Cinsel Yaşam Kocamın bana fantezi kıyafetler, gecelik, jartiyer falan alması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 311 Güncellemeler1 yıl Hoşuma gidiyor elbet ama tuhaf da oluyorum o tarz şeyler giyince ay ne bileyim anlayan anladı Kocamın bana fantezi kıyafetler, gecelik, jartiyer falan alması normal mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. normal değildir,.,. 0 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Tabiiki normal… Gidip başka kadınamı alsın… Adamın aklını fikrini gözünü sende tutman için ne güzel fırsat… 6 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Evet bu normal, bir çok kadının hayali diyebiliriz aslında. 0 0 Yorumla
-neo- Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl millet cinsellikte level atladı. şu devirde cinselliğin nirvanası yaşanıyor. türk kadını jartiyerle sınanıyor. cinselliğin en ilkel yaşam formusunuz 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Normal tabiki eşine alıyor başkasına almıyor ki ya ilişkinizin heyecanlı olması için olması gereken o zaten 😊 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Adamın fantezileri var demek ki, onun için eşine böyle şeyler alıp o şekilde görmek istemesi normal geldi bana... 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ne alaka ya alsin tabi ama. hayat kadi i gibi de giydirmesin 0 0 Yorumla
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Tabiki normal kocan almadan senin alman gerekiyordu. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kocan alacak sende onu giyip adamı zevkin doruklarına cikaracaksin 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Ee adam sevmiş almış ne güzel sende giyin onu mutlu et farkli birseyler istiyor demkki 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gayet normal. Kullanmak ve zevk vermen için kocan sana alışveriş yapmış. 0 0 Yorumla
perqoloq Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Normal... Başka kadına almasından iyidir. Öp başına koy 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. saçmalamış insan karısına öyle ayıp şeyler alırmı:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yok degil normal bosa kocani allahimmyarabbim 2 7 Yorumla anticooor07 1 yıl sen mı alacan bosarsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @anticooor07 annene alabilirsin ben evliyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya da bekar bir kadin varsa etrafinda ☺️☺️ Yorumla anticooor07 1 yıl annem bekar mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bilmem olabilir tanimiyorum seni Yorumla anticooor07 1 yıl hıı sende olabılırdın ama degılmıssın Yorumla anticooor07 1 yıl senın koca alıyo mu pekı Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Normal tabiki ama türk kadınları diye bir gerçeği unutmuş kocan cinselliğin çöplüğüsünüz 1 1 Yorumla -neo- 1 yıl cinselliğin çöplüğü. p kadar güzel tanımlamışsın ki Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne kadarlık evlisiniz ne sıklıkla yapıyorsunuz ki kıyafet konusunda hevesli bu kadar 0 0 Yorumla
realman3534 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Bence yap yoksa disarda bunu yapacak birini bulunca boşuna ağlama 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet sen istemiyormsun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İstiyorum hoşuma da gidiyor ama tuhaf da oluyorum Yorumla Elifalevelif 1 yıl Olma bence ne güzel fantezi olaxak Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Paylasımcı falan ı esın yanı fantezısımı var 5 1 Yorumla Sk_3401 1 yıl Paylaşılmayı seviyor musun Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Notmal seksi seven bir kocanin beklentileridir. 0 0 Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. son derece normal 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. boş ver renklendirir. En azından başkasına gitmez 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal tabi evlenince her ay alırım eşime 😄 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal... Mağarada mı yaşıyorsun? 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sana anormal gelmesi sıkıntı bence 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Değil almamalı çok ayıp 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. hıı daha ne ıstıosun parcalayacak senı 0 0 Yorumla
Ateş33söndüren Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Tabi ki normal kim alacaktı ki 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Karısına alıyor daha normal ne olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kiyafete gore degisir jartiyer faln normal ama 5 1 Yorumla bahane1 1 yıl Evlimisin Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. normal kocan sonuçta 4 1 Yorumla mechlbestekar 1 yıl Erkekte kalça kasi dikkatini çeker mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kime alaydi bakkal rusteme mi 0 1 Yorumla mustafaram 1 yıl Aynen öyle haklısın sen evlimisin Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen seviyor musun bu önemli 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başkasına mı alsin 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Görece normal 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Napsın Başka 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal tabiki 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alsin 0 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Normal tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
normal değildir,.,.
Tabiiki normal… Gidip başka kadınamı alsın… Adamın aklını fikrini gözünü sende tutman için ne güzel fırsat…
Evet bu normal, bir çok kadının hayali diyebiliriz aslında.
millet cinsellikte level atladı. şu devirde cinselliğin nirvanası yaşanıyor. türk kadını jartiyerle sınanıyor. cinselliğin en ilkel yaşam formusunuz
Eee başka kim alacaktı karşı komşun mu kanka..🙄🤦♀️
Normal tabiki eşine alıyor başkasına almıyor ki ya ilişkinizin heyecanlı olması için olması gereken o zaten 😊
Adamın fantezileri var demek ki, onun için eşine böyle şeyler alıp o şekilde görmek istemesi normal geldi bana...
ne alaka ya alsin tabi ama. hayat kadi i gibi de giydirmesin
Tabiki normal kocan almadan senin alman gerekiyordu.
Kocan alacak sende onu giyip adamı zevkin doruklarına cikaracaksin
Ee adam sevmiş almış ne güzel sende giyin onu mutlu et farkli birseyler istiyor demkki
Gayet normal. Kullanmak ve zevk vermen için kocan sana alışveriş yapmış.
Normal... Başka kadına almasından iyidir. Öp başına koy
saçmalamış insan karısına öyle ayıp şeyler alırmı:)
yok degil normal bosa kocani allahimmyarabbim
sen mı alacan bosarsa
@anticooor07 annene alabilirsin ben evliyim
ya da bekar bir kadin varsa etrafinda ☺️☺️
annem bekar mı
bilmem olabilir tanimiyorum seni
hıı sende olabılırdın ama degılmıssın
senın koca alıyo mu pekı
Normal tabiki ama türk kadınları diye bir gerçeği unutmuş kocan cinselliğin çöplüğüsünüz
cinselliğin çöplüğü. p kadar güzel tanımlamışsın ki
Ne kadarlık evlisiniz ne sıklıkla yapıyorsunuz ki kıyafet konusunda hevesli bu kadar
Bence yap yoksa disarda bunu yapacak birini bulunca boşuna ağlama
Evet sen istemiyormsun
İstiyorum hoşuma da gidiyor ama tuhaf da oluyorum
Olma bence ne güzel fantezi olaxak
Kocan almayacakta kim alacak
Paylasımcı falan ı esın yanı fantezısımı var
Paylaşılmayı seviyor musun
Almaması anolmal olur aslında ☺️
Notmal seksi seven bir kocanin beklentileridir.
son derece normal
boş ver renklendirir. En azından başkasına gitmez
Almaması anormal olurdu
Normal tabi evlenince her ay alırım eşime 😄
Normal... Mağarada mı yaşıyorsun?
Sana anormal gelmesi sıkıntı bence
Normal evlenince bende alacam hahah
Değil almamalı çok ayıp
hıı daha ne ıstıosun parcalayacak senı
Normal tabikide
Tabi ki normal kim alacaktı ki
Karısına alıyor daha normal ne olur