karşılıklı kullanma olmuyor mu :) o da beni kirletecek işte. bu arada ne tatlı düşünüyorsun sen öyle merhametli olduğumu nasıl anladın ki? senin tecrüben var mı?
Kadınlar daha duygusal olur umutlanabilir ya da bi beklentilere girebilir ya da basina bela alabilirsin tercih senin ama bakire bir kiz ile yasayip ayrilirsan daha rahat ilişki yaşamasına sebep olursun o yüzden daha günah belki 10 düşünüyor iken 1 kere düşünür sonrasında
yani var gibi ama o evet der mi emin değilim? benim için önemli olur bir kadından tavsiyeler dinlemek. bir kadının ruhuna dokunarak o hazzı en üst seviyede yaşatmak isterim. o olmazsa başka biri olduğunda dikkat ederim yani
bir kadını keşfetmek o hazzı almak kadar çekici geliyor bana çünkü. her açıdan karşımdakinin hassas noktalarını bilip ona göre hareket etmek daha da heycanlı ve güzel olmasına sebep olur gibime geliyor
Ya ilk için anlayışlı olman gerekir yoksa zaten yapılacak şey belli bide duygu olunca çok farklı oluyor yani herhangi biri ile sevdigin arasında cok fark olur
Herkesin cinsellikten beklentisi farklidir ben bana göre derim karsinda ki baska türlü der o onun yaklasimina bagli ama zaten seni sevmeden bir kiz yapiyorsa at çöpe gitsin
ben olgun bir kadından duymak isityorum belki de. eğitmimin önderi olmayacak kadar acımasız biri olacağını düşünmüyorum açıkçası. burada yazmak istemezsen anlarım. özelden yazıp sonra engelleyedebilirsin istersen. sohbet olarak eğitim gibi düşünsek olmaz mı :)
Ben bir egitim kocu degilim ki uzun süre sevgililik yasadim ve evlendim yani daldan dala konmus bir prof degilim usulunce gerceklesiyor hersey. Daha deneyimlilere sorsan belki daha diyebilirler ama netten bak giris gelisme zaten belli bir konu ama detaylar karsilikli cifte bagli senin hosuna giden onun gitmeyebilir onun giden senin gitmeyebilir yani benim yönlendirmem dogru olmaz
Evet hayat bana yeri geldiginde keskin olmamayi ogretti, buna deneyim diyelim. Ama tabi mizacim acik ve nettir. Abi demem de daha uygun olur en azindan resmiyet acisindan:)
Yok aslinda samimi biriyim ama iletisimi hep belli bir seviyede kurarim maalesef doktorda degilim avukatta olmak istemezdim ama bir psikolog veya okul oncesi olabilirdim gec kalmasaydim
Artik unumu elemisim elegimi asmisim bu saatten sonra ders calisacak gucu goremiyorum zaten 2 senelik evliyim cocuk vs olacak hangi ara calisacagim kazanacagim da cocuk olacak maalesef
Esim bana cinayet büro da olacaktin vs de diyor😀 cok merakim vardir okurken de öyleydi insan psikolojisine sosyolojiye falan ne bilim kim neyi nasıl yapmis nasil bir bilinc ile yapmis sebepler ve olabiliteler her acidan dusunurum ve olumlu olumsuz
sende detaya giriyorsun ama söyleyeyim merkez. sen üniyi nerde okudun? detaya girelim derim. restine rest çekeyim. netten bir kaç tecrübem olmuştu ama çok önceleri. sen nasıl tercih edersin. detaya burada girmeyelim o zaman ne dersin?
konyalatı tarafındayım. sen niye önyargılı veya tedirgin davranıyorsun. netten bir şeyler yaşamışız ikimiz de sanırım daha öncesinde farklı kişilerle. neden yeni bir sayfa açmıyoruz
hımm anladım. anlıyorum böyle davranmanı da aslında. ama az çok sohbetten biraz da anlaşılır yani insanın çok da kötü veya olumsuz biri olmadığı. yalnızlığı paylaşmak isteyemez mi birisi mesela
aslan burcu olman çok hoş. iki taraf için de öyle sadece kadına yönlendirmek doğru değil. namusla alakalı değil aslında bence. iki taraf davranış huy ve istek şehvet olarak karşılıklı olarak uyumlu ise bir nevi huzura erme ve mutlu olma gibi düşünsek nasıl olur?
