O kadar çok istiyorum ki mastürbasyon yetmiyor hiç bakireyim ama bekleyemiyorum evliliğe engel oluşturur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle yorumlara baktım ve ne bileyim genel olarak herkes gerçekten saçma sapan şeyler demiş gibime geldi. Seks yapmak isteyebilirsin ve bu senin evlenmene engel midir dersek, cevabım hayır olur. Bu bir engel değildir ama bu erkeklerin yap gitsin ne olur veya anal yap en basitinden ne olur dediğine bakma.
Sana sorum şu olacak ki bir gün bunları yaşadığın için evlenince pişman olur musun? Eşinin gözlerine bakınca o anlar aklıma gelir ve moralin bozulur mu veya ben acaba neden onun ilki olmadım gibi şeyler der miydin? ya da bir erkekle tanıştın ve ona gerçekten aşık oldun. Ayeıca o bakir ki sen bakire değilsin, bu bir sorun olur mu? Ne yaparsın işte ona yalan mı söylerdin yoksa açık ve net ben yaşadım diyebilir miydin. Yalan söylersen veya ileride diktirirsen onun gözlerine her gün baktığında vicdan azabı çeker miydin veya çekmez miydin dostum? Diyeceklerim genel itibariyle bu kadar. Umarım gayet anlaşılır olmuşumdur. Bu dediğim sorulara verebileceğin mantıklı cevabın varsa ne mutlu yaşa yani. Yoksa içinde en ufak bir acaba yatıyorsa geçmiş olsun 😇00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon kesmiyorsa birde sexting dene birine teslim olursan evleneceğin kişi kız çıkmayınca arada gerginlik olur. Burada veripte başkasıyla evlenen kızlar kocasının birkere ilişkiye girdikten sonra durumu söyleyince bir yıldır ilişkiye girmediğini, başkası konuşmadığını bir diğeri ana evine gönderdiğini söyleyen yazan çok hanımla konuştuk. O konuda riske girmek yerine sexting yine 2 kişi ile yapılır onu dene derim
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen her evlenen kadının bakire olarak evlendiğini mi düşünüyorsun. Artık bakire olarak evlenen kadın sayısı azınlıkta kaldı. Hatta bazı erkekler daha önce hiç bir cinsel tecrübesi olmayan biriyle evlenmek istemiyor. Sen de sana bekareti şart koşan birisi ile evlenmezsin. Seni Sen olduğun için değer veren, seven birisi ile evlenirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsıkıntısını çekersin illaki, sabret, seni öylece kabul etse bile erkek sonradan sürekli kafana kakar bakire olmadığını her fırsatta yüzüne vurur, hatta ilişki anında bile kaç erkeğin altında yattın onlarda da böyle zevk aldın mı inledin mi vs hep böyle sorulara maruz kalırsın..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBende seks yaşamak istiyorum ama kimin ne olduğu belli değil mastürbasyon beni kesmiyor gerçeği yaşamış birini mastürbasyon kesmez :(
116 Yorumla
Soran1 yılSen yaşadın mo
Cevap sahibi1 yılEvlendim ayrıldım. Çocuğum bile var kiz
Soran1 yılHaklısın ya düzgün insan bulmak zor kötü niyetli insan çok
- 1 yıl
İnsanlar da onu diyo zeten
- 1 yıl
Gizli ve güvenli olarak yapman lazım o halde
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılolusdturadabılır olusturmayadabılır istedigin bi erkek olur ama bekaret olmadıgı icin olmayabilir bekaretın yoktur belkı ama bi adam cıkar kabul eder olsun der ama beyenmesisin bellı olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılEvliligine ne engel olusturacak ki seks ve evliik ikiside olmali ama her evlilikte seks yeterli olmayabilir buda olabilir.
00 Yorumla Az önce bence paylastım orada yapabıleceklerın yazıyor. Seks sart dehıl sevısme surtunme oral vs yapablırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılBence engel oluşturmaz. 18-24 yaş aralığındaysan evlenmene daha çok var. Hemen hemen her ürün ve hizmetin fiyatı oldukça yüksek. Maliyetleri karşılayabilmek için belli bir hacme ulaşman senelerini alır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılCanın nasıl istiyorsa öyle yaşa hayatını boş ver
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. artık bakirelik evlilikte galiba daha az önem arz ediyor
00 Yorumla
1 yılOlur be bende mastürbasyonla yetiniyorum napalım ne zaman olur bilmiyorum ama olur herhalde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBekaret umursamayan biriyle evlenir sin en fazla çok dert etme
00 Yorumla
1 yılSence sırf cinsellik yaşamak için evlilik mantıklı mı
00 Yorumla
1 yılIliski disinda herseyi yasayabilirsin, bu da bir cozum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa çok isteyen ama yapmaya cesaret edemeyen bir kaç kızla buluşup sadece karşılıklı oral ve sürtünme yaşamıştık, buda baya tatmin edici
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArtık bakire mi kaldı herkes yapıyor. Kimsenin umrunda değil rahat ol. Vücudunun ihtiyacı var yapman gerek. Kendini tutman zararlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılanal yap. ya da zar çok sert değilse bozmadan yapanlar var
02 Yorumla
Soran1 yılAnal acır
Cevap sahibi1 yılacitmaz profesyonel birisi ile yaparsan aslında kadınlar daha çok zevk alıyor daha çok sinir olduğundan
Gizli Üye(30-35)1 yılDüşün bı olur mu olmaz mı azgınlik mı önemli bozuk olmak mi
02 Yorumla
Soran1 yılAma vücudum istiyor sürekli kafam orada
Cevap sahibi1 yılNe alaka
Gizli Üye(18-24)1 yılBende istiyorum ama işte evlilik sıkıntı olur diye yapmıyorum 😥
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNefsini tutmayan bir kadınla evlenmem. Bakirim ve bakire kadın istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende gerçek bir şeyler istiyorum ama birinin bekaretinide alamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmaz olmaz kimse bilmesin sadece orada kalsın diyorsan bak ben olurum düşün derim
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılŞimdi beni kötü niyetli belledin değil mi? Offff kötü girdik neyse özür dilerim
Gizli Üye(18-24)1 yılBilmem karşıdaki kişiye bağlı yani bana bağlı yaz bakim
00 Yorumla
1 yılNe güzel emilirdi şimdi o ıslaklık sonrasında kayarak girerdi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSadece 1 kere yaşadım sende hiç yapmadığını söylüyorsun güven hissettim sana eğer kötü niyetli değilsen konuşmak isterim biraz çekiniyorum çünkü kimseye güven olmuyor istanbuldayım
00 YorumlaÇoğu kız diktiriyor zarı..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yani ilerde sorunlar yaşayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani bence yapmamis olman daha güzel ona bakarsan bende 25 yaşındayım bende yapmadım yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılen çok merak ettiğin şey ne direkt yazsana
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir mastürbasyon kesmıyormu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılTabiki de olur ama yaşın değişim gösterir
00 Yorumla
1 yılEvleneceğin kişiye göre değişir, yap gitsin
00 Yorumla
1 yılPişman olacağın şeyleri yapma bebeğem 😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBekaret bozmadan yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende senin gibiyim ama ben bastırıyorum artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTanimak isterim uygun bulursan ciddi iliski icin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİnsanlarda onu diyo zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGenellikle engel oluşturur.
00 YorumlaEvlencek biri yok mu
02 Yorumla
Soran1 yılYani ben en az 1.5 2 yıllık sevglilik dönemi yaşamak isterim evliliğe karar vermek için o yüzden süreç daha da uzuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılPompalat rahatlarsın
00 Yorumla
1 yılEvlenmeyi bekle
00 Yorumla
1 yılGel iliskiye girelim on numara zevk alirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Var mi kimse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenme sende
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılŞimdi evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYapma öyleyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlev alev maşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFarkli seyler denr bozmucaksan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKonuşalım mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılInancli biriyse evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Engel olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seks yapmak istiyorum ama evlenememekten korkuyorum bu evliliğe bir engel oluşturur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat