Yani birine duygusal bir şey hissetmediğim sürece kaslı güzel vücudu bile çekici gelmiyor bana mesela.
Bende mi sorun var acaba?😂
Yani birine duygusal bir şey hissetmediğim sürece kaslı güzel vücudu bile çekici gelmiyor bana mesela.
Bende mi sorun var acaba?😂
Kadın bünyesi farklı çalışıyor. Bir erkek teknik olarak hergün yüz elli milyon civarı sperm üretir. Eşey hücresi olarak bakıldığında kadında bu sayı ayda dört tane. Onun da biri seçiliyor falan menstüral döngü her ay tekrarlanıyor. Herkek hep hazır yani. Kadının dönemleri var. Bunun yanında psikolojik olarak kendini rahat hissetmesi gerek. Her şey dört dörtlük olsa bile cerviks bölgesi mukusla kapalı olur. Orgazm sırasında bu kanal açılabilir ve sperm geçebilir. Orgazm olayı kadının güvende hissetmesi, sevgi hissetmesi, kendine kulak verilmesi gibi psikolojik arayışları var. Yumuşak davranılması gerekiyor falan kadın değer görmeli. Erkek yokken de onu düşünür o zaman. Güzel sözler duymak, güzel sevişmek, güzel hediyeler almak hepsi artıdır. Kadın o zaman baya arzulu olur.
Sen işi cozmussun😂
Teknik olarak evet 😄
@meltem230 kadinlar orgazmi bilmiyorsa bence bu erkeklerin sorunu.
@meltem230 jdlabfks erkekler kapatilsin
Doğru dönemi yakalarsan kadın hamile kalır. Ateşliyse güçlü kuvvetliyse bedeni müsaittir. Eski kadınlar tarlada çalışıyodu. Şimdikiler ekrana bakıyor. Bolca da tribe giriyolar. Eskiden erkekler adam yerine konuyodu. Saygı duyan kadın ister istemez duygusal olarak tatmin de olur. Erkekler bişey beceremiyor değil devir değişti. Modları yok. Mastürbasyon yapıp oyun oynuyolar. Eski erkekler de yok yani. Pasifler. İşi bilen adamlar yüz tane hatunla birlikte oluyor. Ne bilim adam sporunu yapıyor kitap okuyor işi gücü yerinde, kendine güveniyor, karizması yerinde adam döşüyor. Onları konuşun bence. Kız geliyor koluma bile dokunsan ıslanıyorum diyor. Yolda görsem yüzüne bakmam nasıl bu hale geldi bilmiyorum diyor. Gülüyor, bilge buluyor, aşık değilim bu hayranlık diyor. Sonra parfümüne bayılıyorum diyor. Filan. Adam sadece konuşuyor yani. Ellemeden bile duyguları tatmin olmuş, biraz seksting yapıyor adam kız nefesim kesildi, otel tutalım diyor. Adam yok diyor zamanı değil falan. Sizin karşınıza çıkmıyor diye adam yok değil. Adam olan da zaten bos konuşanla uğraşmaz 😄
Kanka sana denk gelenler agir yokluktaki abaza kizlar bence 😂😂
Bir iki olsa anlarım da hepsi mi abaza kanka 😄
@meltem230 takılıyorum ya😄
Erkekler yaratılışları gereği dölleme içgüdüsü ile donatılmıştır, erkek vücudu bu yüzden sürekli sperm üretir ve vücut yeni üretilen spermlere bedende yer açmak için devamlı boşalma ihtiyacı oluşturur, bu da doğal olarak seks ihtiyacı isteği körükler. Bu döngü içinde erkek sürekli sperm üretirken aynı zamanda isteği de sürekli etkindir. Kadınlarda ise bu durum yumurtlama döneminde yani aydan aya üst düzeye çıkar... Özetlersek erkek sürekli ihtiyaç duyar kadın ise belirli periyotlarda...
