Teşekkürler yazan olmuş ama bu kuru teşekkür olmamalı şöyle bir ateşli öpüşmeyle ilişki bitince harikaydın bu gece aşkım deseniz kadın erkek hoşlanır bence. Hatta iki tarafta rahatladıktan sonra yine bekleriz derim ben 😆 o anın rahatlamasıyla da güleriz.
Hem erkekler hem de kadınlar için söylüyorum! Bir cümle kuracaksan, bu iltifat içeren bir cümle olmalı ve iki tarafında beklentileri tam olarak anlaşılmalı, aksi takdirde susmak en güzeli. Partnerini mutlu edemiyorsan, sende asla mutlu olamazsın, eğer istemiyorsan, en başta o yatağa girmeyeceksin 😉
Bence dur yapma ya da bunun gibi talimat verilen cümleler söylenmemeli o an akışına bırakılmalı ve ruhlar konuşmalı diye düşünüyorum. bunun dışında aklıma gelmedi pek cümle. keyifli günler abla 🤟🥂
Orama elleme, yavas ol, napıyorsun, dursana biraz ya, eehh hadi ama gel, off çok sıkıldım, regl gibi kokuyosun, ama sen kokuyorsun gibi cümleler söylenmemeli.😉
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Orspu kelimesi asla ve farklı bir isimle hitap ederse olmaz
bunlara takılmıyorum ben asla, ama şu hep bana yalan geliyor,"ufff çok büyük bu yaaaa"yahu ben biliyorum büyük ya da değill yalandan kşmse ölmez ama bu kuyruklu yalan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
İzin almasın ya o an şunu yapabilir miyim falan gibi