Yapay zeka ile yapılan resimler videolar daha nekadar ileri gidilebilir insanların cinsel hayatına yardımcı olacak insana çok benzeyen robotlar yapılır mı?
Yapay zeka daha ne kadar ilerleyebilir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Keşke erkek seks robotları yapılsa sperm denen pislik şey yok bi şey yok doyasıya seviş, ne güzel olurdu
Öncelikle istediğin şekilde yaptırma seçeneğimiz oluyor pamuk prenses elsa külkedisi rapunzel ya da istediğin başka bir masal kahramanı ya da süpermen badmen örümcek adam gibi çizgi roman kahramanları kadı. Erkek ortak avantajı erkelerin tek avantajı kapris çekmiyoruz daha az dırdır çekiyoruz 😂
Sena hayalindeki bir insanı oluşturma fırsatı veriyor mesela daha önce gördüğün çok beğendiğin biride olabilir dünyada hiç olmayan biride oluşturmak istediğin şeyi parça parça dizayn ediyorsun
Elbette şimdi bu resimdeki pamuk prenses gibi bir karakterin kaç değişik versiyonu üretilir koca göğüslü koca kalçalı ya da başka bir oranda değişiklik göz rengi burun yapısı
2. Fotoğraf bildiğin kadını seks objesi olarak gösteriyor öyle g.. ötüm olsa sokağa çıkmam saklayacak yer ararım 😂😂 o kadarına ne gerek var ya abartmasınlar cinsellik için yaşamayın ya
Nasıl ki senin profil fotoğraflarındaki gibisi kadar gerek yoksa yukarıdaki fotoğraflar kadar da gerek yok. Önemli olan iki kişinin arasındaki cinsel çekimdir. El becerisine ve hıza sahip olması daha önemli becerikli erkek herşeydir
Romanlar hikayeler çizgi romanlar cizgi filmler animasyon filimler ve burdaki karekterlerin gerçeğe çok yakın robotlarının yapıldığını kimi ne i pamuk prenses kimi kırmızı şapkalı kızı elsa yı Anna yı yaptırtıp cinsel fantezileri içi. Kıllandığı bir zamandan bahsettim ben her şeyi ile insana benziyor bir kadın robot kaprisi yok dırdırı yok bir erkek için muhteşem bir şey