evet abla penise yakın tarafla yap sevgilim bana yapmıştı sevişirken ben tahrik olmuştum
Bastırıyormudy tam nasıldı
Abla hafif bastırıyordu ileri geri yapıyordu bide abla yaparken ben göğüslerine bakıyım diye dekolte giymişti dekoltede giy
Ben tahrik olup penisim kalkınca kasıklarımı okşadı sonra bakrımı indirdi ilk penisimi okşadı ve oral seks cekti
Oturuyormuydun o xaman dairesel dirsekle dimii
Oturuyordum biraz arkaya yaslanmıştım hem dairesel hem ileri geri abla sen kaç yaşındasın bu yapan 30 yaşındaydı sekste 4 posta atmıştım hatta
?
23 yaşım küçük benim
Bende 20 yaşımdayım sevgilimde 20 ama yatakta baya iyiyiz penisimi göğüslerinin arasına alıyor seks in sonuna doğru ileri geri yapıyor ve boşalıyorum memelerine
Büyük mü onun kii
Göğüsleri 95 beden
Ooo brnim küçük yapamam
Kaç beden ki
75
Aynen olmaz seninkiyle bu arada 4 posta atıyorum seks te iyimi
İyi
Anal yapıyormusun abla
Hayır
Anal tavsiye ederim baya zevk veriyor
Yokya
Canın acır diyemi korkuyon