Cinsel Yaşam Sevgilim ısrar etti özel bölgemi attım çok pişmanım ne yapabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Aşırı pişmanım napcam ben? Sevgilim ısrar etti özel bölgemi attım çok pişmanım ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Olan olmuş sevgilin karakteri düzgün biri ise resim kendisinde kalır icab ettiği zaman siler lakin karakteri bozuk biri ise İnternet ortamında gözükmesini sağlayabilir 0 0 Yorumla
Meeerrrooo Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Gercekten seni seven birisi olsaydi zorla senden israr ede ede istemezdi bence. O dogru kisi degil , bunu biliyorum 🙄 0 0 Yorumla
Blu3Rag3 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Son pişmanlık fayda etmez. En baştan atmayacaktın pıttığını 1 2 Yorumla Rıfat84 1 yıl Efe aybi ne diyosa haklıdır Yorumla Blu3Rag3 1 yıl @Rıfat84 Sağol kardeşim Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. O özel bölgen de adın mı yazıyor? Öylesine internetten bulup attım, diyemiyormusunuz? 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Atmışsın, o da beğenmiş. Bunlar güzel şeyler. Mutlu ol bence 0 0 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Sende istedin mi atmak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl O zaman üzülme atmak istediysen gerisini düşünme Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yüzün gözükmesin gözükmuyorsa sorun degil 0 0 Yorumla
duygusalejderhaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yüzün görünmüyor sa takma kafana 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aaaa o kadar mi kotuydu 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Pişman olacak ne yaptı ki 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. ne yapabilirsin ki? 0 0 Yorumla
Sondans20 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Son pişmanlık neye yararHerşeyin bedeli var 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Neden pişmansın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok günaha girdim Yorumla jack_sparrow30 1 yıl Hm nolcak Yorumla
Askadamıı30 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Neden attın neden pişmansin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İstedi günah diye pişmanım Yorumla Askadamıı30 1 yıl Gizli olmasaydın bişi derdim ve sorardım sana ama neyse Yorumla Soran 1 yıl Sor Yorumla Askadamıı30 1 yıl Burdan soramam kusura bakma lütfen Yorumla
Superwind Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Üstünde adın yazmıyor korkma 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Günah ama Yorumla Superwind 1 yıl Orası doğru yapıcak bir şeyinde yok Yorumla
Osanqqec Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yaşlar kaç? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 30 Yorumla Osanqqec 1 yıl İlk kez mi birine attın uzaktan ilişki mi Yorumla Soran 1 yıl Evet ilk uzaktan Yorumla Osanqqec 1 yıl Beğendi mj peki Yorumla Soran 1 yıl Evet çok tatlı dedi Yorumla Osanqqec 1 yıl Ahah niye ki neyi tatlı Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yüzün görünüyomuydu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Özel konuşurken mi attın 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha önce hiç kimseye atmadın mı Yorumla Soran 1 yıl Atmadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin olduğu için anormal değil gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaç senin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok sık yapıyor musunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Selâm naber Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Olan olmuş sevgilin karakteri düzgün biri ise resim kendisinde kalır icab ettiği zaman siler lakin karakteri bozuk biri ise İnternet ortamında gözükmesini sağlayabilir
Gercekten seni seven birisi olsaydi zorla senden israr ede ede istemezdi bence. O dogru kisi degil , bunu biliyorum 🙄
Son pişmanlık fayda etmez. En baştan atmayacaktın pıttığını
Efe aybi ne diyosa haklıdır
@Rıfat84 Sağol kardeşim
O özel bölgen de adın mı yazıyor? Öylesine internetten bulup attım, diyemiyormusunuz?
Atmışsın, o da beğenmiş. Bunlar güzel şeyler. Mutlu ol bence
Şimdi bir laf vardıda uygun olmaz söylemeyeyim şldfgkşldfkgdf
Sende istedin mi atmak
Evet
O zaman üzülme atmak istediysen gerisini düşünme
Yüzün gözükmesin gözükmuyorsa sorun degil
Yüzün görünmüyor sa takma kafana
Aaaa o kadar mi kotuydu
Böyle bir insanla olma ayrıl sen
Pişman olacak ne yaptı ki
Başına geleceklere razı olacaksın
ne yapabilirsin ki?