Cinsel Yaşam En değişik fantezileri olan burç hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sevgilimin burcunu bulmaya çalışıyorum yadırgamayın😂 En değişik fantezileri olan burç hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Akrep kesinlikle ben akrep burcuyum ve biliyorum 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Sanırım öyle Yorumla lockerow35 1 yıl Bende akrep burcuyum aynıları bende de var hatta fazlası Yorumla Soran 1 yıl Peki dışardan sessiz ve soğuk ciddi mi görünüyorsun Yorumla lockerow35 1 yıl Hayır tam tersi Yorumla Soran 1 yıl O zaman yükslenin farklı ikizler falan olabilir Yorumla lockerow35 1 yıl Hayır yükselen de akrep Yorumla Soran 1 yıl Allah Allahhh Yorumla lockerow35 1 yıl Senin o sevgilinin fantezilerini 100 ile çarp bende Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ay o kadarıyla baş edilmez Yorumla lockerow35 1 yıl Edersin Yorumla Soran 1 yıl Aslan burcu kız bul o baş eder ya da kendin gibi akrep Yorumla Soran 1 yıl Niye ulaşayım sevgilim var😂 Yorumla lockerow35 1 yıl Olsun sevgilim ol demedi. Ki Yorumla lockerow35 1 yıl Mevzularınızı merak ettim benimkilerden bahsedevektim Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Boğa kendimden biliyorum 😂 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Boğa olsa yemek yerdi bu çok zayıf Yorumla eternity-a 1 yıl Fantezileri de iyidir boğanın Yorumla Soran 1 yıl Ama zayıf işte hahsha Yorumla eternity-a 1 yıl Onun gibi fantezileri var da Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım Yorumla eternity-a 1 yıl Sevgilinin diyorum Yorumla Soran 1 yıl Mesela bana üstüne yatağa işe diyo ama iç demediSonra süt akıtıp yalıcam dediSonra kıllı falan da yalıyo değişik.Popo falan da yalıyo aradaBardağa koy içeyim diyor suyunu😂😂 Yorumla eternity-a 1 yıl Su falan sıkıntı yok onda popo da da ama işeme sıkıntı deyim Yorumla Soran 1 yıl İşeme hiç yapmadım ama dene diyo asla yapmam benlik değil Yorumla eternity-a 1 yıl Diğerleri normal krem şanti falan da denendi yani 😂 Yorumla Soran 1 yıl Krema denemiştik ama sevmedi bu hep sözde heralde hajss Yorumla eternity-a 1 yıl Büyük ihtimalle krema güzeldir ama çikolata da güzel oluyo bak Yorumla Soran 1 yıl Ben nimeti karıştırmamam taraftarıyım 😂 Yorumla eternity-a 1 yıl Yok yok çikolata güzel oluyo. Bide şu akan suyun varya onu memintolara sürmek oda güzel oluyo Yorumla Soran 1 yıl Yapıyor onu da 😂 Yorumla eternity-a 1 yıl Güzel oluyor ama o harika bisey Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% 1 yıl En fantastik olan akrep burcudur 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Fantastik değil de mide bulandırıcu şekilde olan😂 Yorumla Baba-Fingo 1 yıl Abartı o kadar da Yorumla Soran 1 yıl Mesela bana üstüne yatağa işe diyo ama iç demediSonra süt akıtıp yalıcam dediSonra kıllı falan da yalıyo değişik.Popo falan da yalıyo arada Yorumla Baba-Fingo 1 yıl Ben sana bişe diyim mi? Acilen uzaklaş ondanCanını seviyorsan kesinlikle kaç Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Bence iyi bişi benim hoşuma gidiyor Yorumla Baba-Fingo 1 yıl Canının kiymeti yok o zaman demekki Yorumla Soran 1 yıl Canıma kastı yokki Yorumla Baba-Fingo 1 yıl Bir gün olur anlarsın dikkat et Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl kdjdj fantezi mi ne gibi fantezileri var 3 5 Yorumla Soran 1 yıl Miden bulanmıcaksa söyliyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o kadar jötü mü ya Yorumla Soran 1 yıl Mesela bana üstüne yatağa işe diyo ama iç demediSonra süt akıtıp yalıcam dediSonra kıllı falan da yalıyo değişik.Popo falan da yalıyo arada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl popoyu benimki de yapıyo djfjf Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Burca endeksleme böyle şeyleri bence 0 0 Yorumla
