Sitede konuştuğunuz insanlar arkadaş olabilir sevgili, FB farketmez sizi garip hissettiren ya da şaşırtan şeyler oldumu ya da nelerdir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Yani bana ilginç geliyo birisi biraz fazl nasıl desem fazla erkek gibi fazla otoriter fazla sert burada çok da anlatmak istemiyorum ama garip olsa bile bi cekiyo o daha bi garip ahshhdhdjdhd
😂 telefondan yazılan her şey öyledir zaten baskın sert şöyle uapsrım böyle yaparım evet bi çekiyor yalan değil sizler içinde öyle sizde böyle böyle konuşuyorsunuz ama işte iş icraatte bitiyor birazz fkdkkdkdkd
Onu kızdırcak bişey dedim ve onla konusmaya devam edebilmem için benden videolu özür mesajı istedi ahshshhshshshshs
Çok merak etmiş senin yüzünü demekki
Yok bu dediğim cidden öyle fazla açık bu konuda
Burdaki insanlarda bide şu var işte kimse kendini ifşa etmesin kimse kimseyi bilmesin yani normal konuşuyorsun sanki günüzmüde insanlar sosyal medyadan tanışıp konuşabiliyor burdanda sostal medya alabilirsin ama herkes geri adım atıyor
E konuşmaya alışınca öyle oluyor tabi ama güzel oluyor açıkcası bi cazibesi oluyor pek açık anlatamıyorum şu an ama böyle hep bi merakle hep bi şeyle o hazzı almak daha güzel
Bencede ya mesela alakasız gelcek ama bence aynı sey bu da cinsellik yasamadan düşünmek daha iyi hayalde beklenti daha iyi oluyo gercekte altta kalma ihtimali bile cok kötü
Burdaki daha yükseltiyor çünkü herşeyi hayal gücüne bırakıyor ve sen kendi kendine bunlarla tatmin oluyorsun her şey karşındakinin yönlendirmesi ve senin hayal gücüne kalmış hayal dünyasıda geniş olduğu için uçuyoruz bu konuda ve aşıdı iyi bi olay
Açık konuşmak gerekirse ki burdaki konuşmalarım günlük hayatımda yaşadıklarımın bazılarından daha da zevk vermiştir
Kanka bu sohbet sardı beni acaba konuşabilme imkanımız var mı burada değil de açık şekilde
Yarın olabilir de Şu an uyuycam hatırlatırsan olurrrrr
Ilur
Aaa ben açamıyorum
Sen gizleme yazayım sonra gizle
Açtım
Yazdım
biz @ozan19033 ile fb olduk... çok süper biri yaaa... hem yakşıklı hem fit hemdeee çççok bööööyyük ve kalın penisi var... girdimi çıkmak bilmiyooo
Doğrudur ablam
Buda ozanın pez3vengi her yorumda onu övüyor
Ya işte kendisi yalandan fake kız hesabı açıyor bana yazsınlar diye mllette koşa koşa sana yazcaktı isteseler bin kişi bulurlar burada
@Munkesir ayyy nie öyle diyoonn... ksıkandın tabi... eee tabi senin penisin konya bamyası kadar küçük kürdan gibi ince olunca böööyyüüük ve kalın penisili ozanımı kıskandın... sende haklısın yani :) senin penisinde inşallah büyür
yani fake değilim ama buradaaa ozan gibisi yookkkk... rabbim onu özenerek yaratmış maşaAllah
Büyür mü gercekten 🥹
@Munkesir ayyy sen kızmışsın özür kanka...
Anlattıklarının yalan olması
O zaten yalan atmayan mı var ama seni şaşırtan bi yalan mı o önemli
Evet
Mesela?
Komple hayatları yalan olum. Hepsi uyduruk bi hikaye anlatıyor
Ya bende gerçekten nerak ettiğin bişi olsu zannettim
Uçyok be