Uzak mesafe ilişkisi. Arada beni düşünsün istesin istiyorum ama işte gün icinde mesela napıyorsu yazdığında duşa girmeden resim falan atıyorum. Başka ne taktikleri olabilir yüreğini hoplatmak istiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılEkstra şeyler senin karşıda uyandırdığın duyguların tam tersi demek olur. Bırak o istesin , isyemeden hatta hak etmeden ona hiç bir şey verme! Bir gülüş bile buna dahil.
54 Yorumla
Soran1 yılÇok yoğun geçiyor günü çalışıyor falan bazen haftalar sürüyor kendiliğinden istemesi
Cevap sahibi1 yılBu çalışma bahaneleri hep yalan sana bu kadarını söyleyeyim. İsteyen her fırsatı değerlendirmek ister. Sana bu kadarcik ilgi yetiyorsa bir şey diyemem. Dön bir tavsiye; uzak mesafe ilişkisi çok yaşadım yıllar sürenlerde oldu. Hepsi zaman kaybı net...
Soran1 yılAnlıyorum haklısında. Sevgilim yeni girdi o işe emek veriyor diğer işinde her yarım saatde bi yazıyordu hatta her hafta bi yanaşıyordu cok yoğun çalışmıyordu ilk sırada ben oluyordum
Cevap sahibi1 yılTamam. Yaşa ve gör.
En İyi Cevaplar
Merhaba, ona merakını arttiracak şeyler anlatabilir, o yönde resimler gönderebilirsin, tam anlamıyla ciplak olmak değil de, daha merak edilecek resimler
02 Yorumla
Soran1 yılMesela ne anlatabilirim. Komple çıplak direkt atmıyorum yavaş yavaş soyunuyorum genelde burdan da öper misin bunu da yapar mısın diyip
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılona yürüyerek
01 Yorumla
Soran1 yılNe yazabilirim mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılTamam da şöyle bir durum var ister ister mesafeden alamaz başkasına giderse ne yapacaksın
01 Yorumla
Soran1 yıl6 senedir sevgilim göndermezsem de sıkılır bi ara sonra böyle arada heyecan oluyor
Gizli Üye(30-35)1 yılAçıp göstereceksin her şeyi içine kadar yapabiliyor musun
12 Yorumla
Soran1 yılNasıl alt bölgemi mi
Cevap sahibi1 yılBekliyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılKarşısında başkasıyla seviş seni hiç unutmaz hep merak eder nasıl s******** diye
15 Yorumla
Soran1 yılOha o kadar da değil😅 hayal etsene başkasıyla şunu bunu yapıyorum dese hoşuna gider mi ki ama
Cevap sahibi1 yılTabii ki hoşuna gider merak eder seni her zaman unutmaz
Soran1 yılAma benim ki kıskanç biri. Erkek biri laf atınca bilene niye cevap veriyorsun diyor
Cevap sahibi1 yılBu daha güzel işte meraktan çatlar
Cevap sahibi1 yılBirlikte çatlatalım mı onu meraktan ölsün
- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
1 yılVideo at mastürbasyon yaparken
410 Yorumla
Soran1 yılOnu yaptım inleyerek ve tahrik edecek sozlerle
- 1 yıl
Kanka başka bişey kalmadı
Soran1 yılYaaa😕
- 1 yıl
Aslında yanlış anlamazsan bir şey söylemek istiyorum
Soran1 yılSöyle tabi dinliyorum
- 1 yıl
Çok özür dileyerek söylüyorum sen bunları yaptıkca onun gözünde değersizleşiyorsun esc den farkın kalmıyor onun için bana bunları atan yapan başkasına neler yapmamıştır diyor çok iyi biliyorum
Soran1 yılHaklısın ama ilk sevgilim olduğunu biliyor. Başka kimseyle görüşmediğimi ve ona özel yaptığımın farkında. Normalde ben kısa kol bilene giymem dikkat ediyorum. 6 senedir beraberiz ve 2 senedir cinselliğe girdik. Erkeklerle iletişimim olmadığını ona sadık olduğumu biliyor ve Instagram şifrem de onda var yani kimlerle mesajlaşıyorum her an kontrol edebilir. O güven olmasa zaten birbirimize öyle video ve resimler de atmayız.
- 1 yıl
Askım her şey gönlünüzce olsun hep mutlu ol🌸✨
Soran1 yılSende hep mutlu ol🥰❤️
- 1 yıl
Bu gidişle biraz zor ama amin diyeyim 🤲🏻✨
- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılgönlünü edşyorsun sanırım
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sexting yaparak azdirirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYıkanırken senin için de at
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGörüntülü konuşurken fırıkık ver
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
1 yılNasıl resimler atıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılo tarz fotoğraf atınca daha çok sevmez
04 Yorumla
Soran1 yılSevmez ama tüm gün beni düşünür
Cevap sahibi1 yılsen kadınsan 5 dk dan sonra seni düşünmeyeceğini öngörememen normal
Soran1 yılCıks akşama kadar o heyecanı kalıyor akşam eve geldiğinde o ne biçim video/resimdi diyip tekrar konusunu açıyor
Cevap sahibi1 yılhala anlamıyor, sen bildiğin gibi yap
Gizli Üye(18-24)1 yılGüzel seksi kıyafetler ile fotoğraf
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılfoto ve mesajlarla
02 Yorumla
Soran1 yılNelee yapabilirim
- 1 yıl
ne kadar ısteklı oldugunu yandıgını anlat dekolte gıy camasırsız hafıf bellı olsun
Gizli Üye(36-45)1 yılDaha ne yapacaksın ki...
04 Yorumla
Soran1 yılAklında olayım o an benden kopamasın içini eritmek istiyorum
Cevap sahibi1 yılAma sen zaten mastürbasyon videosu atmışsın bunun üstü ne olabilir ki başka
Soran1 yılHer gün atmıyorum ki ara ara başka süprizler yapmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılMesela aklında ne tür şeyler var
Daha ne olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem