Saçma mı düşünüyorum bilmiyorum ama bekaretimi bozmak istiyorum
24 yaşındayım
Sen saf temiz birisin demelerinin altında bile kötü anlam arıyorum?
Gözü açılmamış, tecrübesiz, acemi demelerini istemiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz?
Saçma mı düşünüyorum bilmiyorum ama bekaretimi bozmak istiyorum
24 yaşındayım
Sen saf temiz birisin demelerinin altında bile kötü anlam arıyorum?
Gözü açılmamış, tecrübesiz, acemi demelerini istemiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kusura bakma ama neden? Bu yaşlarda bu tarz şeyler olabilir ama niye buna takılıyorsun? Bak dostum inan bana bu yaptığın bir ömür canını yakabilir. Ayrıca evlendin ve eşin sana niye tecrübesiz desin ki? Kimse öyle bir şey demez ve diyenden de uzak dur açık ve net bir şekilde. Kendine değer ver ve bu gibi şeylerin inan bana dönüşü yok. Şimdi iki günlük dünya ve cinsellik önemli değil demiyorum sana ama mantıklı düşündüğünü düşünmüyorum. Bak, hele ki şu devirde erkrkler aşırı fena ve cinsellik için 40 takla atıyorlar resmen. Kendileri mesela her haltı yaşayıp bir de bakire kız istiyor. Ben ilişki yaşamış birine kötü gözle bakmam ama eşinle yaşamak istemez miydin ilk deneyimi he? ya da evlendin ve geçmişte yaşadıkların aklına gelirse ve ya bundan canın yanarsa he? Ya ben neden yaptım dersen bunu napacaksın tam olarak? Elinden ne gelecek pişman olmaktan başka? Ben senin böyle düşündüğünü düşünmüyorum açıkçası ama herkes böyle gel gitli dönemler yaşar ki seninki de şu an tam olarak o. O yüzden lütfen kendini sev ve ne yaşayacaksan yaşa içinden %1 bile "acaba pişman olur muyum" deme.
Ya benim anlatmak istediğim
Bu bakire kız arayan erkeklerden uzak olmak
Kendisi herşeyi yaşamış gelmiş bakire arıyor böyle erkeklerle ben evlenmem zaten hatta bakire değilim diye yalan attığım bile oldu. Sebebi ise beni bakire olduğum için istemesin beni ben olduğum için sevsin bakire olduğumu duyan erkek de gözü açılmamış saf temiz tecrübesiz hiç bisey bilmiyor gibi bi tavrı oluyor.
Açıkça demese de tavrından anlıyorum
Zoruma gitmesi normal mi?
Gözü kapalı saf olmak istemiyorum
Benim istediğim şey cinsellik değil hatta cinsellik için kullanılmak çok çok kötü bir şey
Böyle birsey yaşamaktan da korkuyorum
Ama artık bana sen temizsin sen safsın muamelesi yapmasınlar
Bakire olmayan kızı daha çok ciddiye alıyorlar sanki
Bakire olanı küçük görüyorlar gibi hissediyorum
"Beni ben olduğum için sevsin" diyen biri inan bana o hatayı yapmamalı. Zoruna gitmesi normal veya değil demiyorum ama bu tiplerden sana ne hayır gelir diyorum. Cidden seni sen olduğun için sevsin. O "zar" dediğimiz şey için değil ki. Sen duygusal bir kızsın ve bunu istemediğinden adım gibi eminim. O yüzden diyorum yapma lütfen be. Bakireler saf demek doğru mu ayrıca? Görmüyor musun ne kadar bakire ama fırlama var etrafta. Bakire olmayan kızı neden ciddiye alıyorlar söyleyeyim mi sana? Bu zaten yaşamış belki ikna ederim benle de yaşar diye alıyorlar. Böyle bir düşüncede olma asla lütfen. Bunu düşündürten kişilerle de evlenemezsin zaten. Ya sen bu musun kendine sorsana şunu?
Haklı olabilirsin sanırım
Ama ne bileyim
Eskiden bakire olmakla gurur duyuruldu şimdi ise bakire olmamak insanlara özgüven veriyor
Belki de haklısın ben yanlış düşünüyorum kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim
😌😌
Heh be go girl. İşte bu ya aynen öyle dimi kız. Sen o tiplere neyi ıspatlayabilirdin ki zaten? Bırak onlar kimlerle oluyorsa olsun. Sen olmadığın bir kişiye dönüşmeye çalışma lütfen😇. Kendine değer ver ayrıca. Duygusal birisi olduğunu az çok tahmin edebiliyorum ve bunu yaparsan canın yanacak biliyorum. O yüzden düşünme bile. Bırak seni almayan almasın demi heyt bee. Kaybeden sence sen mi olursun o mu? E tabiki de o hahahah 😂
Bakire değilim diye yalan söyleyince de yaklaşmaya çalışıyor mesela istemeyince de benden öncesiyle yaptın benle neden yapmıyorsun deyip soğumaya başlıyorlar
Baştan bakireyim deyince önemsemiyolar bi beklenti de olmuyor ama işte
En iyisi sordukları zaman konuyu kapatmak önemsiz böyle şeyler deyip geçmek
Heh aynen öyle kız bak. Bakire değilim dersen de napacak kendini akıllı sanan işte benle de yapar bu bir şekilde diyebilir ve diretir. Sen ben buyum diyeceksin veya önemsiz diyeceksin aynen öyle be. Baştan bakireyim diyince önemsemeyen tip yine aynı işte. Cinsellik yaşayamam diye düşünüyordur. Gerçekten senle seni sevdiği için olmak isteyen kile buna takar mı sence
Hayır baştan bakireyim deyince cinsellik beklentisi olmuyor ama gözü kapalıymışım gibi hissettiriyor ilişkiye devam ediyor ama çok da ciddiye alınmıyorum gibi yani tecrübesiz toy olarak görüyor
Bilmiyorum öyle işte
E kendim gibi birini bul? Öyle olan biriyle sende devam etme madem. Bu uzmanlık sınavı değil ki. Kendine yazık zaten seni öyle gören biriyle olma.
Karşımdaki insanlar hep bakir olmayan kişiler denkgeliyor bana
Bakirim diyen çıkmadı onca kişiyle tanıştım hepsi de biseyler yaşamış oluyor ne hikmetse
Sallıyorlar mı anlamadım
Öncelikle erkeklerin her dediğine inanma bu ülkede. Cinsellik yaşamayı havalı olmak gibi gören bir zihniyet var. Ha bakir olmayıp da seni anlayan biriyle de olabilirsin bence neden olmasın
Heh işte anlatmak istediğim bu
Cinsellik yaşayan havalı yaşamayan da içe dönük asosyal gibi bir algı var çoğunlukta
Bende bunun yüzünden taktım sanırım bu konuya
Sen kaç yaşındasın bakir misin
İşte bak olay o değil diyorum bende cano sana. O kafalardan uzak dur sana hayır gelmez ki be uzun vadede. Boşuna takıp kendine zarar veriyorsun.
Ayrıca evet 23 üm öyleyim
Tamam teşekkür ederim yorumların için 😊😊
Ne demek ben teşekkür ederim sana ama dediğim gibi ne olursan ol bu gibi şeylerle anlık karar verip bir ömür canın yanmasın 😇
Çok teşekkür ederim😊😊
Saf ve temiz olmayı cinsel deneyimsizlikle bir tutmak maalesef dinlerin insanlığa kazığı... Bu yüzden her bakire temiz ve ahlak sahibi, her seks yapmış bekar kadın da ahlaksız zannediliyor. Cinsel ilişkinin seni kirleteceği algısından kurtulmalısın. İlk cinsel ilişkini de çevrenin baskısıyla değil, sen istediğin için yaşamalısın, ki 24 yaş gayet normal bir yaş bunun için. Ya da seks yapma, kendin boz, sen bilirsin. Ama bu durumda bir erkekle ilişki deneyimin olmayacağı için yine bakire sayılırsın. Sadece kızlık zarı denen gereksiz yere kutsallaştırılmış, anlamsız dokudan kurtulmuş olursun.