Kızlar Ne Diyor
Bir kere cinsellikten cok bisey ogrenmezsin ama bakire biriyle oylesine yapip gunahına girme
nasıl öğrenebilirim? neden bakire biriyle yapmayayım ki? hiç mi yapma diyorsun yani
Bakire bir ile zor olur
o kadar etkili mi yani tecrübeli biriyle yapma. senin tecrüben oldu mu? oldu ise ilkin tecrübeli bir erkek miydi?
Yok ama acıtabilirsin kızı yni ne bileyim gerçi sorduğuna göre merhametli birine de benziyorsun ama
Her şeyi usulune göre yaptın mı olurda ilk bakire ile olma en azindan onun gğnahına girme sevmeden etmeden kullanmak olur
karşılıklı kullanma olmuyor mu :) o da beni kirletecek işte. bu arada ne tatlı düşünüyorsun sen öyle merhametli olduğumu nasıl anladın ki? senin tecrüben var mı?
sanki şimdiki sevgiler gerçekten samimi bir de o var. cinsellik için sevgilicilik oynayan bir sürü insanlar var gibi daha çok
Kadınlar daha duygusal olur umutlanabilir ya da bi beklentilere girebilir ya da basina bela alabilirsin tercih senin ama bakire bir kiz ile yasayip ayrilirsan daha rahat ilişki yaşamasına sebep olursun o yüzden daha günah belki 10 düşünüyor iken 1 kere düşünür sonrasında
Ben bakireyim bence esimde bakirdi çok zor oldu bizim haytımın en kötü günüydü diyebilirim
nasıl zor oldu ki mesela anlatır mısın? nelere dikkat etmeliyim karşı tarafın canı yanmaması için
Düşündüğün biri var mk
yani var gibi ama o evet der mi emin değilim? benim için önemli olur bir kadından tavsiyeler dinlemek. bir kadının ruhuna dokunarak o hazzı en üst seviyede yaşatmak isterim. o olmazsa başka biri olduğunda dikkat ederim yani
bir kadını keşfetmek o hazzı almak kadar çekici geliyor bana çünkü. her açıdan karşımdakinin hassas noktalarını bilip ona göre hareket etmek daha da heycanlı ve güzel olmasına sebep olur gibime geliyor
Ya ilk için anlayışlı olman gerekir yoksa zaten yapılacak şey belli bide duygu olunca çok farklı oluyor yani herhangi biri ile sevdigin arasında cok fark olur
anlayış dışında nerelerine temas edilmeli ki daha çok haz alsın. nasıl başlanıp nasıl ilerlemeliyim
Yaşın burdaki gibiyse evlilik nşye düşünmüyorsun
Herkesin cinsellikten beklentisi farklidir ben bana göre derim karsinda ki baska türlü der o onun yaklasimina bagli ama zaten seni sevmeden bir kiz yapiyorsa at çöpe gitsin
senin yaş kaç? kaç yaşında evlendin. evlilik için güvenilecek bir kız yok desem
27 yim yaklaşık 2 sene olacak. Vardir ararsan bulursun
bir kadın olarak senin beklentin nasıl olur etkili bir seksten. kadın ruhu ve yaklaşımı olarak merak ediyor ve anlamak isityorum ben daha çok
Benim beklentim ile burada ki ergenlern beklentileri cok farkli bu konulari yapacagin kisiyle konussan daha iyi olur😂
fazlasıyla aradım ve hep üzülen taraf ben oldum. tek suçum fazla iyi olmak sanırım. çocuk var mı? burcun ne?
Yok. Daha düşünmüyoruz biraz daha zamani var
Fazla iyi de iyi değil her şeyin ortası olması gerek ama iyi niyet iyidir.. Sence nedir burcum abi? 😂
ben olgun bir kadından duymak isityorum belki de. eğitmimin önderi olmayacak kadar acımasız biri olacağını düşünmüyorum açıkçası. burada yazmak istemezsen anlarım. özelden yazıp sonra engelleyedebilirsin istersen. sohbet olarak eğitim gibi düşünsek olmaz mı :)
abi mi olduk hemen yahu hahahahha bilmem terazi veya aslan sanırım. son hakkım ikizler :)
Ben bir egitim kocu degilim ki uzun süre sevgililik yasadim ve evlendim yani daldan dala konmus bir prof degilim usulunce gerceklesiyor hersey. Daha deneyimlilere sorsan belki daha diyebilirler ama netten bak giris gelisme zaten belli bir konu ama detaylar karsilikli cifte bagli senin hosuna giden onun gitmeyebilir onun giden senin gitmeyebilir yani benim yönlendirmem dogru olmaz
E yas olarak büyüksün sonucta abi derim genelde
çok politik ve ortadan konuşuyorsun ya :) genelde abi dersen de ama bana bari deme yaşlı hissettirme beni lütfen hahahah
sen mutlu musun cinsel yaşamından peki politik hanımefendi. orta deme yine siyasetçi gibi :)
Evet hayat bana yeri geldiginde keskin olmamayi ogretti, buna deneyim diyelim. Ama tabi mizacim acik ve nettir. Abi demem de daha uygun olur en azindan resmiyet acisindan:)
Mutluyum Allaha şükür
oo resmiyet demek çok sertsiniz hanımefendi. doktor falan mısınız yoksa avukat mı :)
Yok aslinda samimi biriyim ama iletisimi hep belli bir seviyede kurarim maalesef doktorda degilim avukatta olmak istemezdim ama bir psikolog veya okul oncesi olabilirdim gec kalmasaydim
hımmmm anladım. neden psikoloj veya okul öncesi. neden geç kalmasaydım dedin?
Artik unumu elemisim elegimi asmisim bu saatten sonra ders calisacak gucu goremiyorum zaten 2 senelik evliyim cocuk vs olacak hangi ara calisacagim kazanacagim da cocuk olacak maalesef
hayat denemeye değer oysa
yok mu çevrende bakire hanım hanım bir kız evlendir büyük sevap işle işte :)
Esim bana cinayet büro da olacaktin vs de diyor😀 cok merakim vardir okurken de öyleydi insan psikolojisine sosyolojiye falan ne bilim kim neyi nasıl yapmis nasil bir bilinc ile yapmis sebepler ve olabiliteler her acidan dusunurum ve olumlu olumsuz
Hahahahah kimsenin günahına giremem bu devirde kimseye de kefil olamam malesef😅
niye günaha girersin ki ya pamuk gibi şeker gibi adamım oysa :)
Iliski boyutu farkli oluyor
belki bambaşka iyi bir karşılaşmaya vesile olacaksın hep niye olumsuz düşünüyorsun ki
İstiyorsan umarim gönlüne göre evlenilcek birini bulursun bunca zaman beklemissin
Çöpçatanlık hiçbir zaman bana göre olmadı ki
teşekkürler
Sen düzgün ol olmasi gereken gibi yaklas kendini sevdirirsin emin ol
Bu kadar beklediysen evlen
evlenecek kadar güvenilecek biri yok maalesef
Var bulursun
demek kadar kolay olmuyor işte maalesef. senin yaş kaç
23 yasındayım
sevgilin var mı mesela? üni de mi okuyorsun? güvenilecek erkek çok mu öyle etrafında sence?
