Olamaz hayır. Bir erkek ya dominanttır ya pasiftir. Hele ki erkeklere de ilgi duyan bir erkek asla dominant olamaz. Bu yapısına ters. Ve sevdiğin kişinin bir tek sana ait olmasını istersin, halka açık olmaz.
Bunu tam olarak aklım almadı yani dominant bir erkek dominanttır aşkla alakası yok bunun. Ve sevdiğinin sana ait olmasını istersin evet ama dominant bisex olması demek seni paylaşması anlamına gelmiyor ki
Dominant biseks kavramı kendi içinde anlamsız zaten bunu anlatmaya çalışıyorum. Erkek zaten normal şartlarda tabiatı gereği güçlü ve baskındır fakat heteroseksüel ise. Fakat erkek hemcinsine de ilgi duyuyorsa pasif ve yönlendirilmeyi seviyor demektir. Yani biseksüel erkekte dominantlık kavramı imkansıza yakın, kadınla olan ilişkisinde %90 yönlendirilmek isteyecektir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır istemem. Biseks bir sürü arkadaşım var fakat baskın erkeklere ilgim var.
Bisex olup baskın olamaz mı?
Olamaz hayır. Bir erkek ya dominanttır ya pasiftir. Hele ki erkeklere de ilgi duyan bir erkek asla dominant olamaz. Bu yapısına ters. Ve sevdiğin kişinin bir tek sana ait olmasını istersin, halka açık olmaz.
Bunu tam olarak aklım almadı yani dominant bir erkek dominanttır aşkla alakası yok bunun. Ve sevdiğinin sana ait olmasını istersin evet ama dominant bisex olması demek seni paylaşması anlamına gelmiyor ki
Dominant biseks kavramı kendi içinde anlamsız zaten bunu anlatmaya çalışıyorum. Erkek zaten normal şartlarda tabiatı gereği güçlü ve baskındır fakat heteroseksüel ise. Fakat erkek hemcinsine de ilgi duyuyorsa pasif ve yönlendirilmeyi seviyor demektir. Yani biseksüel erkekte dominantlık kavramı imkansıza yakın, kadınla olan ilişkisinde %90 yönlendirilmek isteyecektir.
Biseks olan her erkek pasif yönlemdirilmeyi seviyordur tespitin kesinlikle duğru mu? Tam tersi olamaz mı?
Gözlem ve tecrübem ile bunun milyarda bir ihtimal olduğunu söylüyorum evet.
Tecrübene saygı duyuyorum o halde. Ve bisex değilim 😅
Açıklama kısmına yazsan iyi olur zira şu an öyle sanılıyorsun bir çok üye tarafından :D
isteyen öyle düşünebilir sorun etmiyorum.
hayır istemem
Ben lezbiyenim Sadece küçük memeli garı seviyorum ötesine aklım ermez benim
Lezbiyenin ne olduğunu bilmeyen birisi daha
Bir zeka küpü daha
Laf yaptı kuş beyinli andavalll g**t lalesi
Öyleyim ben ama baskınım
eşinizi sordum
kötu be erkegın bısex olması
Eşinin erkek olması kötüymüş. Cevabın için teşekkür ederim.
hee
fark etmez
Muhteşem
Neden fatketmez
İstemem
evet.
et isterdim
Asla istemem
İstemem