Bilimsel açıklamam bu şekilde... ☺️
Tamam guzel aciklama ama bunun vucut begenmeyle ilgisi yokki😅
Sebep bu sonuçta 😃
Degil
Ne peki sence 😬
Psikolojik bir durum. Bazi insanlarin ilk kriteri gorsellik degildir mesela.
Psikolojik olarak tabi konu ayrı, ben bilimsel olarak vücut işleyişlerini ele alarak yorum yaptım ☺️
Yok sen normalsin diğer türlüsü farklı bir boyuta giriyor
Biz kadınlae galiba duygusal bağ arıyoruz yani bağlanma eğiliminde oldugumuz için parntleremiz diğerlerinden daha çekiçi geliyorrrr
Kız valla anlamiyorum kuzenlerle birbirimize yakisikli erko falan attigimizda da hic biri cekici gelmiyo bi ara lezbiyen olup olmadigimi sorguladim gercekten🤣
Oh rahatladim bari
Cevap
44Cevap
Asıl olması gereken bu. Sende sorun yok:)
Oh hele şükür
kadın vücudu daha güzeldir daha zariftir tabi ki de.. erkek vücudu ilgi çekici değil ayrıca erkekler sapıktır hemen etkilenirler
Bskabdksbf cok haklısın barış bee
Tişikkirler
Erkeklerin çoğunlukla görsel uyaranlara kadınlara göre daha hızlı ve doğrudan tepki verdiği bilimsel olarak gözlemlenmiş bir durum. Kadınların ise tahrik olma süreci genellikle sadece görsellikle değil; duygusal bağ, ortam, güven, iletişim gibi pek çok faktörün birleşimiyle daha karmaşık ve yavaş gelişir.
Yani, erkeklerin “kolayca” vücut üzerinden etkilenmesi basit bir tepkiyken, kadınlarda tahrik olmak çok boyutlu ve kişisel deneyimlere bağlıdır. Ayrıca her kadının tahrik olma şekli farklıdır; kimisi görsellikten etkilenirken kimisi ses, dokunuş, kokular veya duygusal yakınlıktan daha çok etkilenir.
Bu yüzden “kadınlar neden erkek vücudundan tahrik olmaz” diye genellemek yerine, kadınların tahrik olma biçimlerinin daha çeşitli ve karmaşık olduğunu anlamak daha doğru olur.
Kadın veya erkek. Vücut hiç ilgi çekici bir şey değil 😂 Şimdiye kadar vücudu güzel diye kimseye pipim kalkmadı 😂 herkesin yükseldiği şeyler farklı oluyor herhalde. Ayrıca kadınlar da erkek vücuduna salyaları akarak bakıyor. Kaslı erkek görünce veya güzel fizikli kadın görünce ağzı sulananlar da normal sen de normalsin ben de 😂 kimsede sorun yok 😂
Din baskısından, toplum baskısından, aile baskısından dolayı kısaca yetişme olarak kadınlarda çok fazla tabu var. Kendi düşüncemiz sandığımız bile bize ait değil sonuçta öyle bakmak gerek. Ancak sende tık yoksa birazda sorun sende olabilir.
Yo hayir odaya girdigimizde tek kaliyoruz en basiti. Telefonda baktigimizda erkek vucudu goremiyor muyuz? Ozel denen birsey var
Burada konu ben degilim bu 1. Ailem veya inancim bana kalsin ulu orta bunu tanimadigim birine de anlatmam bu 2. Konunun inancla, kulturle, cevreyle alakasi olmadığını daha nasil anlatabilirim bilmiyorum. Psikolojik veya mantiksal bi durumdan bahsediyorum. Siz anormal dersiniz, bana gore de vucut gordu mu hallenen, yukselen kisiler anormal. Normal olan ben ve benim gibi mantikla hareket edip duygusal düşünenler. Sirf olmasi gereken kisilerin sayisi az diye anormal olan bizler degiliz..
Kaldi ki aile falan diyorsun. Annem veya babam bana erkek vucudu gorunce yukselme aman kizim diyerek beynimi kontrol etmediler hic bi zaman. Bunu kimse istese de edemez. Bikere sacma lan kim niye yapsin bunu? Asiri dindarlar belki.. En fazla tamam derim sonra yine etkilenirim bu icten gelen birsey. Ve insanoglu en cok kendisine yasak veya zarar olana ilgi duyar bunu da ben mi öğreticem bu yaştan sonra😂
Konu sen değilsen neden şahsi cevap verdin ki "Yo hayir odaya girdigimizde tek kaliyoruz en basiti." Buna istaneden söyledim. Konunun tamamıyla inançla çevreyle yetiştirilme tarzıyla alakası var bunu bende sana daha ne kadar detaylandırabilirim bilmiyorum. Ayrıca şahsi olarak kimse şu anormal bu normal demedim sakin ol :D
Kadınlar demissin ben de kadınım biraz sanki azicik?😂 Hala kendinle celisiyorsun aslinda. Sorun sende diyip simdi de anormal demedim diyorsun e daha ne diyeceksin. Benim normalim sizin anormalinizse yapacak bisey yok 🤷🏻♀️
Konu erkekler degil işte kadınlar.. ve yetistirilme tarziysa diger bir suru kadin neden salyasini akıtıyor kaslı uzun tuylu tuysuz bilmem ne bir suru kriter sayarak? Bence olay tamamen beyinle alakali. Beyni olan gorselden etkilenmez. Nokta.
"birine duygusal bir şey hissetmediğim sürece" şu cumleden bile belli aseks olmadigim..
Bunu bende fark ettim yani ne bileyim doğası gereği olabilir mi acaba. Kadınlarda da var bu arada etkilenen ama nadir ya sanki. Ya şey gelebilir ama kadın vücudu daha ne bileyim cinselliği çağrıştırıyor sanki. Bizim vücuttan ne olsun 😂
Yok gerçekten cok kaslı, estetik, seksi gorunen erkek vucutlari da var ama zerre dikkatimi cekmiyo. Cogunun agzinin suyu akiyo
Hmmm yani akan var da bir kadın etkisinde olmuyor bence erkek vücudu. Ne bileyim ha etkilenen var da yine de. Artık zaten herkes kas yapabiliyor eskiye nazaran o kadar şey bir şey değil. Ama bir "meme" sporla olmuyor jdkdkdkdkd
Bazı erkeklerin balaklavası var onlar belki tahrik edici olabilir, o da sayılı zaten, ama yinede onların bile çokta tahrik edici olduğunu sanmıyorum kadın vücudu kadını bile tahrik edebiliyor
Aynen
Kadınlar genelde doğuştan estetik ve zarif oluyor çünkü. Erkekler daha hayvansı ahkdsdkdjk Bir de bizde sizdeki gibi çok çeşitli ve dönüp tekrar baktıran kıyafet türleri yok 😂 en fazla takım elbise sihirli kıyafet oluyor o da vücut iyi taşırsa 😂😬
Ben tahrik olmaktan ziyade hayallerimin erkeği bu dediğim karakterde tipte birini görünce gerçek anlamda dibim düşüyor ama belli etmiyorum 😂
Hayalimizdeki erkoyu bulamiyoruz ki diyelim
Dişil enerjin ve libidon düşüktür.. Erkek içinde aynı şey
Onunla asla alakasi yok tam tersi asiri yuksek🙄
ben tam tersi penisten olmam da daha cok erkegin hafif kasli beyaz temiz vucuduna tahrik olurum kisiden kisiye degisir
Çünkü erkekler bacak arasıya (hepsi dğil nadir olanlar var) düşünüyor, kadınlar beyinleriyle
Guzel. En azindan biri mantikli konustu
Normal. Normalde erkek içinde aynıdır. Erkek yatakta daha lider kontrol sahibi olarak kadını hoş buluyorsa yatakta dahada kadın üzerinde etkisi artar birleşme öncesi ya da esnasında.
