Cinsel Yaşam Seksting yaparken tanıştığınız birine reelde duygu besleyebilir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 115 Merak ediyorum Güncellemeler1 yıl Reelde bir şey yaşamanızdan bahsetmiyorum ya hahah duygusal bir şey yaşayan oldu mu diye soruyorum aslında Seksting yaparken tanıştığınız birine reelde duygu besleyebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
aşkadami_38 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl tabiki olabilir, sanalda istek arzu üstüne mutlu olabiliyorsa bi insan, reel de daha mutlu olacaktır her konuda 0 0 Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Evlenilir bile kadınları bu kadar yargılamak doğru değil sexting yapan kadın da insandır seks pozitif olmak lazım 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Tabiki beslenir neden beslenmesinki belki hoslanacwgin bir tip karakter olur etkilenir hoşlanırsın realdede bir bakmışsın bağlanmışım😉 0 0 Yorumla
Gelbanasende Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evet tabiki olabilir ama sonrasındaki şartları sunman lazım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla Gelbanasende 1 yıl Oldu tabiki Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% 1 yıl Olm robotlarla sevişiyonuz biraz realist olun ya sexting ne olm 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İşte robotla sevişmemek için haha Yorumla
KaanRahul Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 1 yıl Seks ile temel oluşturulan hiçbir ilişkiden bir halt olmaz 1 0 Yorumla
Gizemlibey61 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Eğer kafa yapısı uyuyorsa çoğu zaman reele geçiyorum 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olabilir aradaki uyum ve frekans önemli olan... Bazen hayal ve gerçekler tumayabilir... 0 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl O anki duruma bağlı belki hoşlanabilir insan.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Birkaç kez yapmışsak ve çok zevk alarak olduysa, uyumlu olunduysa ben ciddi anlamda hoşlanırım , onunla reelde de yan yana olmayı isterim ve kesinlikle reelde de duygularım oluşur. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Çok çok nadir biriyle olur tam bi güven olmalı sonrasında sıkıntı olmayacak biri olmalı 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl bir karakterle muhattap olduğunuza bağlı tanışma şekliniz bu durumu değiştirmez. 0 0 Yorumla
selamsızselami Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Bir çekim olur ve bir bağ hissederim. Zaten bağ hissetmeden seksting de yapamıyorum 0 5 Yorumla selamsızselami 1 yıl Sen peki? Yorumla Soran 1 yıl Oldu Yorumla selamsızselami 1 yıl Sonrasında bir şey oldu mu peki yoksa kaldı mı öyle? Yorumla Soran 1 yıl Devam daha Yorumla selamsızselami 1 yıl seninle seksting yapmak isterdim bak demek ki tutkulu birisin Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl 13 yıllık evli olduğum eşim ile nette tanışıp seksting yapmıştık. Sanırım yeterli oldu bu cevap 😊 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Daha hiç beslemedim ama hoşlandığım oldu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sonra Yorumla Anlatdinliyorumcanım 1 yıl Sonrasında uzak olduğumuz için bişey olmadı Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sekstingten reele dönen çok ilişkin oldu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sonuç noldu Yorumla Korayawcı 1 yıl Harika bir tb ilişkisi Yorumla Soran 1 yıl Tb ne Yorumla Korayawcı 1 yıl Telefon düzeltmiş fb işte Yorumla
DerdeDevaXXX Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl yaşadım iki kere bunu hisediyosun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Noldu peki Yorumla DerdeDevaXXX 1 yıl reele dönünce oluyor duygusallık Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Beslerim eğer beğenir hoşuma giderse 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. zaten oluyor öyle her zaman olmasa da 0 0 Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sextıngle baslayıp real devam ettgım çok oldu 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olabilir iletişim güzelse 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yani kişiye bağlı o tabiki ne hissettiğine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eğer beğendiysem ve enerjimiz tuttuysa uzun ömürlü bir ilişki olur 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zor bir ihtimal ama düşükte olsa var 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Neden olmasın 4 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İmkansız bu duygusal besleme sadece hoşlanırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Senin kesin olmuştur bağlandın mıı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gibi Cevap sahibi 1 yıl Buluştunuz muu
eliff_45 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Besledim 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Duygu zor be 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mümkün 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. olabilir zamanla 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabikide 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Belli olmaz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Bir ihtimal 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Reel şart 0 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Kesinlikle evet 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Hep ciddi düşünürüm 0 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 876 cevap paylaştı. Karşılıklı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
tabiki olabilir, sanalda istek arzu üstüne mutlu olabiliyorsa bi insan, reel de daha mutlu olacaktır her konuda
Evlenilir bile kadınları bu kadar yargılamak doğru değil sexting yapan kadın da insandır seks pozitif olmak lazım
Tabiki beslenir neden beslenmesinki belki hoslanacwgin bir tip karakter olur etkilenir hoşlanırsın realdede bir bakmışsın bağlanmışım😉
Evet tabiki olabilir ama sonrasındaki şartları sunman lazım
Ne gibi
Oldu tabiki
Olm robotlarla sevişiyonuz biraz realist olun ya sexting ne olm
İşte robotla sevişmemek için haha
Seks ile temel oluşturulan hiçbir ilişkiden bir halt olmaz
Eğer kafa yapısı uyuyorsa çoğu zaman reele geçiyorum
Olabilir aradaki uyum ve frekans önemli olan... Bazen hayal ve gerçekler tumayabilir...
O anki duruma bağlı belki hoşlanabilir insan..
Birkaç kez yapmışsak ve çok zevk alarak olduysa, uyumlu olunduysa ben ciddi anlamda hoşlanırım , onunla reelde de yan yana olmayı isterim ve kesinlikle reelde de duygularım oluşur.
Çok çok nadir biriyle olur tam bi güven olmalı sonrasında sıkıntı olmayacak biri olmalı
Nasıl bir karakterle muhattap olduğunuza bağlı tanışma şekliniz bu durumu değiştirmez.
Bir çekim olur ve bir bağ hissederim. Zaten bağ hissetmeden seksting de yapamıyorum
Sen peki?
Oldu
Sonrasında bir şey oldu mu peki yoksa kaldı mı öyle?
Devam daha
seninle seksting yapmak isterdim bak demek ki tutkulu birisin
13 yıllık evli olduğum eşim ile nette tanışıp seksting yapmıştık. Sanırım yeterli oldu bu cevap 😊
Çok iyi yapıyosa evett. sen severmisin sexting
Daha hiç beslemedim ama hoşlandığım oldu
Sonra
Sonrasında uzak olduğumuz için bişey olmadı
Sekstingten reele dönen çok ilişkin oldu
Sonuç noldu
Harika bir tb ilişkisi
Tb ne
Telefon düzeltmiş fb işte
yaşadım iki kere bunu hisediyosun
Noldu peki
reele dönünce oluyor duygusallık