Cinsel Yaşam Sevgilimle arabada öpüşürken üzerime doğru geliyor, neden? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sevgilimle arabada öpüşürken üzerime doğru geliyor neden Sevgilimle arabada öpüşürken üzerime doğru geliyor, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arabada biraz umuma açık yer dugu için heyecan verici olur, ama evde yaklaşıp ten teması olabilir daha ilerisi daha rahat olur 0 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Dokunmak için olabilir tutku için olabilir altına almak icjn olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Gerimi çekilsin anlamadım gelcek tabi amaç ne öpüp koklıycak işte 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. İleriye gitmek istiyor 0 7 Yorumla Soran 1 yıl 4 aydır sevgiliyiz 1 kere beraber olduk onun üsünden de 2 ay geçti Yorumla Blackflights 1 yıl Neden birdaha olmadı birliktelik Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum yanaşmıyo istemediğin bişi yapmam deyip duruyor ama ben istemiyorum demedim Yorumla Blackflights 1 yıl Ortam mı müsait değil acaba Yorumla Soran 1 yıl Ya geçen bize yemek yemeye geldi yedik çıktık evde iken uzak duruyor arabada iken yaklaşıyor Yorumla Blackflights 1 yıl Belki senden bir adım bekliyodur Yorumla Blackflights 1 yıl orada mısın Yorumla
Noname_23 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Tam tersi olması lazımdı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bencede ama o geliyo Yorumla Noname_23 1 yıl E acele et sen ondan önce git 😂 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yani devamını istiyor açık açık göstermiş kendini 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bunu sen de biliyorsun, yakında deler seni 😂 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 4aydır sevgiliyiz 1 kere beraber olduk onun üsünden de 2 ay geçti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tadına baktıysa ister, gerçi sen de istersin Yorumla Soran 1 yıl yanaşmıyo istemediğin bişi yapmam deyip duruyor ama ben istemiyorum demedim Yorumla Soran 1 yıl Ya geçen bize yemek yemeye geldi yedik çıktık evde iken uzak duruyor arabada iken yaklaşıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değişikmiş Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne kadar geliyor 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. devamını yapacak işte :D 0 0 Yorumla
Siftahçı Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kim geliyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim Yorumla Siftahçı 1 yıl Gelmeden nasıl öpücük ki Yorumla Soran 1 yıl Öyle değil Yorumla Siftahçı 1 yıl Nasıl yani Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. E napcak knk 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. freni patlamistir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sadece öpüşüyor musun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet ön koltukta yan yana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elleşme? Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemiyor musun peki Yorumla Soran 1 yıl Yapmıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen yap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Arabada biraz umuma açık yer dugu için heyecan verici olur, ama evde yaklaşıp ten teması olabilir daha ilerisi daha rahat olur
Dokunmak için olabilir tutku için olabilir altına almak icjn olabilir
Daha fenası var ya asansörde öpüşsen üstüne çıkardı 😃😃
Gerimi çekilsin anlamadım gelcek tabi amaç ne öpüp koklıycak işte
İleriye gitmek istiyor
4 aydır sevgiliyiz 1 kere beraber olduk onun üsünden de 2 ay geçti
Neden birdaha olmadı birliktelik
Bilmiyorum yanaşmıyo istemediğin bişi yapmam deyip duruyor ama ben istemiyorum demedim
Ortam mı müsait değil acaba
Ya geçen bize yemek yemeye geldi yedik çıktık evde iken uzak duruyor arabada iken yaklaşıyor
Belki senden bir adım bekliyodur
orada mısın
Tam tersi olması lazımdı
Bencede ama o geliyo
E acele et sen ondan önce git 😂
Seni yormamak için ince ruhlu erkek 😃
Fazla tecrübesi yoksa normaldir
Kilo kaynaklıdır o, kendini taşıyamıyo 🤭
Gelsin ne olcak en fazla fıstık yer
Yani devamını istiyor açık açık göstermiş kendini
Bunu sen de biliyorsun, yakında deler seni 😂
4aydır sevgiliyiz 1 kere beraber olduk onun üsünden de 2 ay geçti
Tadına baktıysa ister, gerçi sen de istersin
yanaşmıyo istemediğin bişi yapmam deyip duruyor ama ben istemiyorum demedim
Ya geçen bize yemek yemeye geldi yedik çıktık evde iken uzak duruyor arabada iken yaklaşıyor
Değişikmiş
arabada oral istemiyor mu
Ne kadar geliyor
devamını yapacak işte :D
Kim geliyor
Sevgilim
Gelmeden nasıl öpücük ki
Öyle değil
Nasıl yani
E napcak knk
Mikecek
freni patlamistir