Eşimle birlikte olurken var olan ya da olmayan farklı karakterleri hayal ediyorum. Bu aldatmak sayılır mı ya da ne denli kabul edilebilir bi şey sizin için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılCinsellikte kadınlar özgür olmalı. Biyolojik ihtiyaçlarından ötürü farklı kişilere yönelebilirler. Farklı erkeklerle yapamayan da yaptığını hayal eder. Bu yüzden istediği erkekle yapsa herkes daha iyi olacak. Kısıtlamadan zevklerini yaşamaları sağlıklı bir durum. Cuckold sağlıklı ilişkidir. Ben de cuckoldum. Eşim yapıyor istediğiyle. Birkaç sevgilisi var.
120 Yorumla
Soran1 yılNe hayatlar var desene. Bu denlisine okey değilim kadın olarak
Cevap sahibi1 yılAma ihtiyacınız olan bu
Soran1 yılHayata bakış açısı değerler inanç vs bir çok şey devreye giriyor böyle bir eylemde bulunabilmek için herkes için kolay değil yani.
Cevap sahibi1 yılEvet tabi. Tabuları yıkınca mümkün. İnsan özgür olmalı, kalıpları kafasında yıkmalı. Alışınca normal geliyor ve iyi ki yapmışım bu zamana kadar boşuna kendimi kısıtlayarak neler kaybetmişim diyorsunuz
Soran1 yılEminim yapabilen çok farklı bakar artık hayata. Ama dediğim gibi büyük mesele:)
Cevap sahibi1 yılEvet. İnsan hayata bir kere geliyor. Tabuları yıkmak gerek bu yüzden. İhtiyaçlar bastırıldıkça hayaller zevkler yaşanmadıkça zarar verir.
Soran1 yılBelkide. İlişkinizi olumlu yönde etkilediğini söylüyorsun mesela hiç mi negatif bi şey yaşamıyorsunuz bu tarzdan ötürü
Cevap sahibi1 yılYok. Yani kabullenmiş biri neden negatif bir şey yaşasın ki. Aksine pozitif, çünkü ihtiyaçlarını görüyor eşim. Bu ruh sağlığını olumlu etkiliyor
Soran1 yılAklımı delircemm:))
Soran1 yılSana olan ilgisinde bi değişiklik falan?
Cevap sahibi1 yılDaha da artıyor bana ilgisi. Bunu kabul ettiğin için sana sevgim aşkım artıyor diyor. Onun zevklerine ihtiyaçlarına saygı duymam çok mutlu ediyor
Soran1 yılSeninde aynı mı cinsel hayatın. Cuckold falan nedir bilmemde.
Cevap sahibi1 yılCuckold, erkeğin sadık kadının başka erkeklere açık özgür olduğu ilişki türü. Yani cinsel hayatım pek yok gibi benim. Eşim görüşüyor istediğiyle. Götürüp bırakıyorum. İşi bitince ya da sabah gidip alıyorum. Yanımda yaptıkları da oldu
Soran1 yılÇok ilginç
Soran1 yılAma neresi adil
Soran1 yılKadın için düşündüklerini erkekler için neden düşünmüyorsun mesela ihtiyaçsa o da ihtiyaç değil midir
Cevap sahibi1 yılEvet değil. Cuckold submissive benimki. Kadının daha üstün olduğu ilişki türü. Cinsellikte kadınlar üstündür, istediğiyle beraber olur. Kişinin çekiciliği ile de alakalı. Eşim gayet çekici. Benim ise vücudum kötü baya. Beraber olduğu erkek oldukça yakışıklı ve çekici. O mesela kendi evliliğinde aktif olabilir bu konuda, istediği kadınla beraber olabilir. Üstün biri çünkü. Zaten yanımda yaptıklarında da konuştuğu biri vardı, arada telefonla gidiyordu içeri
Soran1 yılÇok insani gelmiyor bana bu söylediklerin
Cevap sahibi1 yılHerkes istediği hayat tarzını belirler. Böyle söyledim diye bunları kabul edip böyle olmak zorunda değilsiniz. Ama benim söylediklerim daha gerçekçi
- 1 yıl
güzel kardeşim savunuyon git işine domuz birtek eşini kıskanmak...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
1 yılBi zahmet kocanız haricinde başka kişileri düşünmeyin.
11 Yorumla
Soran1 yılTamam Derencim öyle yaparım
Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Başka biri mi geliyor aklına, yani yaptığınız biri mi?
111 Yorumla
Soran1 yılHayır tanıdığım veya kafamda kurduğum biri
Soran1 yılDeğişiyor ama genelde yakın değil
Soran1 yılİkizler
Soran1 yılEh
Soran1 yılAy gerek yok
Gizli Üye(30-35)1 yılGünlük yaşamına etki eden bir şey yoksa, daha çok haz almanı sağlıyorsa o kadar da sorun edilecek bir durum değil gibi.
164 Yorumla
Soran1 yılTam olarak öyle.
Cevap sahibi1 yılO zaman sorun yok, o seks anında insanlar farklı farklı şeyler düşünebiliyor, herkesin haz aldığı şey aynı değil sonuçta.
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılPeki tek kişi mi düşünüyorsun o anlarda?
Soran1 yılÇoğunlukla
Cevap sahibi1 yılYani arada grup tarzı şeyler de mi geliyor aklına?
Soran1 yılÇok nadiren öyle de düşünebiliyorum.
Cevap sahibi1 yılPeki tek kişi düşündüğünde mi, yoksa grup şeklinde düşündüğünde mi daha çok haz alıyorsun?
Soran1 yılKonuyla alakası yok gibi bu sorunun
Cevap sahibi1 yılVar:)
Soran1 yılİkiside aynı gibi çok fark etmiyor haz anlamında
Cevap sahibi1 yılPeki son bir soru, tek ya da grup şeklinde fark etmez, o başkalarını düşündüğünüz anlarda o anların içine eşiniz dahil ediyor musunuz yoksa sadece siz ve o kişiler mi oluyor?
Soran1 yılEşimi dahil edemiyorum. Zaten bunların sebebinin ona karşı cinsel çekimimi kaybetmem olarak değerlendiriyorum. Çok seviyorum ama ikisi ayrı şeyler sanırım.
Cevap sahibi1 yılO zaman cinsel ilişkileriniz sıradanlaşmis, belki libido seviyeleriniz aynı olabilir fakat arzular, fantezi ve zevk anlayışınız iki ayrı noktaya ilerlemiş gibi duruyor. En önemlisi de duygular konusunda sorun olmasa da seks konusundaki heyecan iki taraf içinde azalmış gibi duruyor açıkçası. Çünkü zihnindeki fanteziler senin arzularının rutinden çıkışını, heyecan arayışını gösteriyor net bir şekilde.
Soran1 yılEn çokta tutku konusunda ayrışıyoruz diye düşünüyorum. Ben tutkuluyum o çok yüzeysel. Çekmiyor beni bu.
Cevap sahibi1 yılSen seksi yoğun bir şekilde yaşamak isterken gerek kurulacak hayal, söylenecek söz, konuşmalar belki müzik vs ortam oluşturmak şekilde, o daha çok sonuç odaklı galiba. Böyle olunca açıkçası eşinle olurken bu düşünceler normal, yoksa cinsel isteğin ona karşı hiç harekete geçmez gibi.
Soran1 yılEvet başka şeyler düşünmezsem hiç kalmayacak cinsel hayatımız:)
Cevap sahibi1 yılBu açıdan baktığında işte bu düşünceler aldatmaktan çok bir fedakarlık gibi de duruyor çünkü hala onunla olabilmek için yöntemler deniyorsun:)
Soran1 yılKendimi kandırmak gibi durmuyordur umarım ama bence de biraz öyle.
Cevap sahibi1 yılÖyle, çünkü bunu yapmayıp mastürbasyon yaparken de bu hayalleri kurup onunla seks durumlarını daha az noktaya da getirebilirdin. Çünkü tutku, haz, şehvet hissetmediğin bir seksin mastürbasyondan farkı olmazdı. Tabi bu daha da uzaklaştırirdi çifti. Sen bunun yerine yakın durmaya çalışıyorsun bu yöntemle:)
Soran1 yıl:):) öyle sanırım
Cevap sahibi1 yılAma tabi biseksuel arzuların farklı bir konu, o tamamen yenilik, keşif isteyen tarafının bir dürtüsü, aşağıdaki yorumda görünce ona da değinmek istedim:)
Soran1 yılBiseksüel demeyelim ya. Değilim. Belki merak konusudur sadece evet:)
Cevap sahibi1 yılMerak konusu olduğu bir gerçek, kadınların bu tür arzularıni baskıladigi da bir gerçek ama:) yani derinlerde yatıyor da olabilir sadece bir fantezi, bir meraktan da ibaret olabilir
Soran1 yılBelki evet. Çünkü bi kadına duygu besleme ihtimalim hiç yok.
Soran1 yılVe erkeğin erilliği benim için çoook önemli bi konu
Cevap sahibi1 yılSeksüel açıdan bir biseksuellik olabilir o halde:) çünkü seksüel düşünceler, fanteziler söz konusu olduğunda insanlar ayrı bir karakter geliştiriyor
Cevap sahibi1 yılYani seks konusunda sizi yönlendiren bir erkek sizin için daha arzu ve tutku uyandıran bir erkek diyebiliriz o zaman:)
Soran1 yılYine de biraz utanç duyuyorum bu konuda.)
Soran1 yılEvet aynı zamanda her anlamda yaptırımlı bi erkek.
Cevap sahibi1 yılHiç duyma:) insanların çok farklı saklı arzuları olabiliyor çünkü, bu yine olağan bir arzu diyelim:)
Cevap sahibi1 yılBu açıdan baktığımızda bdsm konusunda da bir merak ve ilgi var gibi duruyor istediğiniz erkeğe bakınca:)
Soran1 yılBiraz biraz. Şey gibi oldu böyle de ortaya karışık:))
Cevap sahibi1 yılVe galiba eşinize karşı olan o ilgi azlığının bir sebebi de bu galiba, sizi bu şekilde yönlendirme, hükmetme eğiliminde değil.
Cevap sahibi1 yılAma tutku, merak ikilisi yüksek olunca nerdeyse her şeye karşı bir tutam merak oluyor, zihinde kendi etkisini gösteriyorlar, normal yani:)
Soran1 yılEvet yine tutkuylu ilintili bunda.
Eşim konusunda da haklısın. Günlük hayatta duruşu olan biri bu konuda sıkıntı yok fakat cinsel olarak yaptırımlı bulmuyorum, yönlendirilmeye tabi biri. Kaldı ki onu bile düzgün yapmıyor.
Soran1 yılAnlıyorsunuz bu konulardan epey.
Cevap sahibi1 yılYöneltilmeyi de mi yapamıyor yanlış anlamadım değil mi? Ona şaşırdım. Ve hani günlük hayattaki duruşu tamam, sekste belki hani tersi bir karakter olabilir insanlarda bu da sıkça var. Fakat hani onu da yapmayıp, sadece sonuç odaklı olması esas kötü olan.
Cevap sahibi1 yılPsikoloji sevdiğim bir alan, tutku ve arzular ise diğer sevdiğim bir alan, ikisi birleşince az çok çıkarımlar yapılabiliyor:)
Soran1 yılEleştiriyorum ben yapması ya da yapmaması gereken şeyleri dile getiriyorum. Yani getirmek zorunda kalıyorum. Ama kulak ardı ediyor yinede. ya da beceremiyor bilmiyorum.
Soran1 yılFarkettim:)
Cevap sahibi1 yılBecerememesi bir nebze neyse de kulak ardı etmesi düşüncesi, zaten tutkuya da o anki ilgiye de darbe vurabilecek bir düşünce. Ki becerememekten ziyade de bu durum daha geçerli gibi.
Cevap sahibi1 yılTabi bir de öyküler yazdığım için, gözlem yeteneğim de biraz yüksek diyelim:)
Soran1 yılNe güzel:))
Biz de durum bu, iki türlüsüde kötü yani. Değişeceğini sanmıyorum sadece belki ben biraz cesaret gösterip renk katabilirim ilerde. Tabi sınırlar çerçevesinde.
Cevap sahibi1 yılRenk katma çabalarında da bir tepki göstermezse esas sıkıntı orada tabi:)
Soran1 yılOnuda yaşadık onuda:)))
Cevap sahibi1 yılOnu nasıl yaşadınız? Diye tepki vermek istiyorum:)
Soran1 yılDaha basit isteklerimi de yerine getirmediği olmuştu.
Cevap sahibi1 yılÇok özel değilse, neler?
Cevap sahibi1 yılBu arada seneler önce yazdığım iki farklı kısa öyküyü de atmak istedim, isterseniz okursunuz:)
tanriningecedusleri.blogspot.com/.../...ler-1.html
tanriningecedusleri.blogspot.com/.../...ler-2.html
tanriningecedusleri.blogspot.com/.../...azm-1.html
tanriningecedusleri.blogspot.com/.../...azm-2.html
Soran1 yılİnce düşünceler, duygusal yaklaşımlar, haz noktaları ve haz alma şekilleri ile ilgili genelde yönlendiriyorum ama pek sonuç vermiyor.
