Yasaklı arzular ile baş etme sizin de yasak arzularınız var mı ya da daha önce oldu mu?

Öncelikle hesap ya da soru troll değildir her türlü teyit edebilirim eşim ve ben birbirimize cinsellik konusunda dürüst ve açık bir çiftiz her türlü fanteziyi yapmayı seviyoruz bu konuda birbirimize saygı duyuyoruz ve zevk alıyoruz.

Ancak ben eşimin abisini çok arzuluyorum bundan eşimin haberi var ama dikkatli olmamı söylemişti Ben de fake hesaptan çıplak resimlerimi videolarımı göndermiştim eşimin abisine beni başka biri olduğumu zannederek tahrik olmuştu hoşuna gitmişti açıkçası sonra kim olduğumu öğrenmeye çalıştı kızmam vesaire deyince ben kim olduğumu açıkladım şimdi bana yazma etme diye kızdı haliyle ama ben onu çok ve çok arzuluyorum özellikle son zamanlarda artık doyumsuzluk başladı Ben de bu Arzu yüzünden maalesef ki birbirimizden farklı şehirlerde ve uzak şehirlerde yaşıyoruz o yüzden tahrik edemiyorum bedensel olarak ve bu itiraf olayından sonra mesajla tahrik etme olayında kapandı ama ben kendime hakim olamıyorum onu nasıl elde edebilirim oda evli ama karısıyla pekde güzel giden bir evliliği yok karısı karakter ve parasal olarak ondan daha üstün olduğu için kendisi arka planda kalıyor bu evliliğinde sizin de daha önce başınıza böyle bir durum geldi mi yasaklı bir kişiye Arzu duydunuz mu benim canım çok istiyor onu

Yasaklı arzular ile baş etme sizin de yasak arzularınız var mı ya da daha önce oldu mu?