Genelde erkekler boşalmadan duramaz diye biliyorum tabiatları gereği ama banamısın demiyor normal mi mastürbasyon yaptığını sanmıyorum başkasıylada görüşmezmişten eve evden işe gidip geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBurada bu saatte elin adamlarıyla yorumlarda kocanın özel durumuyla ilgili lak lak yapacağına git evin içinde kendine bak saçmasapan piyamalar giyeceğine kocanın gözüne gönlüne hitap edecek şeyler giy azdır onu. Git öp okşa elle başlat alıştır tekrar kendine. Böyle burada sorarak olmaz bu işler canısı😉
18 Yorumla
Soran1 yılYapıyorum o söylediklerini de artık ister istemez bende kenmi kötü hissediyorum hep ben hep ben olmazki aruzlanmak istiyorum bende dışarda kadın diye millet popon yırtıyor bizimiki banamısım demiyor bu sefer özgüvenim düşüyor ister istemez bu evliliğe yansıyor burada bunu sorma sebebim erkeklerden erkekleri daha iyi öğrenirim belki yapabilicek birşeyler bulurum diye uğraşıyorum çokta hoşuma gitmiyor yani bendimde bu durum
Cevap sahibi1 yılKaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır böyle durum? Yaşlar kaç?
Soran1 yıl24 ben o 27 iki sene oldu evliyiz ve nerdeyse baştan beridir böyle
Cevap sahibi1 yılÇok yazık. Bende 8 yıllık evliyim haftada en az 3 kez yaparız ki 3 tane de çocuğumuz var. Seks evliliğin yarısıdır.
Soran1 yılBende yarısından da fazlasıdır bu soruyu ona sorduğumda yüzde 30 felan demişti şaşırmıştım çok
Cevap sahibi1 yılBöyle de gitmez ki. Gözün dışarıya kayar bu şekilde🤷🏻
Soran1 yılFarkındayım korumayaa çalışıyorum kendimi kendime saygımdan kolay kolayda yanlış yapmam tabiki ama zor oluyor
Cevap sahibi1 yılFerahlık diliyorum.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşinin erken boşalıyor olması onda sıkıntı yapıyor olabilir. Bundan sıkıldığı, utandığı için de seksten uzak durmaya çalışıyor olabilir. Sizin yaşlarınızda bir çiftin haftada en az 2-3 kere yapması gerekir. Bu pek normal değil. Eşler arasındaki bu tür cinsel uyumsuzluğun en önemli sebebi konuşmamak. Birbirinize karşı açık olmanız ve beklentilerinizi, çekincelerinizi açık açık söylemeniz gerekir. Sorunu çözmenin en etkili yolu bu. Belki de bir u, manla görüşmeye ikna etmelisin.
05 Yorumla
Soran1 yılNasıl yapıcam ben konuyu açamıyorumki açsamda direk kırılıyor susuyor hiçbir şey söylemiyor kendim konuşıp kendim dinliyormuş gibi oluyorum artık
- 1 yıl
O zaman dediğim durum olabilir gerçekten. Yani erken boşalmasını sıkıntı yapmıştır. Yahu bu adam senin kapı komşun değil. Eşin. Onunla konuşmayacaksın da kimle konuşacaksın. Sorunun muhatabı o zaten. Neden açamıyorsun? Direk söyle. Al karşına. Ona de ki: Sen benim kocamsın. Seninle seks yapmak istiyorum. Bu benim en doğal hakkım. Eğer bir çekincen, bir sıkıntın varsa söyle. Seni dinlerim. Eğer erken boşalmanı problem yapıyorsan, onu da beraber çözeriz. Neden kendini bana kapatıyorsun? Ben senin eşinim. İyisiyle, kötüsüyle birlikte yaşayacağız." de.
Soran1 yılBiz şu an çok kötü kavga da ettik aslında o yüzden konuşmuyoruz öbür odada yatıyor
Soran1 yılSürüyor bizimki gönül amayı bilmiyor ya da umrunda değil çözemiyorum artık
En son yaşadığınız ilişkide bişi mi oldu? Bir koku veya benzeri bir şey olduysa travmaya sebep olmuş olabilir. O da yoksa birazda sende bitiyor iş heveslendirmelisin.
06 Yorumla
Soran1 yılYok evlendiğim ilk günden beri böyle zaten çok istekli biri değil mesela arkadaşlarımın çoğunda tartışmalar olsa dahi evliliklerinde cinsellik yaşayıp bir şekilde barışıyorlar kocaları o yüzden uzun tutmuyor küskünlüğü benim kocam banamısın demiyor çözemedim gitti aq
Soran1 yılHayır yok aksine vajinam dar hatta girdiği gibi tutamuyor kendini direk boşalıyor kayganlıkta olmadı gerektiği gibi bence
Soran1 yılUtanan adam cözüm aramazmı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
41Cevap
1 yılTabiki mastürbasyon yapıyordur baska bir aciklamasi yok. Bende küsüp başka odada yattigim zaman video izlerim kendimi rahatlatirim
04 Yorumla
Soran1 yılO bunu fark etmiyormu mesela ben görümüyorum hiç
- 1 yıl
Sen görmüyorsun zaten. Sen görme diye gizli gizli yapıyor
Soran1 yılNe diye bilirim ki tuhaf
- 1 yıl
Neden tuhaf olsun. Sen yükselsen ne yaparsın mesela?
1 yılbelkide sen öyle sanıyorsun işe gider gibi gidip başkasına :D
peki aranız açık mı neden senle olmuyor
02 Yorumla
Soran1 yılİş kıyafetiyle de gitmez heralde
- 1 yıl
giden için hiç fark etme orada banyo alır ilişkiye girer
1 yılNormalde de öyleyse yapısı öyledir. Yapacak bişey yok. Sen istediğinde reddetmiyorsa her canın istediğinde yanaş. Yoksa o yanaşmaz
018 Yorumla
Soran1 yılEvet öylede hep benmi isticem
- 1 yıl
Maalesef
Soran1 yılVe benim bildiğim haftada bir o spermlerin dışarı atılması lazım benmi yanlış biliyorum
- 1 yıl
Öyle bi zorunluluk yok. İlişkiye girmediği vakit vücut bi şekilde atıyor onu. Ama kocana libido arttırıcı gıdalarla yardımcı olmayı de ne.
Soran1 yılNe gibi gıdalar
- 1 yıl
İnternetten ataştır onuda benden bekleme
Soran1 yılAldım birtane bi işe yaramadı
- 1 yıl
Doktora gidin ozmn bi çözümü vardır. Olmazsa son çare boşarsın
Soran1 yılSöylüyorum da gidelim diye pekte umursadığını sanmıyorum
- 1 yıl
Eve geldiğinde yatak odanda mastürbasyon yap. O tam uyurken uzvuna karşısınds bişeyler sok. Yinede gururu incinip bişeyler yapmıyorsa olayın ciddiyetini hissettir ona
Soran1 yılUtanırım be masıl yapayım bunu
- 1 yıl
Hiç yapmıyormusun sanki. Bi kerede kocanın önünde yap. İlişkinize faydası olabilir.
Soran1 yılYani canım değilse gizli yaptığımı biliyordur zaten gurur yapıcak olsa bence bunuda yapıp yine bir çözüm aradı
- 1 yıl
Sen bilirsin denemekten zarar gelmez. Erkekliğinden utansın biraz
Soran1 yılUtamsada o anlık sonra hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam ediyor bende karışmamaya başladım da işte bazen üzülüyorum
- 1 yıl
Sadece üzülüyor musun? Şimdilik sadece üzülürsün ama zamanla arzularsın. İyi bir ses hayatım olsaydı ne olacaktı dersin. Derin uykımda şehvetli şekilde öpülerek uyandırılmaya özenirsin. tabiatıdır bu insanın
Soran1 yılNapim elimden bir şey gelmiyor
- 1 yıl
Kendini bırakma. Hem evliliğin için hem kendin için. Sürekli doktora görünmek için baskıla. Arada dediğim şeyleri yap. Olmuyorsa artık yolları ayırmayı düşündüğünü bile söyle.
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılBence başkası var yüzde yüz o kadar emin olma sevgilisine sadık işte ne güzel
11 Yorumla
Soran1 yılSevgilisine sadık evli bir adammı güzel olur senin için?
Merhaba, 20 gün çok uzun bir süre aslında, başkası yoksa, stresi yoksa mastürbasyon kaçınılmaz diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlenınce erkeğin libidosu zamanla biter. Evlilik seks katilidir
06 Yorumla
Soran1 yılİlk baştan beri nerdeyse böyle
- 1 yıl
Klasik evlilik işte. Sekse en uzak şey. Fazla bir ley beklememek lazım
Soran1 yılTuhaf
- 1 yıl
Yoo asıl tuhaf olan sizlersiniz. Sekse en uzak şeyde seksi bulamayınca şaşırmanız asıl tuhaf olan şey
Soran1 yılPardon abi sen canım evlilikte sekse uzak görmediğimiz için kusura bakma evlilikte körebe oynaanması gerekitiğini düşünemiyoruz evlilik ve seks ne alaka nasıl bağdaştırdık anlamıyorum
- 1 yıl
Madem bağdaştıramadın o zaman şikayet de etme
1 yılPeki cilve yap evde ona birde evde ne giyorsun o adam hiö tahrik olmuyor mu
06 Yorumla
Soran1 yılValla hiç bilmioyurm artık çözemiyorum
- 1 yıl
Evde ne giyorsun seksi şeyler giy azdır
Soran1 yılGiyuorum çoğu zaman da tık yok benimde moralim bozuluyor gidip rahat şeyler giyiyorum bu sefer
- 1 yıl
O zaman haklısın istek gider ya sende yaşlarımız kaç peki
Soran1 yılBen 24 o 27
- 1 yıl
Tam seksin yoğun olacağı doyumsuz yaşlar ya cidden bilido tavan geziyondur ya canım sulusundjr bşrde hep ya
Başkası musluğu kurutuyordur.. o yüzden evde sular kesik olabilir..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar uzun durması imkansız başka bir şeyler karıştırıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılAnatomik olarak mümkün değil ya mastürbasyon bağımlısı ya da başka biri var ama bir gerçek daha varki sizi kesinlikle arzulamıyor
04 Yorumla
Soran1 yılmaalesef öyle galiba
- 1 yıl
Galiba demeyin duydugumu değil bildiğimi konuşuyorum
Soran1 yılmastürbasyon olabilir aldatma sanmıyorum fark ederdim bence
- 1 yıl
Maalesef Türk kadının değişmez özelliği
Ben anlarım
Bana yapamaz
Benden kaçmaz
Benim kocam yapmaz
Gizli Üye(36-45)1 yılYa çok yoğun çalışıyordur
Ya da banyoda mastürbasyon yapıyordur
Başka türlü mümkün değil021 Yorumla
Soran1 yılÇok yoğunda çalışıyor banyodan erken çıkıyor ama bende şüphelenmiyor değilimde
Cevap sahibi1 yılBu durumu ciddiye alıyorsan şüphelensen iyi edersin.
Çünkü mümkün değil, kendisi atmasa rüyalarına girer bi şekilde atar o spermi içinden.
Soran1 yılKıyafetlerinide ben yıkıyorum ama görmüyorum rüyalansa kendi yıkıyorsa gizli bilememok merak ediyorum artık gerçekten
Cevap sahibi1 yılKendisini geçtim seni de mi düşünmüyor bu adam?
Senin ihtiyaçları için hiç olmassa haftada bir kaç defa yanaşması gerekir
Soran1 yılDüşünmüyor heralde bende anlamadım
Cevap sahibi1 yılDüşünse bu kadar ara vermezdi bence.
Yaşlarınız kaç ki bu arada?
Soran1 yılBen 24 o 27
Cevap sahibi1 yılO yaşlarda bu kadar ara vermeniz hiç normal değil bence.
Dürüstçe konuş eşinle, bi sorunu varsa erkenden tedavisine falan başlarsınız…
Cevap sahibi1 yılSen yakınlaşmıyorsun senin canındamı istemiyor hiç?
Soran1 yılYa çok karışık artık oaralar istiyor tabi elimee değil genelde bast yapıyorum artık saldımda aslında biraz onu bu konuda hep ben hep ben olmazki
Cevap sahibi1 yılEe
Ne olacak ya, nereye kadar gidecek bu durum?
Seksiz olur mu canım.
Ten tene değmeden haftada minimum iki defa bişeyler yapmadan evlilik mi yürür ilişkimi yürür.
Vallahi ben eşimle en olmadık zamanlarda bile oral yaptırıyorum ya da yapıyorum o an içimizdeki zehri atalım diye.
Cevap sahibi1 yılNormalde ilişkiye girdiğinizde sertleşmesi nasıl? Performansı iyimi?
Eğer iyiyse ya da nırmalse mutlaka işin peşine düş, ya senden keyif almıyor mastürbasyon yapıyor, ya da allah muhafaza aldatmada olabilir.