Soran1 yılAa teşekkürler, okuyacağım
Cevap sahibi1 yılİlk ikisi erkeğin hani kendisinin de bilmesi gereken şeyler diğer ikisi hani bir eş tarafından dile getirilip böylesine iyi yönlendirilip öğretilmesi fazlasıyla iyi. ve hepsini söylemene, anlatmana rağmen yapmaması ki dediğin gibi daha basit şeyler bunlar, baya kötü:/
Soran1 yılEvlilikte cinsellik önemli bir konu o sebeple pürüzler küçük bir konu olarak kalmıyor umarım aşarız ne diyeyim.
Cevap sahibi1 yılHele de bir taraf tutkusu yoğun diğer taraf ise yüzeysel kalan taraf ise sorunlar pek küçük kapanıyor ne yazık ki. Ki hani her çözüm yolunu da deneyen taraf sen olmuşsun.
Cevap sahibi1 yılOkuduktan sonra bu arada görüşlerini bekliyor olacağım:)
Soran1 yılSağlık olsun:). Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
Cevap sahibi1 yılNe demek:) keyifli bir sohbetti bu arada sanatla aranız nasıl, bu ekstra bir soru olsun:)
Soran1 yılMüzik resim edebiyat ilgi alanlarından.
Soran1 yılAlanımlarımdan*
Cevap sahibi1 yılTahmin etmiştim ilgili olduğunuzu ehehe:) tutkulu insanların bir özelliği bu çünkü
Soran1 yılİsabet olmuş.)
Cevap sahibi1 yılBenim üçüne de ilgim olmasına rağmen, en çok ilgim resim alanına, sanat tarihi okumam nedeniyle:)
Cevap sahibi1 yılNasıl durumlar, hafta sonu geçtikten sonra bir yazayım dedim:)
Gizli Üye(36-45)1 yılBence usulünce eşine bunu söyleyebilirsin bizde yapıyoruz bunu çok kişiyi konuşuyoruz aramızda bir tür oyun haline geldi ve ilişkimize renk kattı
119 Yorumla
Soran1 yılBize iyi gelmez. İyi karşılamaz eşim yani asla.
Cevap sahibi1 yılBizde sizin gibiyiz gerçekten seni anlayabiliyorum konuşulanın konuşulduğu yerde kalmasını becerebilirseniz çok keyifli oluyor 14 yıldır evliyiz ve son 1 yılımızdaki cinselliğimiz oldukça renkli
Soran1 yılÇok zor ya
Cevap sahibi1 yılSende önce onu şaşırt ve memnun et ozaman sonuçta size zarar vericek bişey değil heşey yerinde güzel
Cevap sahibi1 yılDaha açık nasıl anlatabilirim ki ayrıntımı verim burada
Soran1 yılBen yeterince aktifim o anlamda. Ama dediğin şeyi dile getirirsem boşanırız sanıyorum:) 9 senelik evliyiz.
Cevap sahibi1 yılSöylediğimi anlasan hak vericeksin bana önce eşinin o anda başka bir kadınla olduğunu hayal etmesini sağla bir anlık bişey emin ol onada farklı gelicektir sonrası kendiliğinden gelicek gör bak
Soran1 yılBencilce olacak ama ben başka kadını düşünmesini istemiyorum😳
Cevap sahibi1 yılAaa bak ozaman olmaz güldürdün beni gerçekten bu bi oyun gibi bişey sonuçta amaç ilişkiyi canlı tutmak sen öyle düşünüyorsun olmaz tabi öyle farklı şeyler yapın ozaman mutlu edin kendinizi farklı küçük oyunlar mesela
Soran1 yılÖyle yapalım biz diğer türlüsü beni gerer 😅
Cevap sahibi1 yılBencede sen gene içinde yaşa 😉 ama küçükde olsa farkı heyecanlar katabilirsiniz sizi canlı tutar 14 yıllık tecrübe
Soran1 yılEvet bi şeyler yapmamız lazım öyle ya da böyle.
