Partnerinin geçmişte kaç kişiyle birlikte olduğu seni etkiler mi?

Partnerinin geçmişte kaç kişiyle birlikte olduğu seni etkiler mi?
Kaç kişiyle yattığını değil genelde ilişkilerinde partneriyle ne zaman seviştiğini sorarım. İlk bir kaç günde birleşme oluyorsa amaç cinsel zevktir. Cinsel zevkleri için kendisiyle ilgilenen insan ile daha onu tanımadan yatağa giren bir insana güvenemem ve o ilişkiyi sürdürmem...
Bence etkilememeli insan kendisinden önce ne yapıldığını merak ettiği an ilişkinin içine etmiş olur ve o ilişkiden hayır gelmez mesele o an senleyken naisl olduğu ne hissettiğin yoksa herkesin bir şekilde önceden yediği haltlar oluyor yani bilmek bir şey kazandirmaz
Cevap
31Cevap
hayır benim için geçmiş önemli değildir
Asla etkilemez bir erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum
ya sevmiştir birlikte olmuştur tamam ama benden önce gruplara girmiş her gün başka admala takılmış ise istemem
Etkiler ne kadar fazla ise o ladar hoşuma gider hatta grop yapmış olmasını da isterim daha deneyimli olması güzel olur
Aids hiv ve diğer enfeksiyonlardan kaçınmak için geçmişye ne halt yediği belli olmayan kadınlardan uzak durmak faydalıdır
vajinasina kac yaprak aldigini o soylemese nerden bilebilirim
para karşılığı yapmadı ise sorun yok onu hayatı
Merhaba, evet tabiki etkiler. Bakire olmamak başka bir şey, birçok kişiyle ilişkiye girmek başka
Geçmişi bizi rahatsiz etmediği sürece benden öncesi beni ilgilendirmez.
Hic bir zaman bunun hesabini vermedim vermem de soramazlar da.
Kadının çok ilişkisi olursa evet onun adı başka şeydir
Etkiler şahsen sonuçta deneyimli ve deneyimsiz farkı olur kız bilgisini açığa çıkarır
bir zahmet :D grupcu kadını da
Evet fazlasıyla takarım
Fazla olması istenmez güven vermesi sart
Etkilemez. Bunu ona sormam bile.
Benimle oldugu dönemdeki davranışlar etkili olur
Partner sonuçta önemli değil
Dürüstlük daha önemli değilmi
Etkiler abi. Etkilemez diyen geniştir.
Hayır etkilemez ha 1 haa 199
Kabarık bi liste rahatsız eder
Ne kadar çok o kadar iyi
Görseldeki gibi bir durum tahrik ederdi.
Seni bu durum etkiliyor mu?
etkilesin bir zahmet
Etkiler
Etkilemez
Evet etkiler
ne beklediğien bağlı
Tabi ki etkilerdi
Evet
Zor bi soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?