- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılBuna iyi veya kötü diyemem elbette bu senin tercihin dostum ama neden ki? Ne bileyim yani bana göre bak cinsellik daha özel bir şey ve böyle yapılmaması gerekiyor. Şu anda mutlu olabilirsin ayrıca ama ileride ya bundan pişman olursam diye de düşündün mü ki hiç? Bak ciddi bir ilişki istiyorsan maalesef erkeklerin %98 i sana ciddi gözüyle bakmaz. Bu soruyu sorduğuna göre belki de bir sorgulama içindesin gibi. Eğer öyleysen bence hala geç değil. Cinsellik seviyorsun anlıyorum ama bu hayat inan bana ondan ibaret değil. Hayat senin hayatın tabi haddime falan değil ama ne bileyim aşk veya mutlu bir yuva istemez miydin acaba? Benim düşüncelerim genel olarak böyle ama son karar tamamen sana ait. Umarım pişman olmazsın diyebilirim sadece...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes kötü der ama tam tersi iyi bir şey. Tabularınızı yıkın artık. Seks sağlıktır. Ne kadar farklı erkek o kadar çok tecrübe ve zevk. Sonra soruyorlar 35 yaşındayım bir kere seks yaptım yapsam mı vs. Yıllarını çöpe atıyorlar. Ne güzel hayatı yaşıyorsunuz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılDeğil. Bir sevgilin olursa bunu sorun etmeyecek biri olmalı. Tecrübe iyidir. Tecrübenin kıymetini bilen erkekle mutlu olursun. Ben sorun etmezdim, yargılamazdım da... Kadının benimle tanışana kadar bedeniyle ne yaptığı sadece kendisini ilgilendirir.
07 Yorumla- 1 yıl
Bak, cinsellik özel de, herkesle yapılmaz da bilmemne diyen ahkamcılar gelmiş... "Özel" birini bekliyorum diye yıllarca cinsellikten uzak yaşamak mı mantıklı? Cinsellik gereğinden fazla kutsallaştırılıyor. Sana çekici gelen, beğendiğin, arzuladığın her erkekle/kadınla yapabilirsin, veya yapmış olabilirsin. Bunu da kimse yargılayamaz. Cinsellik bir ahlak konusu değil, bir sağlık ve zevk konusudur.
- 1 yıl
"Ben de çakar geçerim ama evlenmeyi asla istemem" diyen erkek de ikiyüzlü fırsatçının önde gidenidir. Kendi içinde tutarlı erkek, "cinsel ilişki geçmişi kabarık bir kadının geçmişi önemli değil, sevebilirim de, evlenebilirim de" diyebilmeli, ama diyemezler... Beyinlerindeki ataerkil sığırlık kodları aktif çünkü.
- 1 yıl
Aklıma geldikçe yorum ekliyorum, kusura bakma... Cinselliğin kutsallaştırılıyor olmasının nedeni din ve erkek egemen kültür... Kadın cinsini erkek cinsinin zevkine tahsis edilmiş bir eşya olarak gören, kadının bedensel özgürlüğünü kabul edemeyen zihniyet... Aslında kadının cinsel ilişki geçmişini sorgulamak bile bir erkeğin üstüne vazife olmamalı... Geçmişte 10 erkekle yatağa girdiysen tek sorun cinsel yolla bulaşan hastalıklarla tanışıp tanışmadığındır. Ötesi sadece seni ilgilendirir. Kadın-erkek eşitliğini savunan erkekler için bile zurnanın zırt dediği konu, cinsel ilişki geçmişidir. Bu konudaki kalıplaşmış ve öğretilmiş değer yargılarını aşamazlar... "Seni seviyorum ama cinsel ilişki geçmişin şöyle, böyle" diyen erkek de aslında seni gerçek anlamda sevmiyordur, çünkü birine "seni seviyorum" dedikten sonra devamında "ama" ile başlayan cümle kurulmaz. "Seni seviyorum"dan sonra nokta konur. Eskortluk geçmişi olsa bile... Birini seversen, olduğu kişi olarak sever, olduğu kişi olarak kabul edersin... Geçmişini de asla yüzüne vurmazsın... Adam olmak, daha doğrusu "insan" olmak bunu gerektirir.
Soran1 yılSenin gibi düşünen çok az maalesef
- 1 yıl
Biliyorum... 🙂 Bir kadını değerli kılan el değmemiş bir bedeninin olması değil, güzel bir karakterinin, güzel bir kalbinin olmasıdır... Çok sayıda erkekle yatmış olman seni değersiz yapmaz...
- 1 yıl
Beni 5 ayrı erkekle aldattığını boşanma davası sürerken öğrendiğim eski karımdan çok daha güzel karakterli, ahlak sahibi hayat kadınları olduğundan eminim...
- 1 yıl
Hayat senin... Dünya bir kez gelmiş olduğunu biliyorsan elbette paşa gönlün nasıl isterse öyle yaşarsın...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılKime göre neye göre kötü hayat senin gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeks ihtiyacın laf yapanlar kendini sorgulasin tek masum saf onlar sanki mk bak keyfine bu hayatı sen yasiyorsun kimsenin dediğine takılma 😘
28 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynı kişide takılı kalamiyorum bende sıkılıyorum devamm baciiim
Cevap sahibi1 yılBen arkandayım 😂😂 boş ver şunlar versen nefessiz şey edecekler 😂😂
Soran1 yılKesinlikle öyle. Yadırgayanlar kendine baksın
Cevap sahibi1 yılKimsenin malinimi calmissin kul hakkinami girmisisn kızım zevkini yasamissin ne var bunda
Soran1 yılDogru söylüyorsun sonuçta bizim vücudumuz bizim kararlarımız☺️☺️
Cevap sahibi1 yılEvett :)
Cevap sahibi1 yılBir erkeğe asla bağlanma kapılma üzülen sen olursun bak
Soran1 yılYok asla zaten aşık olamıyorum olmak ta istemiyorum. Böyle devam
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılKötü denmez ama toplum çok iyide karşılamaz bunu maalesef bence sen aradığını bulana kadar canın nasıl istiyorsa öyle yaşamaya devam etmelisin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olm hastalık kaparsın la 😂😂 senin durum şu 😂😂
00 Yorumla
1 yılSana mazbata töreni düzenleyelim mazbatani takarsın göğsünü gere gere
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin hayatın sorgulamak kimseye düşmez ayrıca sen sevmedin arzulu istekli doyumsuz bı kadın olmayı buralarda ahlak polisi kesilen kişilerin çoğu isteyen eşleriyle bile yapmaya aciz insanlar istek yok o dugu yok erkeğin isteklisi abaza kadının isteklisi kaşar onlara göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSenin hayatın senin kararın ne denirse densin sorun çıkar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin için avantaj bizim içinde bizi nasıl azdirirsin iyi öğrenmiş olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılAslında tecrübe oluyor iyi kötü olması kendinin kullanılıyor kandırılıyor olman olur canim
00 Yorumla
1 yılTecrübe sahibi olman önemli tabi ama kime göre neye göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yıliyi bir şey mi.. bu soruyu sorduguna göre cevabı sen biliyosun zaten
00 Yorumla E vicdanın rahat değil ki sormuşsun bu soruyu yani kötü bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatma potansiyeli yüksek insan kategorisine giriyorsun bence , benim fikrim kuduz hayvan gibi saldiracaksan yazma
06 Yorumla
Soran1 yılÖyleyim zaten. Hiçbir erkege bagımlı kalmak istemiyorum hep farklı istiyorum
Soran1 yılAşık falan da olmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılGrupta istersin sen şimdi eski FB sen gibiydi fantezi olarak sürekli arkadaşlarımdan bahsediyordu
Cevap sahibi1 yılOlma zaten aşık olan ne yapmış diyecem de nereye kadar böyle kanka yorulursun kalbin körelir bir zamandan sonra ben gibi
Soran1 yılGrup yaptım ben😐
Cevap sahibi1 yılBende bir kez yaptım ama onunla değil ona istediğini vermedim sjsjkskf
Yer yüzünde bundan daha kötü çok az şey vardır Neriman
00 Yorumla
1 yılSenin psikolojik durumuna bağlı. Onca şey gördün oncasi da olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılTecrübeli bişey.. benlede yatarmısın !!! Tecrübeye ihtiyacım var ortamı ayarlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin tercihin insanlara ne bu seni kötü yapmaz önemli olan ahlak karakter senin cinsel hayatın değil bebek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılyok be neden kötü olsun rekorlar egale etmek içindir.
sayıyı çok daha fazla artırmalısın bence.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKötüluk kendine ettin kimseye zararın yok sadece evlenmez düzgün biri seninle belkide düzgün olmayanda evlenmez işte böyle birseyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi seçimin ve kendi kararların, herkes yanlış yapar ama bazı yanlışların geri dönüşü olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yılPsikolojinde bi problem yoksa senin bileceğin iş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEe bunu meslek haline getir o zaman. Hem zevk hem para
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTecrübe olmuş oldu diye kendini avutabilirsin.
00 Yorumla
1 yılHiç yapmamış olmam dışında sorun yok ahshahahaj tipim falan baya iyide kimseyle o tarz muhhabete giremedim ya bakirim hala
00 Yorumla
1 yılsen gibi biriyle evliyim ve bu dünyadaki cenneti yasatıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendine dikkat ettiğin sürece bırak hayatını yaşa. Merak ettiğin şeyleri dene bence...
00 YorumlaHer iki cins için de kötü bir şey.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılİyi bir şey Tecrübe kazanmışsın
00 Yorumla
1 yılDoğru bir şey değil bana göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılDeğil tam bi tecrübe yani
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet kötü ben yokum çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Benim normlarıma göre baya kötü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılErkek kız farketmez iki tarafta bitik oluyo
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Bence çok çok iyi hemen evlenelim
00 Yorumla
1 yılBence güzel erkekleri çok iyi tanıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılsenin hayatın kimi ne ilgilendirirki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bağımlılık yapmadiysa sorun yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılevlendiginde sorgulayacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılhangi burçsun yay mı ikizler mi
02 Yorumla
Soran1 yılBurçla ne alakası varki. Burcum yengeç
Cevap sahibi1 yılbelki vardır. yengeç kadınından sogudum şu an diyecem ama bence senin venüs burcun yay veya ikizlerdedir ya da koç'tadır.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşında başladın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTek rakibi esclar yani 😄
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEe benim sıram ne zaman gelecek?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden kötü olsun tecrübe kazanmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYoo MTV odediigin sürece sorun yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılYok canım hiç olur mu, amme hizmeti işte
01 Yorumla- 1 yıl
Hangi şehir
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKaşar modundasın yani
00 Yorumla
1 yılAdis/Hpv yürüyen hastalik
01 Yorumla- 1 yıl
Genelde bir cok erkekle yatan kızlar aile sevgisi görmüyor babasi olmuyor başında ben cok denk geldim maalesef durum bundan ibaret baba sevgisini farkli farkli erkeklerde ariyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstanbul mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hastalık falan
00 Yorumla
1 yılHayır aksine seksi bir şey özellikle benim için
00 Yorumla
1 yılRezalet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla
1 yıldevamke
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Kaç kişi tahmini
00 Yorumla10 parmagini geçiyorum
00 YorumlaYetim doyuran
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYo çok iyi
00 Yorumla
1 yılYoo çok iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKaç erkek?
00 Yorumla
1 yılKötü knks
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne