Takıldığım bir bayan var. Cinsel ilişkide sürekli içine boşalmamı istiyor. Son ilişkide 2 defa içine boşaldım sonrasında da ertesi gün hapı içti. Sık sık cinsel ilişkiye giriyoruz ve sürekli içine boşalmamı istiyor. Ben hamile kalmasını istemiyorum.. Sürekli de ertesi gün hapı kullanmak hem zararlı hemde maddi açıdan sıkıntılı. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Prezarvatif hiç kullanmadım. Kullanmakta istemiyorum. Sağlık ocakları doğum kontrol hapı veriyor mu ücretsiz olarak. Ve sık sık ilişkiye girince hamile kalma riskini ortadan kaldırır mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu gidişle baba oluyorum diye soru açarsın biz de hayırlı olsun deriz
Niye doğum kontrol hapını içtikten sonra içine boşalsam hamile kalır mı?
Hayır ama sürekli oluyormuş
Bu hapı sağlık ocakları ücretsiz veriyor mu?
Elde çitileyeceksin (31)
😁😁 Ben elizabet değilim
O halde bırak elizabet düşünsün
Vur geç
Başımıza kalmasın. Kadın dul 2 çocuğu var illa evlenelim diyor. Kadın zengin ama ben istemiyorum. Yaş farkımız çok..
Evleneceksin tabi olm akıllı ol
Ne evlenmesi karı 47-48 yaşında.. Boyum kadar kızı var. Ne evlenmesi
Sokma akıl 15 dakka dayanır derler onun için akıl vermeyim sana 😂
Vala ne dediğini tam anlayamadım desem
Akıl versem 15 dakika sonra uçup gidecek Gine bildiğiniz yapacaksın
Söyle bakalım dinleyelim senin formülün nedir?
Elinde daha iyisi var da hır işlerine bakıyorsun. İyilik olsun diye mi izliyorsun kadını
Ben şu an 2 kişiyle takılıyorum. ikisinin de çocuğu var. Birisi 39 diğeri 48 yaşında. Her ikisiyle de ilşşkim var. Bu kadın çok istiyor evlenmek. Ama ben istemiyorum. bu durumda ne yapayım. Hem cinsellik devam etsin istiyorum hemde evlenmek istemiyorum
Evlen gizli saklı işine bak ama yakalanmamaya özen göster kadın sana rahat bir hayat sunacak
Eğer deşiğin kadar zengin ise
Resmi nikah diyor. Ne evlenmesi dostum. Ben yalnız yaşamıyorum eş dost ailem var
Kocası 2 sene önce inşaşattan düşüp ölüyor mahkemeye veriyor tazminat alıyor şu an 3+1 ev yaptı kendime altı garaj.. Gidip bizzat gördüm şu an inşaat halinde hatta. Ama kadın çok cimri. Hiç bir şey ısmarlamaz su bile almaz. İstemez de benden bir şey ama almazda
Cebinde Paran olursa hepsi el pençe divan durur karşında
Evelallah paramız var arabamız var 😁😁 kamu çalışanıyım ben. Kadın cimri su bile almıyor ben böyle biriyle neyin evliliğini yapacağım
Haaa