Cevap sahibi1 yılİkinizide mutlu edicek heyecanlandırıcak şeyler vardır mutlaka biz bu konuda biraz daha rahatız hatta bazen küçük küçük ileri gidiyoruz ama sadece biz biliyoruz tabi
Soran1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi1 yılOkadarıda burada konuşulmaz ki bu konuşulanlar bile fazla bence
Soran1 yılGizli profil olarak yazdığın için sorma gafletinde bulundum saygı duyarım
Cevap sahibi1 yılEstağfurullah sohbet etmek istersen gizlilikten çıkarım
Soran1 yılTeşekkürler bu kadarı da kafi
Cevap sahibi1 yılRicaederim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fantasi sayilir seni yapan yine kocan sorun değil zevki arzuyu dahada artiriyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu ona yansıtmıyorsan haberi yoksa sadece senin kafanın içindeyse problem yok gibi
10 YorumlaBende senn gbiyim eşimle yaparken farklı kişiler var o an aklımda
14 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
Soran1 yılGerek yok
Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Kabul edilemez bir şey bence
16 Yorumla
Soran1 yılNasıl hissettirirdi sana mesela
Soran1 yıl🤷🏻♀️
Soran1 yılmaalesef
Soran1 yılBuradan anlatabilirsin yüseysel
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayalimdeki kadın
12 Yorumla
Soran1 yılNesi güzel geliyor
- 1 yıl
Anlatım gl
Gizli Üye(30-35)1 yılNe gibi şeyler
13 Yorumla
Soran1 yılBaşkasıyla düşünüyorum kendimi işte.
Cevap sahibi1 yılKocan zevk vermiyo mu ki
Soran1 yılAlamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç dile getirme keyfine bak
118 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi yapayım
- 1 yıl
Evet diğer türlüsü ters teper
Soran1 yılOna söyleyemem zatende buradan sorayım dedim
- 1 yıl
Amaç senin doyuma ulaşman orgazm olman gerisi boş
Soran1 yılBende öyle düşündüm
- 1 yıl
fantezi amaçlı söylersen kabüllenmesi zor olabilir riske girme
Soran1 yılBence kabul edilebilir gibi değil o yüzden fantezi amaçlı da söyleyemem
- 1 yıl
Aynen öyle mizacı nasıl bilemem ama iş başka yerlere gider
Soran1 yılSınırları olan normal insanlarız. Hatta biraz tutucu. Aile dinamiğimizi bozar yani bunu dile getirmek.
- 1 yıl
Sen bu fanteziyi bekarkende yapıyormuydun
Soran1 yılBekarken ne düşünürsem düşüneyim yanlış olmaz ki.
- 1 yıl
Demek istediğim şey eşin seni normal olarak doyuma ulaştıramadığınmı fantezi kurmaya yöneliyorsun
Soran1 yılHa evet evet.
- 1 yıl
Bu fantezide kaldığı müddetçe masumane bir eylem
Soran1 yılAnladım teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim kendine iyi bak 💐🌼🌹🌺
Soran1 yılSende
- 1 yıl
👋🤚🖐👋🤚🖐😍🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılTabikon De sayılır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
1 yılÇok sıkıntılı soru 😁 evliler düşünceli...😅
10 Yorumla Bizde konuşuyoruz mesela sadece olmaz bence
17 Yorumla
Soran1 yılKonuşuyoruz derken
Soran1 yılHa eşinle mi
Soran1 yılSorun etmiyor mu hiç
Soran1 yılFantezi. Anladım.
1 yılRuhunda var senin
01 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
Gizli Üye(30-35)1 yılBazen bende kadın kadına düşünüyorum
313 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen?
Cevap sahibi1 yılOluyormu hiç böyle düşünce
Soran1 yılEşimle birlikte olurken hiç gelmiyor o aklıma ama mastürbasyon. yaparken geliyor ne yalan söyleyeyim biseksüel falan da değilim ama anlamadım
Soran1 yıl@Sempatiik26 altında yatan başka bi sebep yok mudur bunun
Soran1 yıl@Sempatiik26 kadınlara ilgi duymuyorum duygusal bi bağ asla besleyemem mesela. Belki bedenlerimizin estetik oluşu dürtüsel olarak merak uyandırmıştır falan ne bileyim vardır bi açıklaması. Nadiren düşündüğüm bi şey.
Soran1 yıl28. düşünüyorum işte.
Soran1 yılBakıcaz
Cevap sahibi1 yılKeşke gizli olmasan
Soran1 yılSebep
Cevap sahibi1 yılBu konuda yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi konuşuruz diye düşünmüştüm. Sakıncası yoksa
Soran1 yılÇok şey paylaştım ya gizliden çıkmayayım ben:))
Cevap sahibi1 yılSorunu beğendim yazarsn
Cevap sahibi1 yılZaten duygusal mümkün değil kadın kadına
1 yılHarikasın bence bu aldatmak sayılmaz
10 YorumlaBu büyük günah
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılaldatma sayılır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatmak sayılmaz ama eşine söyleme
00 YorumlaBilmem
20 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!