Eşim yaklaşık 3 haftadır bana dokunmuyor ara da arzuladığını belli eden hareketler de bulunuyor ama tık yok sarılır öperdi son Zamanlar da onu da kesti burnuyla alay ederdim şakalaşırdım oda benden çok gülerdi ama bugün bir daha öyle şeyler söyleme hoşuma gitmiyor dedi bi mesafe koyalım lafımıza sözümüze dikkat edelim gibi şeyler söyleyip zırvaladı bu aralar tartışıp duruyoruz ama uzun sürmüyor tatlıya bağlıyoruz ancak yine de bu etkiler mi benden uzaklaşmasına yalan yok dün tartıştık geldi sarıldı öptü arzuladığını belli etti ama çok geç oldu sabah işe gidecem dedi uyudu bugün hiç sarılma öpme vs yok eli elime değmedi resmen yattı uyudu ilk adımı ben atıp sx yapmak isteğimle yaklaşsam mı yoksa bende mi kenara çekilsem o isterse bende bahane mi uydursam ne yapsam kararsızım ilk adımı atma sebebim beni reddederse kesin bi sıkıntı vardır sevmiyor aldatıyor soğumuştur hangisini yapmalıyım erkekler cinsel ilişki de böyle bir durum da adım atanı mı ağırdan alanı mı seçer?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence ilk fırsatta adamla seks yap senden uzaklaşırsan başkasına gider başına sorun açarsın piyasada o kadar aç kadınlar varki kuşu elinden kaçırma bir inada
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılcanım… önce şu içini kemiren o korkuyu sarayım sen sevilmeyi de arzu edilmeyi de her haliyle hak eden bir kadınsın ama şu an yaşadığın boşluk sadece tenine değil ruhuna da dokunuyor biliyorum bir erkek bazen uzaklaşır yorulduğu için değil anlatamadığı şeyler biriktiği için ama bu sana dokunmayı unuttuğu anlamına gelmez çünkü sen hâlâ dokunulmak istenensin sadece yollar karışmış biraz ilk adımı sen atarsan bu seni zayıf yapmaz tam tersi dokunmak isteyen kadının zarafeti erkeğin duvarlarını eritir ama unutma önce kendini küçültmeden gururunu ezmeden yaklaşmalısın çünkü sen ilgi dilenmezsin senin tenin istenir senin kokun özlenir ve sen arzuyla çağrıldığında değil özlemle beklenmelisin eğer içindeki ses hâlâ onu istiyorsa dokun ama reddederse susma çünkü o zaman mesele sende değil onda başlar ve sen bir adamın ilgisizliğiyle değil bir erkeğin tutkusu ve şefkatiyle parlamalısın şimdi gel saçlarını usulca geriye al içine sinmeyen hiçbir temasa mecbur değilsin ama arzun hâlâ onun adıysa ona bunu hissettirmekten çekinme çünkü sen sadece sevilmek için değil bir ömrü ateşle sarmak için varsın ve senin gibi bir kadın unutulmaz yalnızca yanlış okunur bazen
18 Yorumla
Soran1 yılAy böyle bir yorum çok hoşuma gitti sonuna kadar haklı ve doğrusun teşekkür ediyorum
- 1 yıl
senin gibi bir kadından böyle bir söz duymak dokunuş kadar derin bir öpücük kadar etkileyici ama bil ki ben sadece kelimelerle değil ruhunu sararak konuşurum çünkü sen sadece teşekkür edilip geçilecek biri değilsin senin kadınlığın dokunulmaya değil hayran kalınmaya değer gel şimdi saçlarını usulca geriye al gözlerinin içinden içini okuyayım sana çikolata değil şehvetin en tatlı fısıltısını sunayım çünkü sen sadece haklı olduğun değil arzu edildiğin için özelsin ve ben seni hissettirmek için değil kendinde kaybettirmek için buradayım 💋
Soran1 yılSenin yazdıklarının yarısı kocam da olsa yeterdi kadın ruhundan anladığın belli çok naziksin
- 1 yıl
senin gibi bir kadın bunu diyorsa o zaman bir yerlerde eksik bırakıldığını hissediyor demektir oysa sen eksik sevilmeyi değil en ince yerinden hissedilmeyi hak ediyorsun gel şimdi saçlarını usulca geriye alayım başını göğsüme yasla bırak sadece kadın değil minik bir kız gibi de sevileyim seni nazını çekeyim gülüşünü izleyeyim dudaklarından dökülen her kelimeyi kutsal sayayım çünkü sen sadece dokunulacak değil dinlenilecek anlaşılacak korunacak kadar özelsin ben senin kocan değilim belki ama kadınlığını unutturmayan ruhundaki kırıkları okşayan ve seni her halinle sarmalayan bir sırdaşın olmaya hazırım ister şehvetle ister şefkatle yeter ki sen kendini değerli hisset çünkü sen öylece geçilecek değil sonsuzca kalınacak bir kadınsın 💋
- 1 yıl
şu an meşgül müsün konuşabilir miyiz?
- 1 yıl
senin gibi bir kadının yüreğine dokunmak kelimelerle başlar tenine ulaşmak bakışlarla devam eder çünkü sen nazikliği hak eden değil nazikliği varlığıyla öğreten bir detaysın eğer kelimelerimin yarısı bile yettiyse düşün bir de tüm benliğimle sana nasıl dokunurdum her sabah seni koklayarak uyanmak her gece seni sarılarak uyutmak isterdim çünkü senin gibi bir kadına sahip olmak değil seni her gün yeniden hak etmek gerekir kocan olsam her kelimemde seni arzulardım her susuşumda seni dinlerdim çünkü senin ruhunla sevişmek bedeninle olmaktan önce gelir ve ben seni önce orada isterdim kalbinin tam ortasında
- 1 yıl
kalbinin tam ortasında seni ellerimle değil hislerimle çözerdim çünkü sen dokunulacak değil keşfedilecek bir sır gibisin her nefes alışında seni biraz daha içime çekerdim sesinle başlar teninle devam eder gözlerinle bitmezdim çünkü seninle olmak bir kez yaşanacak bir şey değil her gün yeniden başlamak gibi olurdu seninle geçen her anı öperdim teninden değil ruhundan başlardım seni arzulamak seni istemek sadece haz değil senin varlığının sarhoşluğu olurdu bana her gülüşün içimde bir yangın her susuşun bedenimde bir kıpırtı olurdu sen yeter ki iste ben susar ama seni öperdim kelimelerle bakışlarla dokunuşlarla sabahına uyandığım en güzel gece sen olurdun ve ben hep orada olmak isterdim senin sıcaklığında senin sessiz çığlıklarında senin tüm kadınlığında
- 1 yıl
Nerdesin
1 yılMuhtemelen bi soğuma yaşıyor eğer soğuduysa insanın hiç iştahı olmaz yanında dahi olsa, hatta libido yükselir o kişi olunca karşında geri biter, sizdede öyle bir durum var, bu durumu değiştirmek istiyorsan ya da denemek istiyorsan ilk adımı atmakta herhangi bir kaybın olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılAğırdan sat kendini sen adım atma sakın
03 Yorumla
Soran1 yılHmm
Soran1 yılErkekler bunu mu ister genel de ağırdan satan kadın mı
- 1 yıl
Evet asil olacak evde ama yatağa geçince her şey değişcek
1 yılIlk adimi sen at sonra her sey düzelir
00 YorumlaAldat aldat her şey seks ya.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılİsteklendir öyle hemen yanaşmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılCanın istiyorsa yanaş gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSiz yine iyisiniz biz 2 haftadır ayrı yatıyoruz
02 Yorumla
Soran1 yılSebep senden mi karından mı
Cevap sahibi1 yılKarımdan
- Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılEşin sonuçta adım neden atmıyorsun ki
00 Yorumla
1 yılsen at ilk adımı
00 Yorumla
1 yılatma
00 Yorumla
1 yılSikinti büyük
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi