once kuzeni bana viseyler yasayalim dedi o zamnlar o bana adimi bile demeyip bu diyodu sonrq kendisi cok uzun zamn sonra gorunce bakip gulumsedi bana bende gormezden geldim
evet net cinsellik sal gitsin herhangi bişey konuşur ya da yaşarsanda aralarında dedikodunu yaparlar sadece ikisi arasında değil daha çok yayıladabilir
0
12 Yorumla
Soran
1 yıl
Tum kuzenleri beni taniyo neden bunu yapiyo sece bide yatalim bana g7ven diyodu
Bir kere bir erkeğin sana yatalım bana güven cümlesini söyleyebilmesi için senin ona bu cesareti verecek bir şeyler vermiş ya da o hissiyatı hissettirmiş olman lazım bu rahatlığı verdiysen oda bunu da söyler kuzeninede söyler yapamadığı şeyleri yaptım diyede anlatır hele bide mesajlarda varsa bel altı ufak tefek konuşmalarınız hayırlısı olsun diyim
sana yazdığım şeyi tekrar koplayaıp atıyorum o yazdıklarımı görmezden gelip son yazdığıma cevap vermişsin ben oysaki orada bir kaç durumu yazdım tespit ettiğim ya da düşündüğüm (Bir kere bir erkeğin sana yatalım bana güven cümlesini söyleyebilmesi için senin ona bu cesareti verecek bir şeyler vermiş ya da o hissiyatı hissettirmiş olman lazım bu rahatlığı verdiysen oda bunu da söyler kuzeninede söyler yapamadığı şeyleri yaptım diyede anlatır)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
evet net cinsellik sal gitsin herhangi bişey konuşur ya da yaşarsanda aralarında dedikodunu yaparlar sadece ikisi arasında değil daha çok yayıladabilir
Tum kuzenleri beni taniyo neden bunu yapiyo sece bide yatalim bana g7ven diyodu
Bir kere bir erkeğin sana yatalım bana güven cümlesini söyleyebilmesi için senin ona bu cesareti verecek bir şeyler vermiş ya da o hissiyatı hissettirmiş olman lazım bu rahatlığı verdiysen oda bunu da söyler kuzeninede söyler yapamadığı şeyleri yaptım diyede anlatır hele bide mesajlarda varsa bel altı ufak tefek konuşmalarınız hayırlısı olsun diyim
Yok mesajlarda bisey
Ben safim zaten herseyi konusuyorum
sana yazdığım şeyi tekrar koplayaıp atıyorum o yazdıklarımı görmezden gelip son yazdığıma cevap vermişsin ben oysaki orada bir kaç durumu yazdım tespit ettiğim ya da düşündüğüm
(Bir kere bir erkeğin sana yatalım bana güven cümlesini söyleyebilmesi için senin ona bu cesareti verecek bir şeyler vermiş ya da o hissiyatı hissettirmiş olman lazım bu rahatlığı verdiysen oda bunu da söyler kuzeninede söyler yapamadığı şeyleri yaptım diyede anlatır)
Salk adam
o konuştuğun kişi mi?
Evet canim
tamam bana dedin sandım kusura bakma bende neden bana canım diyor dedim :) yani umarım bir daha böyle duruma düşmezsin
2 kez dustum
Umarım üçüncüsü olmaz diyelim mi :D
Amin
Tam anlamadım ki olayı anlatıp konuşmak istersen yazabilirsin
Bir tanesiyle çıktın mı daha önce
Evt
Çıktığın çocukla bir şeyler yaşamış mıydın
Yok
O zaman boşuna kuruntu yapıyorsun hani bir şeyler yaşasaydın belki kendi aralarında konuşmuşlardır diyecektim
Konustular belli
iyi de yaşamamışsın bişiler ne konuşcaklar?
Uzak durulması gereken insanlar
Evet ama neden ikiside istiyo beni
Burdan yazsam muhtemelen ceza verecek adminler
Muhtmeelen konuşmuşlardır
O biliyodu herseyi zaten ama o donem sevgilisi vardi sevgilisini birakinca bunlari yapti
Belli kuzeni seni mikmiş gibi analtmıştır
Ama ben bunu ektim biliyo bisy yapmadigimizi
İnsallah
Bende yuz vermedim gitsin desin kuzenine o salkta beni gorunce horoz gibi dikleniyo
Dikleniyor derken
Yani biyle posturu dik duruyo kaslari kalkiyo
Aa dikkatini cekmeye mi çalışıyor. Nereden tanıyorsun bunu? Sen popüller bir kız mısın
Yok ben bundan hoslandim baya yuz verdim
İlk adımı sen attın, bu ne yaptı
Ver dedi
Hangisi kuzeni mi asıl oğlan mı
Yazsana bana
Kuzeni
Esas oğlan ne dedi
O zmn sevmiyodu beni adama yuz vermissin seni bekliyo diyodu
Hımm anlamadım tam olayı
Evet cinsellik derdi
Serefsiz basta begenmiyodu bide