Cinsel Yaşam İlk deneyiminizde zorlandınız mi? KatilSincap Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapamayan var mi? İlk deneyiminizde zorlandınız mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Vajinismus olan bir kız arkadaşımla yapamadım. Çok da sıkıntı yapmadım. 0 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl yaptım diyenler bile yapmamıştır. 0 0 Yorumla
Sevcann21 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Hiç hayalimdeki gibi olmamisti. Cok acimisti 3 13 Yorumla bekray_006 1 yıl şansızlık Yorumla Sevcann21 1 yıl @bekray_006 yiyemeyecegim bir seyin altına yattim. Videolardaki gibi kolay degilmis 🤣 Yorumla KatilSincap 1 yıl Girmediği halde cok aci hissettim ben Yorumla electrician_ 1 yıl 😂😂😂 Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl 🤣🤣🤣 ne kadar açık bşr yorum Yorumla bekray_006 1 yıl ee ilk deneme için baya iddalıymışsın :D Yorumla Sevcann21 1 yıl @İflah_olmaz_adam olanı söylüyorum napiyim 😅 Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Ana netse ki yemişsin sonunda 🤣🤣 Yorumla Sevcann21 1 yıl @İflah_olmaz_adam 2-3 gun yürüme seklim bile degisikti Yorumla İflah_olmaz_adam 1 yıl Olur narmal Yorumla electrician_ 1 yıl @sevcann21 çok mu büyüktü Yorumla Sevcann21 1 yıl @electrician_ biraz Yorumla electrician_ 1 yıl @sevcann21 ne kadar mesela Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Eşim zorlanmıştı 1 3 Yorumla mayctime 1 yıl İlk sizle mi oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @mayctime evet Yorumla mayctime 1 yıl Arkadan yaptınız mı Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yapamadın mı yoksa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Zorlanmıştım 5 1 Yorumla bekray_006 1 yıl karşındaki bilen olmayınca tabi Yorumla
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Hiç yapmadınmı 0 0 Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı. Evet acemilik diyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İlkim elimdi 2 32 Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Parmağın olmasın Yorumla Kralbop 1 yıl Bu nedemek? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sadecebiri080 ayağım da olabilir, şaka şaka. İşaret parmağımdi Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Baş parmak olsaymış bari Yorumla Kralbop 1 yıl Sen bu işin duayeni olmuşsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baş parmak kısa ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonra orta parmaktan faydalandim. En uzun oydu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Kralbop e herhalde Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Biraz kalınya ondan dedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Faydasiz Yorumla Kralbop 1 yıl Detaya girme tamam 😄😄😄 Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Serçe parmak denedin mi:) Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Neden faydasız Yorumla userrr1818 1 yıl Hiç yapmadınmı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaptım çok kez, ama ilkim elimdi diyorum Yorumla userrr1818 1 yıl Hee anladım Yorumla Kralbop 1 yıl Yaa kız açıklıyor ne saçma sapan sorular soruyorsunuz biri dm peşinde biri ağzından çıkacak iki cümleye pantolon karıştırıyor 😄😄😄 Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Senin gibi gizli Abaza olamadım maalesef Yorumla Kralbop 1 yıl Hadi len ordan deliririyorsun yazsın diye 😄😄😄 Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Diyelim ki deliriyorım sana girip çıkan ne peki Yorumla Kralbop 1 yıl Açıklama yapıyor yaptığı açıklama gayet açıklayıcı neyi araştırıyorsun dm diyorsun awwbxnx 😄😄😄 Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Sen bu zekayla buraya fazlasın dedim ki sana girip çıkmayan ne onu söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapmayın sakin😀😀😀 Yorumla Kralbop 1 yıl Umursamiyorum gerekeni söyledim 😉 Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Sana giripte çıkmayanı söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sadecebiri080 orta parmağım Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Tüm parmaklarını deneseydin bari Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Sekste usta birliğindemisin Yorumla grapewhiskey 1 yıl Nasil bir yokluk ya abazalar dolmuş Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Rahatsız oluyorsan cinsellik sorularında işin ne Yorumla grapewhiskey 1 yıl Olum azcik insan olun lan kizlarin yorumlarinda niye sacma canım muhabbetler yapiyorsunuz Yorumla Sadecebiri080 1 yıl Şimdi senden mi öğrencem insanlığı yorumuna cevap verdik sarkıntılık mı ettik ne yaptım geldin zike atlar gibi atladın amacın ne kızı korumaksa amacın sitedeye takılmasını isteme ne dir amacın yani muhabbet etmek yasak mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vajinismus olan bir kız arkadaşımla yapamadım. Çok da sıkıntı yapmadım.
