Kadının ateşli olması daha önemli ve cezbedici... Çünkü kadınlar yatakta sadece arzu hissettiği ve güçlü romantik duygular beslediği erkeğe ıslanır ve sadece onunla ateşli seks yapar.
Unutma... Seks erkeğin zaafı, kadının silahıdır ya da değerli gördüğü erkeğe sunduğu ödüldür.
Ben kahve içmeyi severim. Kokusu bile cezbeder ama ayda bir kez ya içerim ya içmem. Üstelik marka seçerim. Bu kadın cinselliğidir... Ben çay içmeyi de severim. Her gün her saat içerim. Marka seçmem. Bu da erkek cinselliğidir.
İşte bu yüzden yatakta kadının erkekten daha ateşli olması, gerçek bir ilişkinin olduğunu kanıtlar.
Hem ben hem de partnerim yani eşim ateşli olmalıdır tabi ki de sevdiğim kadının ateşli olmasını da çok seviyorum. özellikle benden zevk alması o an ki gözlerin de ki mutluluk bunlar bence ilişki de önemli detaylardır. ama önemli olan cinsel anlamda ve duygu anlamında uyumlu olmaktır benim için. keyifli geceler 🥂🔥
Erkek istekli olduğu zaman kadının da istekli olması cinselliği daha güzel kılıyor çünkü zaten seksin yapılabilmesi için erkeğin kesinlikle ereksiyon olması istekli olması şart ama kadın sırf erkek istiyor diye bile isteksizce sevişebilir o yüzden ateşli olması cinselliği doruklara taşır