Cinsel Yaşam Erkeklerde ya da kızlarda cidden bu kadar önemlimi bekaret konusu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkeklerde ya da kızlarda cidden bu kadar önemlimi bekaret konusu? Güncellemeler1 yıl Güncelll Güncellemeler1 yıl Güncellllll Erkeklerde ya da kızlarda cidden bu kadar önemlimi bekaret konusu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. benim için önemli değil 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Kimisine göre önemli kimisine göre önemsiz. 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Peki sana göre Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Çok takılmıyorum bakir sevgilim de oldu bakir olmayan sevgilim de oldu ama bakir erkeğin Tadı başka der geçerim. Yorumla Soran 1 yıl Pekiii sence kimin sözü geçer yatakta Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl İlişkiye göre değişir bu Yorumla Soran 1 yıl Mesela? Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Kadın dominant ise kadının erkek dominant ise erkeğin Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel cinselik seviyorsun ve deniyimin var Yorumla Soran 1 yıl Prki ilk deneyimin kaç yaşında oldu Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Deneyim var demedim ki 🤣😂 Yorumla Soran 1 yıl Bakir erkeğin tadı başka filan diyince Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Evet ama bu yine de seks yaptım demek değil 🤣😂 Yorumla Soran 1 yıl He anladımm tabi doğru ✅ Yorumla Soran 1 yıl Özür dilerim Yorumla Soran 1 yıl Kızz gittin mi Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Burdayım ama yaticam😀 Yorumla Soran 1 yıl Saat daha erken gece yeni başlıyor Yorumla s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ 1 yıl Yok melatonin salgılamam lazım Yorumla Soran 1 yıl Vay vay vay Yorumla Soran 1 yıl Bu gece uyuma boş ver Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Karşıda aramam ama bende önemli. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sende nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimseyle yapmam evlenmeden Yorumla Soran 1 yıl En mantıklısı o Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Önemli 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle işte Yorumla Soran 1 yıl Açıklarsan sevinirim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hiç değil 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bencede yani daha önce hiç olmadı benim ama yani fark ermez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benim için önemli değil
Kimisine göre önemli kimisine göre önemsiz.
Peki sana göre
Çok takılmıyorum bakir sevgilim de oldu bakir olmayan sevgilim de oldu ama bakir erkeğin Tadı başka der geçerim.
Pekiii sence kimin sözü geçer yatakta
İlişkiye göre değişir bu
Mesela?
Kadın dominant ise kadının erkek dominant ise erkeğin
Ne güzel cinselik seviyorsun ve deniyimin var
Prki ilk deneyimin kaç yaşında oldu
Deneyim var demedim ki 🤣😂
Bakir erkeğin tadı başka filan diyince
Evet ama bu yine de seks yaptım demek değil 🤣😂
He anladımm tabi doğru ✅
Özür dilerim
Kızz gittin mi