Cinsel Yaşam Evlilikte en çok yapmak istediğiniz şey ne? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Bekarlar, evlenince cinsellikte neleri hayal ediyorsunuz? Evlilikte en çok yapmak istediğiniz şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Beni bir hemcinsim ile izlemesini isterdim amaaa zor ahahah 9 4 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl Her erkeğin hayalidir bu. Yorumla catafalque87 1 yıl 3 some ffm diyorsun 😉 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl @catafalque87 Aslında sadece erkek izlesin diyor sanırım Yorumla woomaaniizeer1 1 yıl Vaovvvv Yorumla
mys_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Güncelde yaptığım şeyleri devam ettirmek. Yeni fanteziler yeni pozisyonlar vs. Zaten öncesinden sevişmediğim birisiyle evlenmem 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ooooo! Hayl ettik te ne oldu? Hanginiz içi dışı bir çıktı ki? Hepiniz evlendikten sonra çok ama çok değişmiyormusunuz da hayallerimiz gerçek olacak? 0 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Karımla gece gündüz 7 24 seks yapmak yazsam roman olur 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Evli olunca isteksiz eslede pek seks zevkli olmuyor. 0 0 Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bask fanteziler hariç geriye kalan her şeyi yaşamak isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Cinselik Bi sürü fantazim var ama kabul edermiş işte karşımdaki kişi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hiçbir şey çünkü evlilik sekse en uzak şeydir. Seks bekarken yaşanır 0 0 Yorumla
mertbyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Yapmak istediğimi yaptım ama evlilikte sınır olmaması senin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Var uc seyler ama bakalımm 6 1 Yorumla komikamakişeyegöre 1 yıl Mesela? Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir sürü şey buraya yazmayı tercih etmiyorum ama 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok mu uç şeyler? Yorumla Es_Ess 1 yıl Aşırı uç değil de yorumda söylemek işime gelmiyor Yorumla
Han4206 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çok özel şeyler ulu orta yazmam:)) 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Merak ettim yaz. Yorumla Han4206 1 yıl Gizlisin nasıl yazayim Yorumla Soran 1 yıl İkimizde gizliyiz yazabilirsin. Yorumla Han4206 1 yıl Buraya erkekler çöker yazarsam hiç sevmediğim şey Yorumla Soran 1 yıl Kaç doğumlusun Yorumla Han4206 1 yıl 93 sen Yorumla Han4206 1 yıl Ke dimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum Yorumla Han4206 1 yıl Seni bekliyorum Yorumla Han4206 1 yıl Gizliden çıktım Yorumla
Muhammes2525 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Çok degisik duygular degisik fanteziler 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hergun birlikte olmak 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayallerim çok ama buraya yazamam 😊 0 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Erkeklerin senaryosu çivi gibi çakıcam 😀 0 0 Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Var bir sürü şey ama burada yazılmaz 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Boşanmayı ediyordum oldu o da şükür 😂 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim hiç biri gerçek olmadı 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. İnsan gibi evlilik geçirmeyi planlıyorum sadece 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Le pompaaaa bam bam bam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl iç çamasır defilesi😅 o oturup izleyecek 3 1 Yorumla electrician_ 1 yıl Güzel düşünce Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İstediğimde yapmsl tabiki 3 1 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl İStenildiğinde ve istenilen yerde olması daha güzel olur beee Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Uzun sevisme bol opusmeli doya doya orgazm 4 2 Yorumla catafalque87 1 yıl Off harika ama bunlar Yorumla İstanbul-bey 1 yıl En sevdiğim Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. evlenmeyi beklemeyin yapın gitsin😂😂 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evin hemen hemen her yerinde seks ve sevişme 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Hmmm Yorumla aliakarrr 1 yıl Sen? Yorumla Soran 1 yıl Ben pek hayal kurmuyorum. :) Yorumla aliakarrr 1 yıl Direkt yapıyor musun 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yoo hiç yapmadım. Yorumla aliakarrr 1 yıl Hmm yapar mısın peki 😂 Yorumla Soran 1 yıl Eşimle sadece ilerde. Yorumla aliakarrr 1 yıl İşte bu hayali Yorumla Soran 1 yıl Evet. Yorumla aliakarrr 1 yıl Süper Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 871 cevap paylaştı. Neler neler ahhh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Senin var heralde ahaha 0 24 Yorumla Soran 1 yıl Bunda gülecek ne var? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tebessüm o Yorumla Soran 1 yıl Hmmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siz evli misiniz? Yorumla Soran 1 yıl Bekar. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sınırın var mı peki fantezilerin de Yorumla Soran 1 yıl Var. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşınız doğru mu Yorumla Soran 1 yıl 36. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimseye burada istek atmazsın dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya da hoşuna gitse bu fikir değişir mi Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşlık isteğimi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hıhı evet Yorumla Soran 1 yıl Yok istek atmam pek. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şansımı denememe izin verir misin 😀 Yorumla Soran 1 yıl Yani? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıktım Yorumla Soran 1 yıl :) Yorumla Soran 1 yıl Neden peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada ki abazalar gibi sanma beni sadece elit birisi oluşun ulaşılması zor birisi oluşun ne kadar kendini bilen birisi olduğunu gösteriyor bu yüzden istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Geldim. Yorumla Soran 1 yıl Anladım tekrar gizli olmuşsun. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen atmayacaksın sandım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Artık gizli değilim 😂 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yapiyoruz 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Ne mesela? Yorumla Kadirk34 1 yıl Yapmak istediğin ne varsa tek tek bundan mı sayayim Yorumla Soran 1 yıl Yaptigin en ilginç şey ne? Yorumla Kadirk34 1 yıl Evlilik dışı doktor ofisinde Yorumla Soran 1 yıl Hmmm Yorumla Kadirk34 1 yıl Senin peki Yorumla Soran 1 yıl Hiç yapmadım. Bekarım. Yorumla Kadirk34 1 yıl Ama istediklerin vardir Yorumla Soran 1 yıl Yani olabilir. Yorumla Kadirk34 1 yıl Herkesin vardır Yorumla Soran 1 yıl Haliyle tabi. Yorumla Kadirk34 1 yıl Mesela neler bunlar desem Yorumla Soran 1 yıl Emzirmek. Yorumla Kadirk34 1 yıl İyi bir oral hakediyorsun Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Düşünmüyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla meinschicksal 1 yıl Soru farkliymis pardon. Ben evlilik düşünmüyorum olarak cevapladım 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Beni bir hemcinsim ile izlemesini isterdim amaaa zor ahahah
Her erkeğin hayalidir bu.
