AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ya sonra bakmak için ya şantaj için ya da çevresine göstermek için bi sürü sebebi olabilir
Allah onu bildiği gibi yapsın
Güvenmediğin birisi mi
Yemin ederim en son bekleyeceğim bi karakterdeydi Çok şaşırdım ve baya canım sıkıldı bu duruma Utanmadan bide hala beraber olmak istiyomuş
Bunu gizlice yapması çok saçma istiyorsa söyleyebilirdi beraber bilerek isterseniz arşiv yapardınız. Tam olarak nasıl olduğunu merak ettim hem tanışıp hem anlatmak ister misin?
Hayır
Peki geçmiş olsun takılma fazla olan olmuş artık
Büyük ihtimalle ilerde kullanmak için veya mastürbasyon yaparken bakacak
Aradan yıllar geçmiş birden attı şok oldum Hiç beklemezdim de
Attığı zaman bir şey dedi mi
Niye çektin dedim hoşuma gidiyosun dedi Ama izinsiz sonuçta
Tabii ki doğru değil slmesni söyle sonuçta ayrılmışsın
Sence sil desem siler mi böyle bi manyak
Sen söyle şikayet edeceğini söylersin gözünü Korkut
Daha da büyümesinden korkuyorum Tehdit etmedi beni ama kalkıp böyle bişey yapması da çok çirkin Ayrılmışız üstünden 3 sene geçmiş Eğer öyle bi niyeti olursa tehdit ettiği gibi karakola giderim
Tamam o zaman bekle bakalım verdiği tepkiye göre hareket edersin
Başkalarına seni ifsalamak için. Kendince egosunu tatmin etmek için
Atmış mıdır gerçekten?
Atmıştır. Çektiyse başka neden böyle bir şey yapsın. İki kişi arasinda yaşanan iki kişi arasında özel kalmalı. İnsanları anlamıyorum neyin havası bu. Eline ne geçiyor
Aradan o kadar zaman geçmiş ve ayrılmıştık birden attı şok oldum Üstüne bide hala yeniden konuşmak istiyormuş benle korkunç
İşte seni tehdit etmek sindirmek için. Tekrar birlikte olmak istiyor muhtemelen. Konuşmak değil cinsellik istiyor.
Pislik ya yemin ederim asla beklemezdim Biliyorum zaten gelir gelmez takılalım diyor bana hala utanmadan
İşte maalesef böyle karaktersizler var. Onca şey yaşadım. Fırsatım da vardı. Karakterim buna el vermez aklımın ucundan dahi geçmez böyle bir şey. Allah ıslah etsin onları
Sapık ya başka bişey değil numaramı değişticem hemen
Aynen öyle yap. Engelle sil her yerden. Konuşmak istersen yazabilirsin bana
Yok sağ ol
Nasıl istersen. Dikkatli ol sen yine de
Kim bilir kaç kişi ile paylaştı. Yüzün görünüyor muydu?
Cidden paylaşmış mıdır çok iğrenç evet gözüküyo
Kesin paylasmistir. Komple acikmiydin?
Yani evet
Kötü olmuş keske izin vermeseydin...
Fark etmemişim ki içmiştik bide
Ne istiyor şimdi? O zaman kac yasindaydin?
22 23 falan çok kısa beraber olduk istemedim zaten aradan nerdeyse 1 yıl geçti hu tekrar yazdı istemiyorum dedim bir daha yazdı bikaç ay arayla En son işte şimdi yazdı senin oraya gelicem gelecek ay buluşalım dedi istemiyorum dedim istersin diyo Sonra bi baktım beni gizlice çektiği bi fotoğaf varmış şok oldum Sordum niye gizlice çektin diye hoşuma gidiyosun dedi Biraz daha ısrar etti ben evlenmek istiyorum falan kabul etmedim Yazmayı kestiği zaman engelledim fotoğrafında tek seferlik atmış kaydetmiyim diye
Bir daha ulaşırsa ve resmini silmezse savcılığa şikayet edeceğim de. Ne. karektersiz biriymiş.
Evet ya baya Başta pek öyle gözükmüyodu Engelledim şu an valla başka yerden ulaşmaya çalışır mı bilmiyorum ben mesafemi koydum artık Rahatsız etmeye devam ederse işi ciddiye bindiricem Bana bide sadece senle konuştum diyor mesela ama başka kadınlara da atabileceği fotoğraflar videolar var biz konuşmadan önce birsürü kendiyle alakalı videolar çekmiş ordan fark ettim birde yeni taşındığı yerde birini bulabilir oma da söyledim Bana diyo ki onlarla olmuyor uyuşmuyoruz E denemişsin işte Neyse allaha yakın benden uzak olsun hala atlatamadım o fotoğraf olayını
Belliki herkeze aynini yapıyor. Tek bir resim mi var?
Biz sadece 2 sefer buluştuk 2 sefer buluştuğun bi insanı niye kaydedersin ki nası bi manyaklık Sadece bitane attı dahası va mı demedi
İste manyak adam. Fırsatını bulunca yapmış. Belki onu yapa bilmek için sarhoş etti seni?
Engelledim başka yerden ulaşırsa şikayet ederim artık
Farklı bir şehirdeki yaşıyor
Evet
Anladim. İlişkini sonlandirrisan kurtulursun. Ama o resmini birnyerlerde saklıyor ve kullanıyordum. Umarim oda vazgeçer yanlışlıkla siler falan.
Şantajın dibi gelecek hazırlıklı ol
Tehdit etse direkt polise giderim cesaret edemez
Ama çok şaşırdım beklemezdim ondan böyle bişey
O erkeklere belli olmaz yayar fotoları saçma sapan kişilere gösterir evlenecegon kişiye ulaştırır
İnsanlara bu kadar güvenmeyin
Sen önlemini al yanlış birine atar fotoları silmesini söyle eğer herhangi bir şey yaparsa direkt polise giecegıni söyle biraz temkinli davranmak lazım bu konularda yanlışın önüne geçmek için akraba aile eş dost falan birine atar büyük bocalarsın benden demesi
Hiç aklıma gelmezdi ama yaparsa ceza alacağını biliyor bu tarz şeylerin doğuracağı sonuçların farkında Ama ceza almayacağını bilse onu da yapar heralde neyseki tam ismimi bilmiyor
Kanka onu da öğrenebilir bu zamanda insanlar neler öğreniyor onu da öğrenebilir eş dosttan birilerine sorar eder falan sen dediğimi dinle uyar onu şimdiden sonra pişman olursun seni son kez uyarıyorum daha da bişey yazmicam
Sonra 31 e malzeme olsun diye
Yaşlar kaç ve yüzün gözüküyor muydu
Teshircidit
çirkinmiş
Seni çeken oldu muu