Cinsel Yaşam Sevgilim kayganlaştırıcı kokuyor sorsam ayıp olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Paronaya demeyin bugün sevişirken fark ettim, vücudu çilekli kayganlaştırıcı kokuyor, direkt sorsam abes kaçar mı? Sevgilim kayganlaştırıcı kokuyor sorsam ayıp olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Sor. Ama yalan söyler muhtemelen. Çilekli duş jeli de diyebilir. 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Yani sorsam kem küm eder diye düşündüm Yorumla DİYKAT 1 yıl Eder tabi. Ama sor sen. Bunu sık sık yaparsa sıkıntı. Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. oral mı yaptın? ve mastürbasyon yapmış olabilir mi? başka bir yeri mi kokuyordu? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Anlayamadım tam vücudu kokuyodu işte, sevgiliyiz neden mastürbasyon yapsın ki Yorumla testosteronnn 1 yıl kızlarla buluşmadan önce erkeklerin çoğu mastürbasyon yapar belli bir yaşa kadar. direkt yazsana ba Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ayyy bu kesin bi seksüel... senden önce kayganlaştırıcı kullanıp arkadan vermişş... oha oldun yaa... ne insanlar var. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bakımına önem veriyor ama erkeklere ilgisi olduğunu düşünmemiştim hiç Yorumla Derınolgu 1 yıl Öyleyse şansıma edem gaylar yapıyor biz bulamıyoruz Yorumla
mustafaram Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kesin başkasıyla yapıyor o zaman ya ne zamandır sevgilin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bulaşıcı hastalık falan da varsa ayvayı yedin eğer homo ilişki yaşıyorsa hastalık buluşma riski daha yüksek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl knk first çilekli sakız öyle kokuyor, ben de çiğnerken fark ettim. belki ondan çiğnemiştir 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl vivident** Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ne sürdün vücuduna diyebilirsin türünü sorma direkt 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Arkadaşım aldığınız koku geciktirici jel kokusu yanınıza gelmeden önce kullanıyor 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Erkeklerin altında yatıp sana gelmiş 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ciddi cevap verin ciddi soruyorum şurda Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ciddi cevap verdik Yorumla Soran 1 yıl Öyle bişey olsa hissederdim Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hissetmişsin işte Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İnşallah eş cinsel degildir 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. En direkt sor. Gol şansı daha yüksek. 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Siz ne tür bir fantezi düşkünüsünüz 0 0 Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Daha önce mi yapmış yani biriyle? 0 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hazırlıklı gelmiş işte rahat yapmak için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ayrill bundan kac kacc 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye Cevap sahibi 1 yıl Gay olabilir.. killarini alan birimi Soran 1 yıl Hijyene önem veren herkes gibi... bunun onla alakası olduğunu sanmıyorum Cevap sahibi 1 yıl Bende onem veriyorumda cilek kokmam. Kadin kokar oyle
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 578 cevap paylaştı. Sor bakalim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sor. Ama yalan söyler muhtemelen. Çilekli duş jeli de diyebilir.
Yani sorsam kem küm eder diye düşündüm
Eder tabi. Ama sor sen. Bunu sık sık yaparsa sıkıntı.
oral mı yaptın? ve mastürbasyon yapmış olabilir mi?
başka bir yeri mi kokuyordu?
Anlayamadım tam vücudu kokuyodu işte, sevgiliyiz neden mastürbasyon yapsın ki
kızlarla buluşmadan önce erkeklerin çoğu mastürbasyon yapar belli bir yaşa kadar. direkt yazsana ba
ayyy bu kesin bi seksüel... senden önce kayganlaştırıcı kullanıp arkadan vermişş... oha oldun yaa... ne insanlar var.
Bakımına önem veriyor ama erkeklere ilgisi olduğunu düşünmemiştim hiç
Öyleyse şansıma edem gaylar yapıyor biz bulamıyoruz
Kesin başkasıyla yapıyor o zaman ya ne zamandır sevgilin
Bulaşıcı hastalık falan da varsa ayvayı yedin eğer homo ilişki yaşıyorsa hastalık buluşma riski daha yüksek
knk first çilekli sakız öyle kokuyor, ben de çiğnerken fark ettim. belki ondan çiğnemiştir
vivident**
Olabilir
Yok ilişki yaşıyorum diyorsun tabi soracaksın
Ne sürdün vücuduna diyebilirsin türünü sorma direkt
Arkadaşım aldığınız koku geciktirici jel kokusu yanınıza gelmeden önce kullanıyor
Erkeklerin altında yatıp sana gelmiş
Ciddi cevap verin ciddi soruyorum şurda
Ciddi cevap verdik
Öyle bişey olsa hissederdim
Hissetmişsin işte
İnşallah eş cinsel degildir
En direkt sor. Gol şansı daha yüksek.
Siz ne tür bir fantezi düşkünüsünüz
Daha önce mi yapmış yani biriyle?
Hazırlıklı gelmiş işte rahat yapmak için
Ayrill bundan kac kacc
Niye