Cinsellik Kimse bakireyim diye benle sevişmek istemiyor. Ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bozsam mı artık çok sıkıldım Güncellemeler1 yıl 30 yasındayım Kimse bakireyim diye benle sevişmek istemiyor. Ne yapabilirim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Aman mezarda yılanlar yiyeceğine ver çocuklar yesin 3 0 Yorumla
KaanRahul Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 1 yıl Sırf bu yüzden yapmak, benim kendime gram saygım yok demekle aynı şey. Yap yap, çok önemli bir şey zaten sevişmek, yap... 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bozmak ya da bozmamak senin tercihin sonucta beklentin beklediklerin hunu belirler 0 0 Yorumla
Cihanolgun Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl sevişmek istiyorum diye toplu mesaj mı atıyorsun da dönen olmuyor? 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Herkes ister neye sevismesin düzgün birini bul severek kabul eder 0 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Mezaramı götürcen bozdur 30 yık çok geç bile kalmışsın 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boz ver gitsin Not: şaka yapıyorum gerilsek yapma öyle bir şey 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsellik konusunda 12,1b cevap paylaştı. Zevkle bozacak birçok erkek vardır muhtemelen. 0 0 Yorumla
JigolataMasörSedat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Sadece sevişmek rahatlama ihtiyacın mı var? Bunun kolay çözümleri var 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen bozma hayatında pişman olmayacağın kişi ile yaşamak istersen yaşa 0 0 Yorumla
kahin7849 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Sallama be bakire kadını elde etmek için bı erkek 40 takla atar 0 0 Yorumla
Yosemite_Sam Takip Et Xper 7 Yaş: 28 1 yıl Hem 30 yaşındasın hem bakiresin aman abla benden uzak dur sjsjsj 0 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Coluk çocukla muhabttap olma mesela 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 461 cevap paylaştı. Seni hakedecek birine vermelisin 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onn yerine öyle zevk almayı deneyin👍 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bozdur ama sevdin biriyle olsun ki değsin 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşın gelmiş bence evlen ateşini alsın eşin 0 0 Yorumla
cavemanxy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Belki yaşından kaynaklıdır 0 1 Yorumla cavemanxy 1 yıl Bu anını özel biri ile paylaşmalısın. Sana sen olduğun için hitap edebilicek anlayışlı ve iştahını dşkkatini çekebilicek biri ile. Bencil bir herifle deneyimlersen zevkten cok travma da yararabılır sana. Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı. Bozmadan da sevişebilirsin. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hiç denk gelmedi ben zevkle yatardım 0 0 Yorumla
muhammet0707 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 300 cevap paylaştı. Ben yaparım Olur mu 0 0 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsellik konusunda 389 cevap paylaştı. Neden bozmak istiyorsun 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben sevişirim 😀 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tadını bilseler 0 0 Yorumla
Uhtred_7 Takip Et Bilge Yaş: 30 1 yıl Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı. Yaşın kaç ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Aman mezarda yılanlar yiyeceğine ver çocuklar yesin
Sırf bu yüzden yapmak, benim kendime gram saygım yok demekle aynı şey. Yap yap, çok önemli bir şey zaten sevişmek, yap...
Bozmak ya da bozmamak senin tercihin sonucta beklentin beklediklerin hunu belirler
sevişmek istiyorum diye toplu mesaj mı atıyorsun da dönen olmuyor?
Herkes ister neye sevismesin düzgün birini bul severek kabul eder
Mezaramı götürcen bozdur 30 yık çok geç bile kalmışsın
Boz ver gitsin
Not: şaka yapıyorum gerilsek yapma öyle bir şey
Zevkle bozacak birçok erkek vardır muhtemelen.
Sadece sevişmek rahatlama ihtiyacın mı var? Bunun kolay çözümleri var
Sen bozma hayatında pişman olmayacağın kişi ile yaşamak istersen yaşa
Sekse artık başlasanız iyi olur tabi ihtiyaçlarınız var
Sallama be bakire kadını elde etmek için bı erkek 40 takla atar
Hem 30 yaşındasın hem bakiresin aman abla benden uzak dur sjsjsj
Coluk çocukla muhabttap olma mesela
Seni hakedecek birine vermelisin
Onn yerine öyle zevk almayı deneyin👍
Bozdur ama sevdin biriyle olsun ki değsin
Yaşın gelmiş bence evlen ateşini alsın eşin
Belki yaşından kaynaklıdır
Bu anını özel biri ile paylaşmalısın. Sana sen olduğun için hitap edebilicek anlayışlı ve iştahını dşkkatini çekebilicek biri ile. Bencil bir herifle deneyimlersen zevkten cok travma da yararabılır sana.
Bozmadan da sevişebilirsin.
Ben istiyorum, eğer sen de istersen
Evlilik dusunmuyor musun?
Hiç denk gelmedi ben zevkle yatardım
Ben yaparım Olur mu
Sevişirdik 😛
Ben olsam sevişirdim
Neden bozmak istiyorsun
Ben sevişirim 😀
Tadını bilseler
Tamam Osman inandik
Güvendiğin biri vsr mi
Elleme kalsın, ben sevirişirm seninle :)
Derde bak
Kaç kilosun
Yaşın kaç ki
Bozayım mi 24 cmle