Bi kaç gündür konuştuğum bi flörtüm var sürekli sarılıyoruz yanaklarımı öpüyo bazen dudaktan öpüyo yapmaa diyorum bugün arabada sarıldık öpmeye başladı duur yapma çok erken bunun için diyorum dinlemiyodu sürekli cinsel imalar yapıyo zaten hep arka koltuğa mı geçsek dedi ben iyice bozuldum benimle niyetin cinsellikse duyguların yoksa söyle boşuna uğraşmayalım dedi özür dilerim haklısın seninle ciddi düşünüyorum sebebi de böyle bi kız olman dedi sen istemediğin sürece temas yok bundan sonra izin ver sana gerçek beni gösterim hatta seni annemle tanıştırim dedi bu işin sonu evliliğe gider dedi sizce beni kandırıyo mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılBirkaç günde öpüşmüşsünüz vs sonra ciddi düşünüyorum ben cinsellik istemiyorum diyorsun. Erkekler bunu ağırdan satmak olarak algılıyor. Eğer istemiyorsan en başından yapmamak lazım. Bariz kandırıyor yani
03 Yorumla
Soran1 yılAkrep burcu olunca biraz normal karsılıyorum çocuğu ama bence bana duygusu olmasa uğraşmaz diye düşünüyorum ve bakire olduğumu biliyo
- 1 yıl
Erkekler duygusu olmasa da uğraşıyorlar maalesef. Öpüşüyor vs aklında yakında yatarız zaten düşüncesi var. Uğraşması çok normal
Soran1 yılÖpmesine izin vermiyorum o da naz yaptığımı düşünüp öpüyo ben de o an kaybediyorum kendimi biraz sonra durdurmaya çalışıyorum
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Buradaki anahtar cümlesi, "bunun için çok erken." olmuş. Erkek arkadaşın bu cümleyi " yaparız. Ama biraz zaman geçsin." olarak algılamıştır. Seninle evlenip evlenmeyeceği belli olmaz. Ama bir erkek evlenmeyi düşündüğü birine bu dediklerini yapmaz. Sürekli arka koltuğa geçmeye çalışmalar, cinsellikle ilgili imalar, pek de iyi niyetli olduğunu göstermez. Bence dikkat et ve sabırlı ol.
03 Yorumla
Soran1 yılAkrep burcu olunca biraz normal karsılıyorum çocuğu ama bence bana duygusu olmasa uğraşmaz diye düşünüyorum ve bakire olduğumu biliyo
Soran1 yılAsssslaa haftaya konusmayı kesicem zaten neye uğradığını şaşırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
1 yılAnnemle tanıştırayım diye eve gittiğinde, Annesi olmazsa evde o zaman görürsün kandırılmayı sen
12 Yorumla
Soran1 yılDedim ben ona cinsellik düşünüyosan başka kapıya diye ve ayrıca hiç duygusu yoksa uğraşmaz bence
- 1 yıl
seks için duyguya gerek, seni tavına getirip bcrdikden sonra ayrılır, o yüzden dikkat et öpmesine falan izin var mı ellemesine izin verme iyi tart
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılBunu zaman gosterir cinselik en planda olunca sevgide cidiyette 2 planda kalıyor buda güveni zedeliyor dikkat et derim
00 Yorumla Evet seni kandırıyor zaman kazanmaya çalışıyor. Senin evet diyeceğin altyapıyı hazırlamaya çalışıyor
010 Yorumla
Soran1 yılYapamicak ki basından dedim ona cinsellik düşünüyosan başka kapıya diye ve ayrıca hiç duygusu yoksa uğraşmaz bence
- 1 yıl
Erkek düşüncesi öyle olmuyor maalesef. Tabiki duygu olmadan tadı tuzu olmaz ama onun istediği şey daha çok cinsellik yönünde. Sen yok desen de önce duygusal yaklaşacak bir süre sonra seninde istediğin bir zamanı denk getirmeye çalışacak. Sonra bak neler yaptım senin için sevmesem duygu hissetmesem yapsrmıyım diyecek. Sende kendini suçlu gibi hissedeceksin ve istediğini vereceksin. Onun beklentisi bu yönde olacak.
Soran1 yılBi hafta falan daha konusurum konusmayı keserim 1 hafta boyunca bütün ilgimi vericem ona sonra bırakıcam artık kendisi düşünsün
Soran1 yılİkisi karışık gibi bişi bence başta tamamen niyeti cinseldi ama biraz duygu oluşmuş gibi bakışlarında görüyorum onu
Soran1 yılOnu çok kötü pişman edicem
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yıl3-5 gündür konuştuğun erkek evlenme konusu açıyorsa seni sevişmeye ikna etmek içindir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlarınız kaç. Açıkça niyetini belli etmiş. Sen hâla niyetini merak ediyorusn. Sana değer veren seni seven insan bu şekilde yaklaşımda bulunmaz
02 Yorumla
Soran1 yıl20 yaşındayız
Cevap sahibi1 yılUzak durman en iyisi emin ol. Çünkü senle cinsellik yaşayıp kullanıp atacak
1 yılSizde kendinizi agirdan satin bu kadar basit olmayin kizlar sonra erkeklere atip tutuyorsunuz burada
04 Yorumla
Soran1 yılBen zaten ağırdan satıyorum
- 1 yıl
Gen genelinize diyorum adam seni arka koltuğa atip becermek istemiş seninle ciddi dusunmuyor
Soran1 yılMakara yaptım dedi ben tamam desem geçmicektk sanki
- 1 yıl
Ne makarası ya sende tamam deseydin arabada verecektin ona
Satılık köprü var elimde, ilgilenir misin
32 Yorumla- 1 yıl
Ayın yorumu seçiyorum. 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle kandırıyor
06 Yorumla
Soran1 yılBi hafta falan daha konusurum konusmayı keserim 1 hafta boyunca bütün ilgimi vericem ona sonra bırakıcam artık kendisi düşünsün
Soran1 yılOnu süründürmek istiyorum çünkü
Soran1 yılBağlanmadım ki daha öyle yoğun bi duygum da yok
Gizli Üye(25-29)1 yılYalan ya kandiriyor ayril bundan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılKandırıyor evet
06 Yorumla
- 1 yıl
1 haftaya iş işten geçer 😂
Soran1 yılSence ona kanmış gibi davransam salağı oynasam düştüm sansa bi anda sktri çeksem :)))
- 1 yıl
Siz kadınlarda öyle bir skill yok yavrucum oyun oynıycam diye adamın kucağında bulacaksın kendini haberin yok 😂
Soran1 yılHayır ben yaparım istesem
- 1 yıl
İyi hadi bakalım kolay gelsin sana
Kandırıyor tabiki
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne