Cinsel Yaşam Erkekler memelerde uyumayı sever mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Erkekler dolgun iri memede uyumayı sever mi mi? Kafalarını memeye koyduklarında uykuya dalabilirler mi? Erkekler memelerde uyumayı sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. severim tabi ki de evet 1 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öncesinde o memeler beni baya yorduysa tabi ki 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla FOSİLbirÜYE 1 yıl Anla be hatun. Memeler beni nasıl yorabilir Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kafayı memeye koyunca doğru durmaz emeriz emerkende bizim yaramaz sıcak yer ister o zaman kadın sonucuna katlanir 1 0 Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl bilmiyorum o kadar irisine hiç kafamı koymadım uyumak için. zaten memeye yaklaşırsam emmeye başlarım ben duramam ki. 1 0 Yorumla
Geceucanpirasa3452 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet sıcak ve yumuşacık yastıktan huzurlu ana kucağı gibi 1 0 Yorumla
aydemiray Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kafayi koyup yatacam yok yaaa emer dururum ben😋😋😋 1 1 Yorumla aydemiray 1 yıl Kakmayi birak deler geçer Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Evet çok severim okşamayı yalamayı enmeyi ve aralarında uyumayı 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben arkadan sarılıp elimi göğsüne koymayı daha çok severim. Kaşık pozisyonu yani 😉🥰 1 0 Yorumla
tahirkaya34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Büyük sevmiyorum ya ama ben memeye tutunmadan uyuyamıyordum ni ara sevgilimin yanında gerçekten tutmam lazımdı 1 0 Yorumla
bekray_006 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl başka şeyede dalarlar :D 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Popo mu Yorumla bekray_006 1 yıl :D aynen Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Parkta bankta da uyurum. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla
skci3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 1 yıl bn yalamayı severim genelde, uyku tutmaz bni meme üstünde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkek kadını kendi gogsune yatirmali bence. 5 1 Yorumla komikamakişeyegöre 1 yıl Onun yeri ayrı bu ayrı Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yumusak ve sıcak 1 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Özellikle büyük göğsü seçiyorum 1 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. emerek uyumak daha güzel 1 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. hıı o süt kokusuyla uyur yorulduysa hele 1 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. He Harun amca he 1 0 Yorumla
komikamakişeyegöre Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 101% 1 yıl Çok severim olsada uyusak 1 1 Yorumla komikamakişeyegöre 1 yıl Hiç uyuttun mu sen Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı. Memeler uyumak için değildir 1 1 Yorumla Birrgariban 1 yıl Sevilmek içindir :) Yorumla
helebidinle00 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Severler 6 2 Yorumla İstanbulbakiri36 1 yıl Sevdir Yorumla helebidinle00 1 yıl Ne münasebet Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bayılırım çok severim 😍 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama uyumaktan çok ilgilenmeyi severim onlarla Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. uyutursan severiz sdfsfds 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Eh işte 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevilmez mş 1 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı. Bayılırız 1 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sverim 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bayılırız 1 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. severimmmm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
severim tabi ki de evet
Öncesinde o memeler beni baya yorduysa tabi ki
Nasıl yani
Anla be hatun. Memeler beni nasıl yorabilir
Kafayı memeye koyunca doğru durmaz emeriz emerkende bizim yaramaz sıcak yer ister o zaman kadın sonucuna katlanir
bilmiyorum o kadar irisine hiç kafamı koymadım uyumak için. zaten memeye yaklaşırsam emmeye başlarım ben duramam ki.
Evet sıcak ve yumuşacık yastıktan huzurlu ana kucağı gibi
Kafayi koyup yatacam yok yaaa emer dururum ben😋😋😋
Kakmayi birak deler geçer
Evet çok severim okşamayı yalamayı enmeyi ve aralarında uyumayı
Ben arkadan sarılıp elimi göğsüne koymayı daha çok severim. Kaşık pozisyonu yani 😉🥰
Büyük sevmiyorum ya ama ben memeye tutunmadan uyuyamıyordum ni ara sevgilimin yanında gerçekten tutmam lazımdı
başka şeyede dalarlar :D
Popo mu
:D aynen
Parkta bankta da uyurum.
Nasıl yani
bn yalamayı severim genelde, uyku tutmaz bni meme üstünde
Genel de popoda uyumayıda severler
Erkek kadını kendi gogsune yatirmali bence.
Onun yeri ayrı bu ayrı
yumusak ve sıcak
Özellikle büyük göğsü seçiyorum
emerek uyumak daha güzel
Memeler emmek ve okşanmak içindir
hıı o süt kokusuyla uyur yorulduysa hele
He Harun amca he
Çok severim olsada uyusak
Hiç uyuttun mu sen
Memeler uyumak için değildir
Sevilmek içindir :)
Sever de ama eme eme yatmayı sever