Her hanfendide karşılaştığımjz durumlar. O yüzden beylere sesleniyoruz. Ruhuna hitap etmediğiniz hanımlar size şehvetle hitap edemez
Tavuğa ve eşsege hallenen hemcinslerimin kadından etkilenmemesi kaçınılmaz😅
Bide benim anormal oldugumu soyluyorlar hdbsjfb damacana sevenler :d
Evet beyin önemli
Kadın vücudu şekli ve teniyle estetik duruyor tamamen çünkü erkeklerin ki ise sadece en fazla güç göstergesi olabilir oda hoşlantıyı uyandırır
Biz erkeklerde hiç duygu yok size göre. Bence tahrik olma meselsi birazda libidoyla ilgili.
Bazı olan kadınlar da var demek ki sende sıkıntı oluyor
Ben biseksüel bir birey olarak çoğu kadından etkilenmiyorum.
Elektrik almazsam banada kadın vicudu tahrik edici gelmez ki o zaten elektrikle olan bisi
Bu kişiyle alakalı bence 😂mesela bende bir kadının vücudundan öyle kolay kolay etkilenmem 😂
Kadınlar bu konuda daha duygusal yapı gereği böylesiniz bizler daha hayvani içgüdülerle donatılmışız
Kadın vücudunda daki dişil noktalar daha belirgin ve daha çok
Kadınlar bile kadın vücudundan kolayca etkileniyor olay burada kadın vücudunun güzelliği yoksa erkek vucudunda bi olay yok
Dogru gibi
Bende duygusal his arıyorum bir balık burcu kadını olarak
Erkek vucudunun kadin vucudu gibi dogal seksiligi yok. Ayrica kadinlarin cinsel algilarinda duygu eklemek de var
Modelim, buradan benden boydan açık foto isteyen kadınlar çok denk geliyor
Atmak gibi bi sacmalik yapmiyosundur inş😂
Deli misin, profilimde fotom var yapmam böyle blr şey 😅
Her pembeli kadin degil bu sitede. Bilgin yoksa diye uyarmak istedim
Yo sitede yeni değilim, fakesin yazma diyorum sesli mesaj atan çok oluyor, yüzsüz kaynıyor site
Bana geliyor ohhh misss erkekler de de velinimet olanlar varrr
Bu benim içinde geçerli, duygu yoksa benim gözümde herhangi bir büstten farkı yok.
Ahsuud bende kolay tahrik olmuyorum ki beğenmek ayrı tahrik olmak ayrı
Dur simdi karistirma sen ortaligi hdhf
Snjdd niye
Ah biz duygusal yaklaşıyoruz çünkümsü 🥺🌸
Bence sen etkilenmiyorsun normal değil bu
Damacanaya hallenen cinsiyetten benim sorunlu oldugumu duymam gercekten cok komik geliyor jsbfjsb
Beni tanısan bilirsin yanımda çırlıçıplak durana karışmadım
O zaman sen de anormal misin demek bu
Ne alaka damacanaya hallensem yapardım mutlaka heryeri açıkken
Bana niye anormal diyosun o zaman😂
Tanimadan seksi bulan var senlik bir durum.
Belki o onlarin azginligi veya yokluğudur
istekli olduklari fazlasiyla belli begenmeleri kafi amac s. KS degil mi? Sende surec nasil?
olanlar var sende olmasada :D
Tahrik olan kadınlarda var
Ben etkilenmiyorum çünkü beni ilgilendirmiyor
Evet sende bir sorun var...
Olmuyor mu kim diyo onu
Evet yaa bu çok adaletsiz degilmiiiii
Çaktırmıyorlardır..😄
kadin erkek farki orada basliyor iste.
Erkek vücüdu biraz sert geldigi içindir
Beni görmedikleri için olabilir 😅
Vücudunda değilde gözlerinde bitiyor bence iş 🙃
Kadınlar da etkileniyor