AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
söylemem kimseye sapık mıyım ben.
Evet neden yalan atayım ola ki reelde fake olduğunu anlayınca hayal kırıklığı olur kadın için yalan ortaya çıkar kötü bişey
Bence kimi erkek bilerek abartıyor her kadın büyük seviyor veya penis boyunu çok önemsiyor diye bişey yok ayrıca
İşte kadını bağlamak için yapan çok , dediğin gibi herkes öenemsemez bi de önemli olan zaman aslına içinde ki süre yani , erken boşalma olmaması
Kadınlar ilişkide erkeğin nasıl davrandığına bakıyor penis boyuyla falan ilgilendiği yok aslında
Aynen tamda dediğin gibi duygular daha önemli kadında değer vermek vs. yoksa uzunmuş kısaymış önemi yok nasıl olsa zevk alacak yani
Abartan erkek boşuna abartıyor kendi kendine haberi yok 😂
Keşke bunu bilseler işte sanal diye sallıyorlar burada tatmin olup gidiyorlar ama gerçekler her zaman acıdır 😀
abrtan çok
Hiç ölçmedim.. ölçme ihtiyacıda duymadım.. benim işimi görüyor.. partnerleriminde şikayeti ya da memnuniyetsizliği olmadı şuana kadar..
Boyu konusunda bi endişe veya yarış içinde olmadım hiç ölçme gereği de duymadım ama göz kararı 17 varddır diye tahmin ediyorum
burada 100 erkek varsa taş çatlasın 10 u doğru söylüyordur o da büyükse işte. Gerisi yalan söyler külliyen
Doğruyu söyleyeceğim kadar mevcut olduğundan yalana gerek kalmıyor...
saklamanın bir anlamı yok ki. gerçekler nasıl olsa açığa çıkacak. ama bizim erkekler penisleriyle adam olduklarını sanıyor.
uzun süredir ölcmedim ama yeterlı kalınlık ve ıuzunlukta oldugunu düsünyorum yetmezmi
Boy söyleme taraftarı değilim merak eden görebilir.
Ortalamanin çok üzerinde en azından tr için
Hiç bir konuda yalan söylemem. İnanmayana her daim kanıt gösterebilmek için
Niye yalan söyleyelim bir yalan yokki insan kadar yaşasın ,🤫😅
Çoğu sallıyor. Varsa bile tek tüktür büyük penis. benim 14cm normalde ufak sanılır ama görsen heybetli duruyor kadınlar beğeniyor
Doğru söyleyemem çünkü çocuk gibi elime metre alıp ölçmedim
Oldukça kalın damarlı ve büyük
Söylüyorum ama kimse inanmıyor kalinn olduğu için korkuyorlar
2 yıllık kız arkadaşımı başka uygulamadan birinin penis boyuna yorum yaptığını yakaladım sanırım bazı kadınlar bunu önemsiyor
Evet çok büyük değil çok küçükte değil sadece baya kalın ve damarlı olması bile kadınların ağzını sulandırıyor
Vallah ölçmedim. İsteyene gösteriyorum. 😂😂
Abartmam ortada yani dimi her şey... Ama tam da bilmiyorum kaç cm...
Evet tabiki, çok büyük değil zaten
Ya her kadın çok büyük seviyor diye bişey yok zaten
Ya şu çok önemli, büyük dese gösterdiğinde her şey çok daha kötü olacak, doğruları söylemek gerek bu konuda, kadınların geneli aslında büyük olmasını beklerler, ama aslında düşündükleri kadar büyük olmasına gerek olmadığını zamanla anlarlar
Yok ya çoğu kadın büyüklüğüyle falan ilgilenmiyor bile erkekler öyle sanıyor sadece sonra abartma gereksinimi duyuyor işte kadınların en önemsediği şey erkeğin ilişkide nasıl davrandığı
Bu apayrı bir konu, tabiki ilk bekledikleri şey tatmindir, tatmin olamadiktan sonra büyük olmasının bir anlamı olmaz, ama özellikle ilk gençlik dönemlerinde büyük olmasını düşünürler
Cinselliği bilmiyorlar işte ☺️
Kesinlikle, görsel olarak haz almayı tatmin olarak görüyorlar, sohbetim çok keyifli, konuşmak isterdim doğrusu
Evet neden yalan söyleyim ki
Bilerek abartan var bence ya
Evet neden yalan söyleyeyim ki
Ya kimi erkek bilerek abartıyor bence o yüzden sordum merak ettim ☺️
Anlatırken abartabilir çünkü kızın boyu ve yapısı önemli.. bazı kızlar iri ve yapılı büyüklüğü yetmez bazısı titrer altında
Ya her kadın çok büyük seviyor diyede bişey yok ayrıca bence erkekler kadınların penis boyunu çok önemsediğini düşünüyor aslında alakası yok
Evet kadına göre değişir bazisina büyük penis İşkence
Ama geneli 15 cm üzeri sever doldurur içini daha büyüğü gerer bagirtir
Çoğu kadın erkeğin ilişkide nasıl davrandığına bakıyor boyuyla ilgilenmiyor
On sevisme önemli tabi ama finalde ve doyurucu seks ye önemli.. Bazısı bağırarak orgazm ister bazısı sessiz sakın titreyerek ama hepsi doyurucu ister
İşte kadının tatmin olması penis boyuyla alakalı bir durum değil ama abartan boşuna abartıyor 😂
Evet tabi ki büyük iste
evet doğru söylerim neden çekineceğim
Ben söylemeden o belli oluyor zaten
Neden yalan söyleyim ki
21 Ken neden 25 diyeyim 😂🤣😭
Doğru söylüyorum yalana ne gerek var 19 cm
Evet inanmayana resim gonderirim
yalan söylenecek bişeymi o :)))))