Burada bakireligin önemi yok diyenlerin yanında, verip tekrar biriyle evlendiğinde kız çıkmayınca annesinin evine gonderilenlerimi, ilk gecede kız çıkmayınca kavga çıkarıp yatakları ayıranlar, eşinin hergun hakaretlerine maruz kalan pek çok kız arkadasla bu platformda karşılaştık sohbetlerde bulunduk burada erkekler birliktelik içim bu devirde bakireyim kaldı deyip kızları kandırıyorlar o yüzden o konuyu iyi düşünüp karar vermek gerekir bizim toplumumuz dinci ve tutucu toplum buna değer verir erkeklerse o kafada sonra acı çekmeden için uyarı anlamına bunu belirtmek istedim
Evet saçma düşünüyorsun düşünce yapın çok yanlış sırf başkaları seni tecrübeli gözü açık görecek diye bekareti bozmak istemen cidden garip yapsan bile sonra pişman olacaksın pişman olacağın birşeyi yapma kendini bu yaşına kadar korumuşsun karşına birisi çıkarsa evlenirsin o zaman zaten bekaretten kurtulacaksın başkalarının değil senin ne düşündüğün önemli
Evlilik yolu zor görünüyor 😄
Niye peki
Evlilik olsada olmasada başkaları için böyle düşünüyor olman saçma
Öyle işte
Söylemek istemiyorsun anladım
Ben biraz asosyalim de insanlarla anlaşamıyorum onlar da beni sevmiyo zaten
Şimdi hayatı bilmediğim çok yorum yapmak istiyorum sadece şunu söyleyebilirim içinden gelerek daha samimi yaklaşabilirsin ve sosyleşeceğin ortamlarda bulun
İnsanlara güvenmiyorum
Doğrudur güvenmemekte haklısın
Cevap
39Cevap
hayır önem vermem
Saçma düşünüyorsun. Bende 28 yaşındayım ve bakirim daha ne inecek sevismedim bile inlerine ne dediği umrumda değil seninde olsun. kendini evleneceğin kişiye sakla öyle daha güzel ve heyecanlı olur hem dinende bu gerekir Zina yapmak büyük günah sakin yapma dua et namaz kil Allah sana hayırlısını nasip edecektir
Amacım cinsellik değil zevk almak filan da değil
Sanki bakire olmayan kızı daha çok ciddiye alıyorlar gibi
Bakireleri saf temiz gözü kapalı hiç bisey yaşamamış görmemiş gibi bi muamele yapıyorlar
Ben böyle görünmek istemiyorum
Tabiki sizde haklısınız evleneceğin kişiye özel olmak daha güzel
Ama işte tavırlardan anlıyorum
Saf gibi görüyorlar sanki
Mülayim görülmek istemiyorum
Haklısın ama sende bakire değilmişsin gibi davran mesela illa onlara bisey kanıtlamaya gerek yok :))
Sorması ayıp siz kaç yaşındasınız :)) vee kimin ne dediği sizin umurunuzda olmasın
24 yaşındayım
Haklısın genelde öyle davranıyorum da bu sefer de benden öncekiyle yaptın benle neden yapmıyorsun gibi tavrı oluyor 😂 soğumaya başlıyor
Haydaaa hahahaha🤣🤣 hanımefendi sizde bu ikilemi içerisinden çıkılmaz. Ben evleninceye kadar sabrederim yani 28 yıldır sabrettigim gibi biz sizinle iyi partner oluruz 🤣🤣😎
Aynen yaaa, zaten asıl mesele de bu. Hanginiz gerçek bir kadın ki zaten. Veren verene, para menfaat ve çıkar peşinde koşan koşana. Sen neen farklı olasın ki. Yuh yani, ne hale geldiniz be...
Kafayı yemişsin bacı saf demesinler ne desinler peki
Sen alınmaz mısın
Bakire olmanın saflıkla ne alakası var
Ama gıcık oluyorum
Tecrübesiz gözü açılmamış gibi görüyorlar
Her bakire olmayanın adı mı çıkıyor?
Sen geç dalganı
😂😂😂
Küstün mü bana
Kötü bişey demedim
Saf temiz olunca ne oluyor tecrübesiz olunca ne oluyor bi kendinize gelin ya
Küçük görüyorlar
Benimle bunun için evlenmesin karşımdaki
Ne alakası var kardeşim ne saçma şeyler dusunuyorsunuz sonuc olarak namusun söz konusu
Doğrularım varsa yanlış biliyorsam tek de kalsam bu düşünce yaşam tarzı karakter olsun vs değişmem
Ben önem veririm şimdiye kadar bir kızla olmadıysam sevgilim olmadıysa oda öyle olacak
Ya aşık olursan?
