Cinsel Yaşam Cinsel istek nasıl azaltılır bilen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Uykuya dalamadım yahu4 - 5 defadır okşuyorumGeçmiyor Cinsel istek nasıl azaltılır bilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İşini bilmiyorsun öyle dokunup duruyorsun sadece bilinçsiz yapıyosun 2 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Mastürbasyon yapmak cinsel isteği azaltmaz... Sevişmen lazım ki ruhun da doysun... Mastürbasyon yapmak sana sadece geçici rahatlama sağlar. 0 0 Yorumla
xUmoo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Şu an ben de öyleyimAteş çıkıyor resmen, dimdik 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tam sevişme saati ama şu an Yorumla xUmoo 1 yıl Öyle tabi ama kadın yok ki.Demir gibi oldu nasıl inecek bu bilmiyorum Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Kendinle baş başa kalma, toplum içine çık ve aklını başka bir noktaya götür. 1 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. cinsellik yaşamadan dinmeyecek bir şey ancak ozaman düzene giriyor :D 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tm saati de o yüzden böyle düzgün rahatlarsın gecer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Düzgün yap şu işi o zaman 8 2 Yorumla Soran 1 yıl Anlatsana bi Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Ne yapacak ki Yorumla
perqoloq Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Liboda istiyorsa yapacak şey rahatlamak güzellik. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ben de dalamadim 4 4 Yorumla MrLonesome 1 yıl İyi bir uyku için o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @MrLonesome ne Yorumla MrLonesome 1 yıl Ben de onu anlatacaktım Yorumla catafalque87 1 yıl Bende dalamadim Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ben azaltmayi basaran biri olmadim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bosalana kadarvdevam etmelisin 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yaşamadan olmaz 0 0 Yorumla
neyazacambulamadım Takip Et Xper 7 Yaş: 25 1 yıl O bende de var iyi ki yan yana değiliz 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Tam sevişme saati şu an ama Yorumla neyazacambulamadım 1 yıl Hem de tam böyle inlemeli yalamalı Hemde Yorumla Soran 1 yıl Offf terleyene kadar hem de Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Reel yapmaya başlayınca düzene girer 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kokle. parmaklari 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Et ete değmeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yalnız gecmez benim de geçmiyor çünkü 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tam bu saatleri dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ter su içinde kalircasina dimi Yorumla
catafalque87 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 1 yıl Okşamak devam et 😉 0 1 Yorumla catafalque87 1 yıl Okşamaya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
İşini bilmiyorsun öyle dokunup duruyorsun sadece bilinçsiz yapıyosun
Mastürbasyon yapmak cinsel isteği azaltmaz... Sevişmen lazım ki ruhun da doysun... Mastürbasyon yapmak sana sadece geçici rahatlama sağlar.
Şu an ben de öyleyim
Ateş çıkıyor resmen, dimdik
Tam sevişme saati ama şu an
Öyle tabi ama kadın yok ki.
Demir gibi oldu nasıl inecek bu bilmiyorum
Kendinle baş başa kalma, toplum içine çık ve aklını başka bir noktaya götür.
cinsellik yaşamadan dinmeyecek bir şey ancak ozaman düzene giriyor :D
Tm saati de o yüzden böyle düzgün rahatlarsın gecer
😂😂
Heyecan ve farklılık seviyomusun eglencelimisin peki😇
Düzgün yap şu işi o zaman
Anlatsana bi
Ne yapacak ki
Liboda istiyorsa yapacak şey rahatlamak güzellik.
ben de dalamadim
İyi bir uyku için o zaman
@MrLonesome ne
Ben de onu anlatacaktım
Bende dalamadim
Ben azaltmayi basaran biri olmadim
Bosalana kadarvdevam etmelisin
Yaşamadan olmaz
Bi çomak bul karıştır
Bugünde kadınlar istekli günü
Bam bam bam lazım sana 😂
Ablacım geçmiyorsa gerçek seks yapıcan