minnoskedi1308 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 56% 1 yıl Akrep olabilir 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Akrepler nasıl oluyo bi tek onu bilmiyorum dışarda sessiz sakin ve sinirli duran biri bir de çok duygusal bu Yorumla minnoskedi1308 1 yıl O zaman yengec veya koc da olabilir Yorumla Soran 1 yıl Koç aslaa değildir ya koçlar sevmez bu seviyo beni Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Akrep 😊 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir ya ama akrepler sessiz mi bu çok sessiz dışarda Yorumla HeadSh0t 1 yıl Yerine göre evet Yorumla
xUmoo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Balık ya 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Mesela ne tür ama böyle biraz mide bulandırıcu tarzda bunun Yorumla xUmoo 1 yıl Nasıl neler var Yorumla Soran 1 yıl Balık sevmez bence böyle şeyler iy falan der Yorumla xUmoo 1 yıl Bence de iyyy.Balığım ama mide bulandırıcı şeyler sevmem Yorumla Soran 1 yıl Tahmin ettim😂 Yorumla xUmoo 1 yıl Eyvallah.Neymiş bu mide bulandırıcı şeyler ya merak ettim Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İkizler 0 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. aslan fena 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 872 cevap paylaştı. Akrep 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Domates burcu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Oğlakk 3 2 Yorumla Soran 1 yıl İğrenç denebilecek fanteziler mi peki bunlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kisiye göre değişir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Akrep kesinlikle ben akrep burcuyum ve biliyorum
Sanırım öyle
Bende akrep burcuyum aynıları bende de var hatta fazlası
Peki dışardan sessiz ve soğuk ciddi mi görünüyorsun
Hayır tam tersi
O zaman yükslenin farklı ikizler falan olabilir
Hayır yükselen de akrep
Allah Allahhh
Senin o sevgilinin fantezilerini 100 ile çarp bende
😂😂😂😂
Ay o kadarıyla baş edilmez
Edersin
Aslan burcu kız bul o baş eder ya da kendin gibi akrep
Niye ulaşayım sevgilim var😂
Olsun sevgilim ol demedi. Ki
Mevzularınızı merak ettim benimkilerden bahsedevektim
Boğa kendimden biliyorum 😂
Boğa olsa yemek yerdi bu çok zayıf
Fantezileri de iyidir boğanın
Ama zayıf işte hahsha
Onun gibi fantezileri var da
Anlamadım
Sevgilinin diyorum
Mesela bana üstüne yatağa işe diyo ama iç demedi
Sonra süt akıtıp yalıcam dedi
Sonra kıllı falan da yalıyo değişik.
Popo falan da yalıyo arada
Bardağa koy içeyim diyor suyunu😂😂
Su falan sıkıntı yok onda popo da da ama işeme sıkıntı deyim
İşeme hiç yapmadım ama dene diyo asla yapmam benlik değil
Diğerleri normal krem şanti falan da denendi yani 😂
Krema denemiştik ama sevmedi bu hep sözde heralde hajss
Büyük ihtimalle krema güzeldir ama çikolata da güzel oluyo bak
Ben nimeti karıştırmamam taraftarıyım 😂
Yok yok çikolata güzel oluyo. Bide şu akan suyun varya onu memintolara sürmek oda güzel oluyo
Yapıyor onu da 😂
Güzel oluyor ama o harika bisey
En fantastik olan akrep burcudur
Fantastik değil de mide bulandırıcu şekilde olan😂
Abartı o kadar da
Ben sana bişe diyim mi?
Acilen uzaklaş ondan
Canını seviyorsan kesinlikle kaç
😂😂😂😂
Bence iyi bişi benim hoşuma gidiyor
Canının kiymeti yok o zaman demekki
Canıma kastı yokki
Bir gün olur anlarsın dikkat et
kdjdj fantezi mi ne gibi fantezileri var
Miden bulanmıcaksa söyliyim
olur
o kadar jötü mü ya
popoyu benimki de yapıyo djfjf
Burçla alakası olan bişi değil bence
Neler mesele fantezı derken 😅
Burca endeksleme böyle şeyleri bence
Akrep olabilir
Akrepler nasıl oluyo bi tek onu bilmiyorum dışarda sessiz sakin ve sinirli duran biri bir de çok duygusal bu
O zaman yengec veya koc da olabilir
Koç aslaa değildir ya koçlar sevmez bu seviyo beni
Burçla alakası yoktur.
Akrep 😊
Olabilir ya ama akrepler sessiz mi bu çok sessiz dışarda
Yerine göre evet
Balık ya
Mesela ne tür ama böyle biraz mide bulandırıcu tarzda bunun
Nasıl neler var
Balık sevmez bence böyle şeyler iy falan der
Bence de iyyy.
Balığım ama mide bulandırıcı şeyler sevmem