3 some ffm diyorsun 😉
@catafalque87 Aslında sadece erkek izlesin diyor sanırım
Vaovvvv
Güncelde yaptığım şeyleri devam ettirmek. Yeni fanteziler yeni pozisyonlar vs. Zaten öncesinden sevişmediğim birisiyle evlenmem
Ooooo! Hayl ettik te ne oldu? Hanginiz içi dışı bir çıktı ki? Hepiniz evlendikten sonra çok ama çok değişmiyormusunuz da hayallerimiz gerçek olacak?
Karımla gece gündüz 7 24 seks yapmak
yazsam roman olur
Evli olunca isteksiz eslede pek seks zevkli olmuyor.
Bask fanteziler hariç geriye kalan her şeyi yaşamak isterim
Cinselik Bi sürü fantazim var ama kabul edermiş işte karşımdaki kişi
Hiç hayal kurmayın çünkü hayaldeki gibi olmuyor hiç bişey
Hiçbir şey çünkü evlilik sekse en uzak şeydir. Seks bekarken yaşanır
Duşta ılık suyun altında sevişmek güzel olur :))
Yapmak istediğimi yaptım ama evlilikte sınır olmaması senin
Var uc seyler ama bakalımm
Mesela?
Bir sürü şey buraya yazmayı tercih etmiyorum ama
Çok mu uç şeyler?
Aşırı uç değil de yorumda söylemek işime gelmiyor
Çok özel şeyler ulu orta yazmam:))
Merak ettim yaz.
Gizlisin nasıl yazayim
İkimizde gizliyiz yazabilirsin.
Buraya erkekler çöker yazarsam hiç sevmediğim şey
Kaç doğumlusun
93 sen
Ke dimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum
Seni bekliyorum
Gizliden çıktım
Günlerce oral yapmayı
Çok degisik duygular degisik fanteziler
Hergun birlikte olmak
Hayallerim çok ama buraya yazamam 😊
Erkeklerin senaryosu çivi gibi çakıcam 😀
Var bir sürü şey ama burada yazılmaz
Boşanmayı ediyordum oldu o da şükür 😂
Benim hiç biri gerçek olmadı
İnsan gibi evlilik geçirmeyi planlıyorum sadece
Le pompaaaa bam bam bam
iç çamasır defilesi😅 o oturup izleyecek
Güzel düşünce
İstediğimde yapmsl tabiki
İStenildiğinde ve istenilen yerde olması daha güzel olur beee
Uzun sevisme bol opusmeli doya doya orgazm
Off harika ama bunlar
En sevdiğim
Cuckold hayalimdi ve yaptık
evlenmeyi beklemeyin yapın gitsin😂😂
Evin hemen hemen her yerinde seks ve sevişme
Hmmm
Sen?
Ben pek hayal kurmuyorum. :)
Direkt yapıyor musun 😂
Yoo hiç yapmadım.
Hmm yapar mısın peki 😂
Eşimle sadece ilerde.
İşte bu hayali
Evet.
Süper
Her gün doya doya aşkla seks
Ilk gece 24 kadar cinsel iliski. Dayanabilirmisin
Kadını alta hapsetmek 🙄
Emerek uyumak
Neler neler ahhh
Emmeyi
Bekarken yapamıyor muyuz?
sınırın var mı
düşündüğüm her şeyi yaptım, yapıyorum
Evlenmeden yapılıyor artık her şey
Senin var heralde ahaha
Bunda gülecek ne var?
Tebessüm o
Hmmm
Siz evli misiniz?
Bekar.
Sınırın var mı peki fantezilerin de
Var.
Yaşınız doğru mu
36.
Kimseye burada istek atmazsın dimi
ya da hoşuna gitse bu fikir değişir mi
Arkadaşlık isteğimi?
Hıhı evet
Yok istek atmam pek.
Şansımı denememe izin verir misin 😀
Yani?
Gizliden çıktım
:)
Neden peki?
burada ki abazalar gibi sanma beni sadece elit birisi oluşun ulaşılması zor birisi oluşun ne kadar kendini bilen birisi olduğunu gösteriyor bu yüzden istiyorum
Geldim.
Anladım tekrar gizli olmuşsun.
Sen atmayacaksın sandım
Artık gizli değilim 😂
Yapiyoruz
Ne mesela?
Yapmak istediğin ne varsa tek tek bundan mı sayayim
Yaptigin en ilginç şey ne?
Evlilik dışı doktor ofisinde
Hmmm
Senin peki
Hiç yapmadım. Bekarım.