Çekirdek yiyiyorduk. Sevgilim ile birlikte çay bahçesinde otururken. Benim için çekirdek eliyle kırıp tek tek veriyordu. Bu nasıl bir davranış bir erkek için yorum yapar mısınız? Beni gerçekten seviyor mu? Çok garip hissettim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece gerçekten sevdiğim kadın için o uğraştırıcı çekirdeğin içini bulup ayrıştırıp veririm. Saçma sapan insanlar artniyetle yazmışlar. Kalbi kararmış kişiler bu davranışı bile kötüye çekip senin de kalbini karartmak istiyorlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Ya bu bir cinsel eylem
Bende çok severim sevgiline ufak ufak bir şeyler yedirirken onu dusunuyorum aslında nasıl öpeyim nasıl...09 Yorumla
Soran1 yılNe alaka?
Soran1 yılO bir şey yerken ilk benim ağzıma sürüyor öyle yiyor
Soran1 yılÖr bu dondurma olsun ya da makarna olsun tatlı olsun ortak kaşık çikolata vb seyler
Soran1 yılHiç fikrin yok mu
Gizli Üye(25-29)1 yılBu durumdan seni sevdiğini nerden çıkardın saf olma bacım fazla iyisin galiba sen. Sevgiye aç olan insan böyle düşünür öyle misin sen?
09 Yorumla
Soran1 yılEvet sevgiye açım. Bu davranışı hoş değil mi?
Cevap sahibi1 yılDavranışı kötü değil tabiki ama bu durumla seni sevdiğini bagdastirma çok uzerler seni sevgiye açsan eğer
Soran1 yılEtkileniyorum benim kendi ailem bu kdr düşünmüyor elalemin oğlu yapınca etkileniyorm
Cevap sahibi1 yılSakın bu durumu büyük bisey gibi görme. Bak kendi ağzınla söylüyorsun kendi ailem dusunmuyor diye o yüzden etkileniyosun. Eğer ailenden görseydin çok sıradan gelirdi
Soran1 yılBn ztn o yapınca büyük birşeymis gibi davranmıyorum
Soran1 yılAma etkileniyorum
Cevap sahibi1 yılEtkilenebilirsin ama seni sevdiğiyle alakası yok bu durumun onu söylemeye çalışıyorum
Soran1 yılSevmese niye yapsın
Cevap sahibi1 yılTamam bacım seviyo rahatladınmi burada seni uyarmak adına biseyler söylüyorum anlamamakta ısrar ediyosun
Bu kizlar bu kadar safken guzel
01 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var?
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBebeği gibi seviyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen ne hissettin o an peki
04 Yorumla
Soran1 yılGarip hissettim ama çok hoş bir his
Cevap sahibi1 yılAşıksinuz ikiniz ne zamandır böyle
Soran1 yılO hep ince düşünür. Ben ağlayınca durur. Ben istemezsem bana dokunmaz. Bagcigim açılsa eğilip bağlar. Benim için saatlerde yürüyüp cips alır gelir. Çok kibar nazik biri.
Cevap sahibi1 yılHimm yaş kaç sizin
- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılSeviyor seni iişte
00 Yorumla
1 yılNaziklik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem