Cinsel Yaşam Öpüşürken titreyen erkek neden titrer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler1 yıl Kızlar heyecanlanmıyor muydu nasıl oldu erkekler heyecan yaparshsjd Öpüşürken titreyen erkek neden titrer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl oksijensiz kalmıştır öpüşmeyi sevmiyorum :) 0 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Fazla heyecan yapmıştır.. kalp tansiyon nabız Türkiye borsası gibi olmuştur.. 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. cok heyacan yapmıstır bi kere gencken banada olmustu ama mevzu farklıydı 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Boşalmış o an ya da zevk almış aşırı şekilde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sizin cağlarda olur bazen oyle. Zamanla hepsi degisecek boyle zevk almak icin vurdulu kırdılı şeyler deneyeceksiniz.. 0 0 Yorumla
İzmircuckold Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Ergenlik ve twcrubesizlik ilk zamanlar bendede asiri oluyirdu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kızlarda erkeklerde heyecan yapar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İnanmam Yorumla Hadiiyani 1 yıl Sevdiğimiz kızsa inan hetmyecan olur kızda erkekte titrer Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Haz almış, boşalmış işte.:))) 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar iyiyim Yorumla Erhancanlar 1 yıl Onu etkileyecek kadar... Yorumla Soran 1 yıl Sağolasın 😘🤜🏻 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Boşalmıstır sjsjsjjsj 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ama bana boşalmadım dedi Yorumla whitewe4 1 yıl Sana boşaldım derse kötü olur içine girmeden boşalan biriyle nasıl seks yapacaksın bırakmandan korktuğu için Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ayakta gitmiş adam 😂😂😂 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Soran 1 yıl Beni elleiyordy aynı zamanda Yorumla Öylesinebiriyizz3434 1 yıl Boşalmıştır titriyorsa Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Elektrik alıyor dnkdmd 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ndnd Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlk öpücüğüydü muhtemelen 3 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nereden biliyorsun bakşr değilim demiştir belki ama bakirdir Yorumla Soran 1 yıl Ya abla boş yapma değil dedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha önce öpüştün mü aynı kişiyle veya daha fazlasını yaptın mı? Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. titreten sen misin :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O Yorumla Asude-m 1 yıl seni öpünce mi titriyor? yaşlar kaç Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Deprem oluyırdur içerde 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ooo Yorumla
mertbyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Aşırı zevk alıyordur ondan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl fazla iyi öpüşüyorum ondan mıdır Yorumla mertbyyy 1 yıl Olabilir öpüşürken temaslar oluyor mu Yorumla
sayelale Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Ereksiyon 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Boşalma değil ereksiyon mu demek istedin ablam Yorumla sayelale 1 yıl Evet Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ejükülasyon 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla
Blu3Rag3 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Boşalıyordur kesin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dkkdf Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bujiler bozuktur 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Heyecandan, bendede oldu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Patlıyordur o sıra 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Demedi ama bi de boşalmadım dedi hatta daha fazla kalmak istedi yanımda neden senxe Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Geliyordur😄 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne geliyor Yorumla ejderiderya 1 yıl Orgazm geliyordur 😄 bazı erkeklerde olabiliyor Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Tecrübesizdir 0 0 Yorumla
mrclear41 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Bildirim geliyordur 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Nedir Yorumla mrclear41 1 yıl Telefona Yorumla Soran 1 yıl Bdhdhd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
oksijensiz kalmıştır öpüşmeyi sevmiyorum :)
Fazla heyecan yapmıştır.. kalp tansiyon nabız Türkiye borsası gibi olmuştur..
cok heyacan yapmıstır bi kere gencken banada olmustu ama mevzu farklıydı
Boşalmış o an ya da zevk almış aşırı şekilde
Sizin cağlarda olur bazen oyle. Zamanla hepsi degisecek boyle zevk almak icin vurdulu kırdılı şeyler deneyeceksiniz..
Ergenlik ve twcrubesizlik ilk zamanlar bendede asiri oluyirdu
Kızlarda erkeklerde heyecan yapar
İnanmam
Sevdiğimiz kızsa inan hetmyecan olur kızda erkekte titrer
Haz almış, boşalmış işte.:)))
Ne kadar iyiyim
Onu etkileyecek kadar...
Sağolasın 😘🤜🏻
Boşalmıstır sjsjsjjsj
ama bana boşalmadım dedi
Sana boşaldım derse kötü olur içine girmeden boşalan biriyle nasıl seks yapacaksın bırakmandan korktuğu için
Ayakta gitmiş adam 😂😂😂
Niye
Beni elleiyordy aynı zamanda
Boşalmıştır titriyorsa
Elektrik alıyor dnkdmd
Ndnd
İlk öpücüğüydü muhtemelen
Yok
Nereden biliyorsun bakşr değilim demiştir belki ama bakirdir
Ya abla boş yapma değil dedim
Daha önce öpüştün mü aynı kişiyle veya daha fazlasını yaptın mı?
titreten sen misin :)
O
seni öpünce mi titriyor? yaşlar kaç
Deprem oluyırdur içerde
Ooo
Aşırı zevk alıyordur ondan
fazla iyi öpüşüyorum ondan mıdır
Olabilir öpüşürken temaslar oluyor mu
Ereksiyon
Boşalma değil ereksiyon mu demek istedin ablam
Evet
ejükülasyon
Ne
Boşalıyordur kesin
Dkkdf
Acemıdır
Mcmcmc
Heyecandan
Heyecandan
Bujiler bozuktur
Heyecandan, bendede oldu
Patlıyordur o sıra
Demedi ama bi de boşalmadım dedi hatta daha fazla kalmak istedi yanımda neden senxe
Geliyordur😄
Ne geliyor
Orgazm geliyordur 😄 bazı erkeklerde olabiliyor
Tecrübesizdir
Bildirim geliyordur
Nedir
Telefona
Bdhdhd