Cinsel Yaşam Erkekler için meme ucu rengi önemli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 211 Benimkiler ten rengine yakın açık kahverengi. Erkekler için renk önemli mi? Erkekler için meme ucu rengi önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hayır önemli değil benim için 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Benimde kahve bir sorun mu var yani olsa ne olmasa ne kumralim benden pembe şeyde beklenmez pembe uçta beklenmez 6 1 Yorumla Youngboss1 1 yıl Bir sorun yok zaten Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Meme ucu rengi detayıyla uğraşamayız. Hele bunu detaycı bir başak olan ben söylüyosam var gerisini sen düşün😅 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kahve 85 beden harika bence rengin önemi yok şeftalin sulu ve dar olması yeterli, birde yüksek libodo önemlidir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Koyu renkli veya siyah olmasındaaaa, iri mi peki uçlarııı 1 4 Yorumla Soran 1 yıl İri dik ve çıkıntılı. Göğüslerimde 85e avucundan taşarlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 85e mi kocaman mııı Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Offf çok iyyiii kaç yaşındasınnnn Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. sevdiğinin olunca güzel görünüyor. çok önemli değil ama açık renkli olması çok iyi benim açımdan.. zevkler farklıdır 1 0 Yorumla
Terminatör1998 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Önemli değil benim için, sen buğday tenli veya esmersin o zaman, merak ettim memelerini 1 1 Yorumla Terminatör1998 1 yıl Seninkiler tam yalamalık Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yani o kadar çok önemli değil ama lakin güzel görüntü olması her zaman iyidir 😉😉😉 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Biraz koyu olması ve uçlarının büyük olması tercih edilir 1 4 Yorumla CazibeKedisi 1 yıl Uçlarını sen büyüteceksin kafasız herif. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @CazibeKedisi uhu ile mi yoksa Japon yapıştırıcısıyla mı? Yoksa istediği kadar tahrik et fındık olmazki Yorumla Soran 1 yıl İri, dik ve çıkıntılı. Göğüslerimde 85e avucundan taşarlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 194 boyum var ve ellerim büyük. Çok güvenme 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hay erkeklerin mk ya onların önemsediği şeylerin de onların da gtúne giteyim 3 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. tümü için şekli ve rengi 2. plandadır.. tadı ve kokusu erkekler için daha önemli. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Vajina rengi bile önemli değil böyle şeylere ergence düşünenler önem verir 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızla bazı şeyleri yaşamak kıza yaparken zevk almak için fizik yapısı çok önemlidir özellikle sevişirken o kıza bazı şeyleri yapmak konusunda
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl ben küçük meme seviyorum. rengi mühim değil. ama seninkiler güzel 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rengi değil iriliği önemli 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İri, dik ve çıkıntılı. Göğüslerimde 85e avucundan taşarlar Yorumla Kürekçi47 1 yıl Güzel tarif etmişsin, harikasın 👏 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Rengi değilde büyüklüğü daha önemli şahsen 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Uçları iri, dik ve çıkıntılı. Göğüslerimde 85e avucundan taşarlar Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Esasen çok önemli değil ama sütlü kahve rengi olanlar açık ara daha çekici geliyor bana. 1 0 Yorumla
Mesut_yekte Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Erkeklere değil de sevdiğin erkeğe sorman daha mantıklı değil mi 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Onu da acik renk severler de pek takmiyolar 3 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olsunda boş ver rengini 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet önemli tabi herkesin pembe olmaz 1 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ens evdigin neon pembe 1 0 Yorumla
Fatih_6363 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Benim icin daha onemli oncelikler var 1 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Kahve rengi olmalı 1 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. Yok dolgun olsun iştah kapamasın yeter 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. hayır dolgunluğu daha önemli. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Koyu daha dikkat çekici degilmi 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şaka yapıyorum senin çekici elbette Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. önemli metalik gri olması lazım 2 0 Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. hiç önemi yok 1 0 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Değil fiziğin daha önemli 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. O da pembe olacak :D 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boyut nasıl? 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
hayır önemli değil benim için
Benimde kahve bir sorun mu var yani olsa ne olmasa ne kumralim benden pembe şeyde beklenmez pembe uçta beklenmez
Bir sorun yok zaten
Meme ucu rengi detayıyla uğraşamayız. Hele bunu detaycı bir başak olan ben söylüyosam var gerisini sen düşün😅
Kahve 85 beden harika bence rengin önemi yok şeftalin sulu ve dar olması yeterli, birde yüksek libodo önemlidir
Koyu renkli veya siyah olmasındaaaa, iri mi peki uçlarııı
İri dik ve çıkıntılı. Göğüslerimde 85e avucundan taşarlar
85e mi kocaman mııı
Evet
Offf çok iyyiii kaç yaşındasınnnn
sevdiğinin olunca güzel görünüyor. çok önemli değil ama açık renkli olması çok iyi benim açımdan.. zevkler farklıdır
Önemli değil benim için, sen buğday tenli veya esmersin o zaman, merak ettim memelerini
Seninkiler tam yalamalık
Yani o kadar çok önemli değil ama lakin güzel görüntü olması her zaman iyidir 😉😉😉
Biraz koyu olması ve uçlarının büyük olması tercih edilir
Uçlarını sen büyüteceksin kafasız herif.
@CazibeKedisi uhu ile mi yoksa Japon yapıştırıcısıyla mı?
Yoksa istediği kadar tahrik et fındık olmazki
İri, dik ve çıkıntılı. Göğüslerimde 85e avucundan taşarlar
194 boyum var ve ellerim büyük. Çok güvenme 😂
Hay erkeklerin mk ya onların önemsediği şeylerin de onların da gtúne giteyim
tümü için şekli ve rengi 2. plandadır.. tadı ve kokusu erkekler için daha önemli.
siyah görmüştüm canlı siyah daha çekici geliyo nedense bana
Vajina rengi bile önemli değil böyle şeylere ergence düşünenler önem verir
Kızla bazı şeyleri yaşamak kıza yaparken zevk almak için fizik yapısı çok önemlidir özellikle sevişirken o kıza bazı şeyleri yapmak konusunda
ben küçük meme seviyorum. rengi mühim değil. ama seninkiler güzel
Rengi değil iriliği önemli
İri, dik ve çıkıntılı. Göğüslerimde 85e avucundan taşarlar
Güzel tarif etmişsin, harikasın 👏
Rengi değilde büyüklüğü daha önemli şahsen
Uçları iri, dik ve çıkıntılı. Göğüslerimde 85e avucundan taşarlar
Esasen çok önemli değil ama sütlü kahve rengi olanlar açık ara daha çekici geliyor bana.
Erkeklere değil de sevdiğin erkeğe sorman daha mantıklı değil mi
eşiminkini bilmeme ama ısırıyorum bile. yani renge bakmam
Onu da acik renk severler de pek takmiyolar
Olsunda boş ver rengini
kap kara olursa ilişkiden soğurum
Evet önemli tabi herkesin pembe olmaz
Ens evdigin neon pembe
Sevgi var ise pek önemi yok. 🤷♂️
Benim icin daha onemli oncelikler var
Bence önemi yok
Kahve rengi olmalı
Pembe değilse olmazzz