Arkadaşımın sevgilisi beni çıplak gördü rezil oldum ne yapacağım ben şimdi 😭?

Arkadaşımla aynı evde yaşıyorum, o sevgilisiyle dışarı çıkıcam demişti hazırlandı hatta bende banyoya girmiştim tam o esnada. Tam duşa girmeden önce kapı kapanma sesini duymuştum zaten. Bende duşa girecektim soyundum zaten kahve yapayım banyodan sonra içerim dedim demleme süresi hesaplayınca mantıklı gelmişti. Soyunuk çıplaktım kapı kapanma sesini duydum ev boş sandım aşağı salona indim arkadaşımın sevgilisi salonda oturuyordu benş öylece gördü gözü açıldı afalladı yüzü kızardı pardon filan demeye başladı başını eğdi. Ben koşarak odama gittim. Giyindim. Aşağı indim tekrar arkadaşımı gördüm bu sefer gitmediniz mi diye sordum o da bana gidecektik ama davet ettim kahve içip öyle çıkarız dedim. Sen duşa girmedin mi sen çıkana kadar biz çıkardık diye tahmin etmiştim dedi arkadaşımda. Sevgilisine baktım utangaçlık var yüzünde. Arkadaşımın haberi yok yani. Sevgilisi bana sosyal medyadan yazdı. Özür diledi bilerek bakmadığını söyledi bir an öyle karşısına çıkınca afalladığını ne yapacağını bilmediğini söyledi. Sapıkça niyetinin olmadığını söyledi. Özür diledi aramızda kalabilir mi dedi sevgilime iza edemem bunu yeminle kötü niyetim yoktu karşımda öyle belirdin birden anlamadım bende dedi. Kimseye söyleme dedim aramızda kalsın dedim bende ama utanıyorum yinede öylece gördü beni 😭😭

Arkadaşımın sevgilisi beni çıplak gördü rezil oldum ne yapacağım ben şimdi 😭?