Sevgilim yok ama güvenilecek erkekler tanıdım
onlarla niye sevgili olmayı düşünmedin? burcun ne bu arada? sende hiç tecrübe etmedin mi benim gibi yoksa
Burç ne alaka😄 boğa burcum senin ne
benim de aslan. bilmem sormak istedim alaka olmadan olmuyor mu :) senin düşüncen ne bu konuda illa evlenince mi yapmayı düşünüyorsun
Evet
üni bitti mi peki? evliliği ne zaman düşünüyorsun
Evliliğe daha en az 5 yıl var be
niye 5 yıl çok değil mi sana göre
5 yıla kadar senin hormonların seni zorlamayacak mı? kariyer planlı mı yaşıyorsun hayatı daha çok
Erken ama evlilik içinde
Senin yaşın kaç
32
Nerelisin
her genç gibi senin de acaba yaşasam gibi düşüncelerin olmuyor mu? sanırım seni çok etkilemiyor
sence kaç yaş fark olmalı bir erkek ile kız arasında?
Genelde olmuyor
Birkaç yas olsa iyi olur
Antalya. sen nerelisin
olmaması güzel. hiç mastürbasyon falan da tercih etmiyorsun o zaman.
İstanbul
hımm güzelmiş şehrin de. aslen de oralı mısınız?
Evett
Antalya'nın neresindesin
iyiymiş. peki kendi kedine bir şey de mi yapmıyorsun hiç cinsel manada
Çokda detaya girme
sende detaya giriyorsun ama söyleyeyim merkez. sen üniyi nerde okudun? detaya girelim derim. restine rest çekeyim. netten bir kaç tecrübem olmuştu ama çok önceleri. sen nasıl tercih edersin. detaya burada girmeyelim o zaman ne dersin?
Laradamısın ya çok tanıdık geliyorsun
sana tanıdık gelen kimdi ki nasıl tanıştın neler konuşmuştun ki lara da değilim.
Hmmm anladım
konyalatı tarafındayım. sen niye önyargılı veya tedirgin davranıyorsun. netten bir şeyler yaşamışız ikimiz de sanırım daha öncesinde farklı kişilerle. neden yeni bir sayfa açmıyoruz
Netten birşeyler nasıl yaşanıyor be
Yapmadım onuda
laradaki ile nasıl tanıştın
İnternetten
üniyi burada falan mı okudun
sohbet etmenin nesi kötü peki net üzerinden tanışıp. buna karşı neden önyargılısı işte.
Aslında antalyadayım🙈
hımm anladım. anlıyorum böyle davranmanı da aslında. ama az çok sohbetten biraz da anlaşılır yani insanın çok da kötü veya olumsuz biri olmadığı. yalnızlığı paylaşmak isteyemez mi birisi mesela
üniversiteyi de burada mı okudun veya okuyorsun?
Hmmm
Bitti
burada bitirdin yani. sen ne taraftasın merkezde
Muratpaşa
hımm anladım. buradan mı tanışmıştın yine konuştuğun o kişi ile
Hayır
hımmm hangi platformdan. bir de ne bitirdin bölüm olarak.
istersen gizliden çıkayım veya soruyu beğenip kaldır daha sonra. burdan detaya girme diyorsun yoksa :) çok uymazsa kendin engellersin yine
Çık gizliden
bayadır girmiyordum soru soran nasıl çıkıyor gizliden :) gizliden çıkamıyorum
yorum yapınca direkt çıkabiliyordum diye hatırlıyorum. sen hemen çıksan gizliden ve sonra tekrar gizliye dönsen olur mu?
Olur
tamamdır mesaj atamıyorum ama
takip attım teşekkürler anlayışın için bu arada
Bende yapmadım daha ve aşırı merak ediyorum
merak konusunda ortağız sanırım. burcun ne? seni tutan ne peki bu kadar merağa rağmen.
Aslan burcuyum
Kadın yapınca namussuz demeleri
aslan burcu olman çok hoş. iki taraf için de öyle sadece kadına yönlendirmek doğru değil. namusla alakalı değil aslında bence. iki taraf davranış huy ve istek şehvet olarak karşılıklı olarak uyumlu ise bir nevi huzura erme ve mutlu olma gibi düşünsek nasıl olur?
Ülkemizde kadınlara öyle dedikleri için
Soruyu beğendim yazsana
tamam
takip attım mesaj kutun kapalı