Zati aşk oldum beni istemedi hakaret eti o yüzden böyleyim şimdiye kadar sevgilim olmadı uzak durdum kadınlardan
ben bakir değilim ve eşim de illa bakire olmak zorunda değil
Evet hatta şu önem vermiyorum diyenler de samimi gelmiyor bana
Neden küçük görüyorlar temiz birine benziyorsun
Vajinanı boş ver dış görünüşün ya da insanların sana baktığındaki düşünceleri değişmiyor. Az akıllı ol ya. Böyle şeyler için bakirelik gibi özel ve değerli şeyi nelere alet ediyorsun
Aşırı saçma ben gözü açılmamış isterim senin değimin ile ve hala bakir im 32 yaşındayım diğer türlü de sana bir şey diyecek konu bulurlar
Beni isteyen insan bakire olduğum için istemesin?
Sen bakirsen bakire istemekte haklısın zaten
Tecrübeli desinler istiyorum gözü açılmamış saf temiz dedikleri zaman sevmiyorum hoşuma gitmiyor
Beni seven ben olduğum için sevsin
Seni seven yine sen olduğun için sevecek çok yanlış düşünüyorsun diye düşünüyorum yinede senin fikrin
Bozmayayim mi?
Amacım zevk almak filan değil cinsellik istediğim için de değil
Saf temiz gözü kapalı muamelesi yaptıkları zaman sinir oluyorum
Bakire olmayan kızı daha çok ciddiye alıyorlar gibi yanlış mıyım?
Yanlışsın soru inşallah troldür her zaman bakire kız ciddiye alınır sen erkeklerin saçma yorumlarına bakma yaşın mı ufak yoksa çok çocukça geliyor yorumların
24 yaşındayım ben 😌
2 kişiye denkgeldim öyle de sinir ettiler beni
Bilmiyorum artık ben mi haklıyım siz mi haklısınız
Bakire değilim gibi davranıyorum artık beni her halimle sevsinler diye
Yanlış bisey mi dedim cevap vermediniz
Hiç bakire denk gelmedi, o zorlanmayı, darlığı çok istiyorum
Saf ve temiz duygularını bence bu şekilde son buldurmak yerine en azından sevip değer verdiğin biriyle yaşamalısın bu hissi
Ya siz ne çok meraklısınız şu bekaretinizi bozdurma sizin ariniz namusun kız o ne kadar bir saçma dünyada yaşamaya başladık çok istiyorsan arkayı kullan
saçma düşünüyosun el alemi düşünerek sevişilmez gerçekten istiyorsan git seviş
Aslında bekaret zarda değil kafada ve kalpte o kadar çok kadın tanıdımki artık beynim yandı
Sen saf ve temiz birisin 😁
Gözünü açmak için illa seytmemizmi gerekiyor
😂😂
Saf temiz deme işte
Hassas noktam
Böyle görülmek istemiyorum
İçten içe küçük görülüyormuşum hissi oluyor
Saçmalama ya ne kadar güzel bir özelliğinin olduğunu onu kaybettiğinde anlarsın kirlendikçe. bu günlerin aklına gelsin
😔😔😔😔
Bozmak istiyorsan düzgün biriyle boz bari
secdiğin bir adamla yap
Bunu kimle deneyeceksin
Senin Kafan Karışmış dikkat et
Veririm gözünü bende açmalı
Bekarete önem veririm
Ben evlensem bile eşimin bakire olmasını istemem
İyi birine vermen gerekli bence
Bedeli karşılığında talibim
Vermem
Bakirelerin tripleri çekilmiyor
Bakarsa et severiz
Hayir sen
Aklını kulan diyorum
Keyfine göre takıl hacı dayi
Ben kadınım
Niye inanmıyorsunuz
Tamam able kadınsın bişey demedim bende bakirim istersen beraber vozalim
Sacmalik
Kafayı yemişsin sen
Çok vermiyorum
Erkek misin
Değilim kadınım
İnsanlara bakma
Dindarsan bu işlere gitme
Sanki bakire kıza gözü kapalı tecrübesiz gibi bakıyorlar? Sence?
Cokta onemli degil
seks yap
Evet
Kimle