sen peki bakire misin
yaptım diyenler bile yapmamıştır.
Hiç hayalimdeki gibi olmamisti. Cok acimisti
şansızlık
@bekray_006 yiyemeyecegim bir seyin altına yattim. Videolardaki gibi kolay degilmis 🤣
Girmediği halde cok aci hissettim ben
😂😂😂
🤣🤣🤣 ne kadar açık bşr yorum
ee ilk deneme için baya iddalıymışsın :D
@İflah_olmaz_adam olanı söylüyorum napiyim 😅
Ana netse ki yemişsin sonunda 🤣🤣
@İflah_olmaz_adam 2-3 gun yürüme seklim bile degisikti
Olur narmal
@sevcann21 çok mu büyüktü
@electrician_ biraz
@sevcann21 ne kadar mesela
Eşim zorlanmıştı
İlk sizle mi oldu
@mayctime evet
Arkadan yaptınız mı
Yapamadın mı yoksa
Zorlanmıştım
karşındaki bilen olmayınca tabi
evet acımıştı
Hiç yapmadınmı
Evet acemilik diyim
İlkim elimdi
Parmağın olmasın
Bu nedemek?
@Sadecebiri080 ayağım da olabilir, şaka şaka. İşaret parmağımdi
Baş parmak olsaymış bari
Sen bu işin duayeni olmuşsun
Baş parmak kısa ya
Sonra orta parmaktan faydalandim. En uzun oydu
@Kralbop e herhalde
Biraz kalınya ondan dedim
Faydasiz
Detaya girme tamam 😄😄😄
Serçe parmak denedin mi:)
Neden faydasız
Hiç yapmadınmı
Yaptım çok kez, ama ilkim elimdi diyorum
Hee anladım
Yaa kız açıklıyor ne saçma sapan sorular soruyorsunuz biri dm peşinde biri ağzından çıkacak iki cümleye pantolon karıştırıyor 😄😄😄
Senin gibi gizli Abaza olamadım maalesef
Hadi len ordan deliririyorsun yazsın diye 😄😄😄
Diyelim ki deliriyorım sana girip çıkan ne peki
Açıklama yapıyor yaptığı açıklama gayet açıklayıcı neyi araştırıyorsun dm diyorsun awwbxnx 😄😄😄
Sen bu zekayla buraya fazlasın dedim ki sana girip çıkmayan ne onu söyle
Yapmayın sakin😀😀😀
Umursamiyorum gerekeni söyledim 😉
Sana giripte çıkmayanı söyle
@Sadecebiri080 orta parmağım
Tüm parmaklarını deneseydin bari
Sekste usta birliğindemisin
Nasil bir yokluk ya abazalar dolmuş
Rahatsız oluyorsan cinsellik sorularında işin ne
Olum azcik insan olun lan kizlarin yorumlarinda niye sacma canım muhabbetler yapiyorsunuz
Şimdi senden mi öğrencem insanlığı yorumuna cevap verdik sarkıntılık mı ettik ne yaptım geldin zike atlar gibi atladın amacın ne kızı korumaksa amacın sitedeye takılmasını isteme ne dir amacın yani muhabbet etmek yasak mı
Bakiriz😌😁
Çokkkkkk iyidi 😎
Zorlanmadim
Zorlanmak normaldir
Zorladım