O zaman sorun yok. Evlilik yoluna girdiğinde daha nişanlı iken onu zaten hayatında çokça göreceksin, çok çok gördükçe benimseyeceksin. Zaten alışma devresi denen bir şey var. Evlilik yolunda ilerlediğin zaman ilk gece bile o kadar dert etmezsin kendine merak etme. Tabi ki insan ilk gördüğü kişiye karşı kendini hazır hissetmiyor lakin isteyecekler, görüşeceksin, söz nişan falan derken zaten çokça görüşeceksiniz. Kanka gibi olursunuz :) O zaman utanmanıza gerek kalmıyor. Sadece evde biraz birbirinizden gizlenmeye çalışabilirsiniz rahat olmazsınız wc falan gibi işte. O kadar o da zamanla geçiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bunu eşinle yaşadığın zaman utanmazsın. Demek ki evlenmediğin biri ki utanma duygusu oluşuyor.
Ben hıc birliktelik yaşamadım merak ediyorum acaba utanma vs oluyor mu. Kendimi kocama saklıyorum tabiki
O zaman sorun yok. Evlilik yoluna girdiğinde daha nişanlı iken onu zaten hayatında çokça göreceksin, çok çok gördükçe benimseyeceksin. Zaten alışma devresi denen bir şey var. Evlilik yolunda ilerlediğin zaman ilk gece bile o kadar dert etmezsin kendine merak etme.
Tabi ki insan ilk gördüğü kişiye karşı kendini hazır hissetmiyor lakin isteyecekler, görüşeceksin, söz nişan falan derken zaten çokça görüşeceksiniz. Kanka gibi olursunuz :) O zaman utanmanıza gerek kalmıyor.
Sadece evde biraz birbirinizden gizlenmeye çalışabilirsiniz rahat olmazsınız wc falan gibi işte. O kadar o da zamanla geçiyor.
Yüzyüze bakılamayacak kadar utanç verici olduğunu mu düşünüyorsun? Eğer öyle düşünüyorsan cinsellikle ilgili algılarını komple değiştirmen gerekir.
Karı kocadan bahsediyorsan bir süre sonra utanma geçiyor
evet ne oluyor ki senin yüzüne bakamıyorsun ya da bakılamıyor :d
Bi kaç dakika sıkıntı oluyor. İki tarafta tava gelince geçiyor. Sonra bida bida
Boşaldıktan sonra bazı kızlar senin gibi utanıyor evet...
Bakamıyorsan sorun vardır
Ben hıc birliktelik yaşamadım bence yaptıktan sonra insan birbirinin yüzüne bakamaz🙈
Hımm pardon yaaa
Yooo malafatı malafata dayayıp uzanıyorum
Evet severek bakar öpücüğü boğarım onu
Evli mi sevgili mi
Oluyor bazen... sen peki
Evet niye utanalım ki 😃
Tabii ki bakıyoruz hatta seviyorum bile onu
Zaten sarılmak gerekli sonrasında
Yoooo
Hiç olmadı
Hayır niye utanayım
ne varki utanacak