Evleneceksin abi paşa paşa hele ki kondom kullanmadıysan. O senin çocuğun sonuçta ve yapmışsın yani artık o hatayı. Zaten sevgilin yani ondan çocuğun olmuş işte ne güzel
şu an düşününce bile bilemedim asiretiz yani ya isterdik direkt ya kacardim ya aldirirdik ama mümkün olmaz öğrenilir başka napilabilir valla bilemedim fikrin var mı bide gerçekten olsa naparim bilmem yani korunmuyoruzda ama geri çekilme öyle çok kolay bir ihtimalde degil
Yok tabikide kanka olsa hamile kalır zaten ama 18 yaşındayken o sıcaklığa dayanamayıp eski bir sevgilim olur içine istemedende olsa akitmistim tabiki Ella sağolsun çözdük anilarim depreşti ya donumu çekip eczaneye gitmistim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
sevgilimle sevişmem ben evlenmeden olmaz
Bilim insanlarına haber veririm gazete ve dergilerde tv internet programlarına pazarlarım erkek hamile diye 😂
@İzmirliPrenses00 güldürdün tatlı fıstığım hep gül emi fıstığım
Evleneceksin abi paşa paşa hele ki kondom kullanmadıysan. O senin çocuğun sonuçta ve yapmışsın yani artık o hatayı. Zaten sevgilin yani ondan çocuğun olmuş işte ne güzel
Elbetteki sahip çıkar arkasında dururum ne gerekiyorsa da yaparım ama dikkatliyim ve irademe sahibim böyle bişe olamaz o istese bile
Vay canina bu biyolojik süreci nasıl tersine çevridin diye sorardım 😂
biyolojik olarak imkansız ama diyelim dünya haberlerine girer
Zaten öncesinde kontrollü olurum ama eğer kaza olursa yapacak bişey yok yani kabul etmek gerekir
Ne tepki verecem. Mutlu olurum durumu uygun bir dille bizimkilere anlatır hemen evlenirim
Açıkçası çok çok korkardım ailesinden falan elim ayağım titrer buz keser tüylerim diken diken olur Yusuf Yusuf olurum 3.5atarım
Napardın
şu an düşününce bile bilemedim asiretiz yani ya isterdik direkt ya kacardim ya aldirirdik ama mümkün olmaz öğrenilir başka napilabilir valla bilemedim fikrin var mı bide gerçekten olsa naparim bilmem yani korunmuyoruzda ama geri çekilme öyle çok kolay bir ihtimalde degil
Hiç içeri geldin mi
O ne demek
Kıza
İçine bosalmakmi
Onu mu sordun
Evet
Yok tabikide kanka olsa hamile kalır zaten ama 18 yaşındayken o sıcaklığa dayanamayıp eski bir sevgilim olur içine istemedende olsa akitmistim tabiki Ella sağolsun çözdük anilarim depreşti ya donumu çekip eczaneye gitmistim
Keşke kalsa o kadar korunmadan yaptjk bişey olmadı belki evlenirdik 😃
Evlenmek mi istiyon
Evet o istemiyor ama
Niye
20 yaşında daha
Sen
30
Niye evlenmek istiyorsun
Yaşım geldi çünkü sen istemiyor musun
İsterim de sevişme evlilik sonrası olsun
benden degildir derim
Senden
mumkun degil. ben icine bosalmam.
İyi
hem birinden cocuk sahibi olmam icin evlenmem lazim. evlenmeden yapmam
Evlenmeden sokuyon ama
tecavuz etmiyorum ama. o istedigi icin yapiyorum ama. inleye inleye bosaldigi icin tekrar istiyor ama.
İyi halt ettin
niye yaaa.
Çocugumuza bakalım derim
Evlenirim hızlı bir şekilde
kimden kalırsa, o önemli.
Sen
evlenirim. başkasındansa keserim 😉
Direk nikahı basarım af etmem
Kimden hamile kaldığına bağlı
Babası mutlu olur dede oldum diye
Kürtaj
Direk nikahı basarım