Cevap sahibi1 yılBaşka türlü o kadar süre dayanması mümkün değil
Soran1 yılYani gemelde çok üşengeç işte kim yapıcakta sonra duş alıcakta vs diye söylenir birde çalılıyor yoruluyor sertleşsede üşendiği için geri iniyor isteksiz ilişki sırasında da erken boşalıyor girmesiyle çıkması bir oluyor
Cevap sahibi1 yılYaşına göre çok kötü gerçekten.
Hiç normal değil, çok yoğun çalışsa bile o yaşta ikinciyi gelmeden inmemesi gerek…
Ben 30 yaşıma kadar ikinciyiyi gelmeden yumuşamıyırdu bile şeyim.
Üçüncüyü geliyordum çoğu zaman.
Üçüncüyü zorlamadığım zamanlarda da eşime kıyamadığımdan devam etmiyordum.
Canım yanmaya başladı yeter falan diyordu üzülüp bırakıyordum yinede yarım bırakmamak için oral yapıyorsu.
Karşılıklı düşünce çok önemli bence ama sizde performans sorunuda var anlaşılan
Cevap sahibi1 yılÇok gereksiz detay verdim galiba kusura bakma 🙃
Şaşırdım sadece
Ben çok değerveriyorum cinselliğe, onun için önemsedim konuyu
Soran1 yılYok ben zaten erkeklerden öğrenmek için bu kadar açık bir soru sordum bende erkekleri hep böyle biliyorum genelde kadın istemez çevremdede hep bu böyle onlar anlatıyor ben şaşkımlıkla dinliyorum söyleyemiyorum da burada kimsenin kimseyi tanımamaması çok güzel
Cevap sahibi1 yılKesinlikle öyel.
Özgür bir alan bizim için burası.
Soran1 yılEvet öyle
Cevap sahibi1 yılBurada bu tarz şeyler konuşmak benim de hoşuma gidiyor zaten.
Cevap sahibi1 yılSen nasılsın normalde?
Hassasmısın, isteklimisin genel olarak?
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler boşalmadan duramaz tatlım. Işe gittiginde mutlaka kendine o bosalma alanini oluşturabilir. Erkekler icin zaman yer önemsizdir :) Sende kendini rahatlatmaya bak boş ver.
31 Yorumla
Soran1 yılBoşverilmiyorki
Gizli Üye(18-24)1 yılkonustun mu kendisiyle derdi ne acaba sen istedigini istekli oldugunu goster belli et
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adama vajinanın yerini konum at belki bulamıyodur 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendi boşalıyordur merak etme sen kendini boşalıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSürekli böyleyse kapasitesi bu kadardır. Sen istediğin de ne yapiyor ne diyor?
00 Yorumla
1 yılmastürbasyon yapmadan duramaz 😃 erkekleri hiç tanımıyorsun 🥰🧿
01 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünürdüm önceden ama kocam galiba öyle değil bi bok anlamadım
Gizli Üye(18-24)1 yılNe kadar yanlış eşleşiyo bizim millet ya kocan olsam seninle en ufak fırsatta bile sevişirdim ben 20 gün değil 20 dk duramam
03 Yorumla
Soran1 yılHıhı hep öyle derler oda öyle diyordu hansmxmx
Cevap sahibi1 yılBen demiyorum uyguluyorum hayatım lafta bırakmam hiçbirleyi
Soran1 yılHıhı tabi
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İşte iskervtolunda değilse kusta kalkmaz
01 Yorumla
Soran1 yılO ne demek
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim de 1 ay oldu bayran ewyran düğün derken yorgunluklwr felan. Bugün çok sert olacak çok
03 Yorumla
Soran1 yılEvlimisin
Cevap sahibi1 yılEvet evliyim.
Cevap sahibi1 yılYaptık ilk defa doggy pozisyonunda yaptık çok güzelmiş
1 yılİşi bitmiş şimdi böyleyse ilerde ne olur sen düşün
02 Yorumla
Soran1 yılMyle mi diyorsun
- 1 yıl
Evet öyle baksana kendin diyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 20 gün eşine dokunmayanda sıkıntı vardır
01 Yorumla
Soran1 yılBilemiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılYanı kesın rahatlıyıdur duramaz bence de
24 Yorumla
Soran1 yılOlabilir belkide ben görmüyorum
Cevap sahibi1 yılYanı gormuyosundur rahatlıyodur ama senı neden ıstemıyorkı
Soran1 yılBilmiyorum ki bende
Cevap sahibi1 yılYanı takıp et naptıgını sende yapmadan durabılıyomusun
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal değil benim için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılMutlaka yapıyordur senin haberin olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılPilimi bitti sana yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence mas. t yapiyo yokda dayanamaz
01 Yorumla
Soran1 yılNormalde de çok ilişki isteyen biri değil aslında
Gizli Üye(18-24)1 yılİlginç bir şey annemlerin bike haftada bir
05 Yorumla
Soran1 yılAnneleri nerden biliyorsun be
Cevap sahibi1 yılSesleri geliyor
Soran1 yılOha
Cevap sahibi1 yılEvet napim bişeyde diyemiyorum aluştım artik
Cevap sahibi1 yılBu arada sen nasıl duruyın
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılmastürbasyon yapıyordur bilemezsin
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl öğrenirim ki acaba
- 1 yıl
Öğrenip ne yapacaksın söylermi sanıyorsun erkeklerin çoğu yapıyor emin ol
Soran1 yılEşini doyuramıyorken mastürbasyon yapıyorsa yazıklar olsun ozaman ne diyim erkekler tuhaf
- 1 yıl
Eş istekli sınırsız yasaksızsa evet ayıp ediyor
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden o kadar süre yapılmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende de isteksizlik oluyo bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılElle hallediyordur
56 Yorumla- 1 yıl
Sağ eliyle ilişkisi var🤣
Soran1 yılNerde ne ara yapıcak ama
Cevap sahibi1 yılDuşta yapar
Soran1 yılErken çıkıyor duştan ne ara yapıcak hskdmdkx
- 1 yıl
Duş wc vs.
Soran1 yılOlabilir bilmiyorum kamera koycam sonunda heralde meraktan
Gizli Üye(30-35)1 yıltatlı yap yedir, patlar
00 Yorumla
1 yılSen ne yapıyorsan bu 20 günde oda aynıdır
11 Yorumla
Soran1 yılBen hep evdeyim ama o işte
3 gün boşalmasam d.. şşaklarm ağrıyor
02 Yorumla
Soran1 yılOlması gerekm bu diye biliyorum
1 yılKaç aylık evlisiniz
013 Yorumla
Soran1 yıl2 sene oldu
- 1 yıl
Peki yaslariniz kaç ve şu an uyuyor mu?
- 1 yıl
İlk 2 yıl nasıldı hergun yapar mıydı?
Soran1 yılHayır zaten anladığım kadarıyla çok düşkün biride değil ama çözemedim
- 1 yıl
Xemekki doymuş sana 20 gün yapmadiysa başkası varfir
Soran1 yılBaşkası olsa anlardım bence
- 1 yıl
Çocuk var mı sizin peki
Soran1 yılHayır yok
- 1 yıl
Peki mesela ilişkiye girdiği gece kaç kez bosaliyo eşiniz? 4 5 kez bosaliyomu
Soran1 yılBir bilemedin iki
- 1 yıl
Baya az. peki ne iş yapiyo? Biseyler daha sorsam takipatsan olur mu?
Soran1 yılGizli gesapsın
- 1 yıl
Çıktım buyrun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSogumuş olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılNeyden
- 1 yıl
Senden
Bi şekilde oluyordur illaki
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılMastmı yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Libidosu dusuktur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 31 çekiyor
00 Yorumla
1 yılAdam seksten nasıl soğuduysa artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden sorun nedir
00 Yorumla Nasıl çözmeyi düşümüyosun
07 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHayatında birisi var
05 Yorumla
Soran1 yılTövbe de sanmıyorum
Cevap sahibi1 yılGörürsün 4 ay sonra
Soran1 yıl2 seneden beri evliyim nasıl görücem
Cevap sahibi1 yılİzle ve gör gerisi beni ilgilendirmez gördüğün de buraya yorum yaparsın 👋👋
Soran1 yılTakip ediyorum zaten para yok bir şey yok iştem eve evdem işe telefona istediğim zaman erişe biliyorum nasıl yapıcak?
Gizli Üye(25-29)1 yılSen nasıl duruyosun
02 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon
Cevap sahibi1 yılAh canım yazık 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılDoyurmak lazım
00 Yorumla
1 yılNormal değil
00 Yorumla
1 yılYaşlar kaç
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle nerdeyse 20 gün oldu ilişkiye girmiyoruz nasıl dayanıyor normalde de bu kadar uzun durabiliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler