Ya ben bekarım ama hayal edince utanıyorum ama hemde dominantım onu çıldırtmak kudurtmak hoşuma gider eziyet etmek sizce olur mu bence olurr?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılBence olur şöyle yani diyeyim sana. Sen büyük ihtimalle asosyal ve biraz işte şeysin ama düşün o kişi senin kocan veya sevgilin sonuçta. Onun yanında her şeyi yapmışsın ve rahat olursun ister istemez. Ha yine de ilk başta bir tık şey gelebilir ama zamanla bir şey vardır onu aşarsan ondan sonra istediğin gibi olabilirsin. Ayrıca eşin yani çekinme gayet normal bir şey
0110 Yorumla
Soran1 yılAy evet nokta atısııı
Soran1 yılAhaha biraz şey ekdkdk evet fazla şey hatta bide içimde var sanki o dominantlık ve utangaçlıkkk çok tatkıs bence
- 1 yıl
Dimi ya teşekkür ederim kendine inan bak hemen olmaz ama zamanla alışırsan gayet de olur
- 1 yıl
Evet bence de tatlış güzel ama işte bir anda olamaz o işte. Zamanla inan bana olur yavaş yavaş.
Soran1 yılBazen de ona veririm ipleri eline alırr bi o bi ben güzel dkdkd
Soran1 yılEvet ben başta çok utanırım kesin biliyorum adam noluyo mk dicek alısınca ahaha
- 1 yıl
Aynen öyle kesinlikle bak. Bu gayet güzel iki taraf da mutlu olur bu durumdan. Kocan sonuçta her şey sizin hayal gücünüze kalmış eheh
- 1 yıl
Hahahah bak sen benim karıya vay anasını ilk nasıldı şimdi ise utanmasa beni şey etcek falan kdkdkdkdkdkd
Soran1 yılAhahahhaa🙈😂off çok iyi yansjdjfk kudurtcam onuu
- 1 yıl
Hahahah kız dur sakin hdjdjdjdj ne güzel ama bak hayallerin çok iyi umarım seni anlayan o kişiyi bulursun ve ne güzel eğlenirsin onla
Soran1 yılOff yaa umarım inşallah. Aahhaha tamam sakinim huuh 1 2 3 nefes
Soran1 yılOyuncak gibi oynıcam dur bakalım ekdkdk eğlenmek diyince jekdkd aklıma geldi de
- 1 yıl
Hahahahah aynen 1 2 3 ve huu nefes de verdik aynen.
Soran1 yılAyy hayır yani genellll yanaklarını falan severim oyuncak bebekler gibi yanlıs anlamaaaaa
- 1 yıl
Oyuncak mı hopbala adamı oyuncak bile etti jdjdkdkd
- 1 yıl
Tamam yaa tamam sorun yok gayet tatlı bir cevaptı anlamam ben inan bana. İçindeki o tatlı heyacanı gördüm 😇
Soran1 yılEvett ahaha dkdkdkkc aklını alcammm eğlence kaynağı işte ne güzel
Soran1 yılEvet tamam daha fazla konusturma beni coştum tövbe
- 1 yıl
Hahahah ne güzel ya deli kız. İçinde tatlı bir enerji var ve umarım asla solmaz. Hep böyle kal lütfen
- 1 yıl
Hahaha ben ne ettim yav sen yükseldin 😂
Soran1 yılKonuşturdun beni sus senin yüzünden yaaaaa saha ortada koca yok canım çekti öf ya öf
- 1 yıl
Ya ben naptım gurban olduğum jdkdkdkdjd git bari hele mastürbasyon yap da günahı bana kalmasın jdkdkdk
Soran1 yılYa of sus djfkfk konuşturdun beni yaaaaa ayyy hayır olmazz 🙈ahaha asıl yaparsam sana günahh şapşal
- 1 yıl
Neyyy bak bir de günahı bana mı atıyorsun Allahım 😂😂😂. Günah bana döndü cidden jdjdjdjdjd iyi yaa yapma bana patladı zaten kıza iyi bir şey dedim.
Soran1 yılAhaha evet ekdkkckd 😂
- 1 yıl
O kadar yorum geldi günahı gel başkasına atalım kız jdjdjdjd iyi şeyler dedim ben diğer tarafta bir de bunla uğraştırma
Soran1 yılAhahhaa tamam yaa yapmıcam zaten yok tamam😂🙈utandım şu an çok konuşmuşum öfff
Soran1 yılAy silemiyorum da yorumlarımı neyse😨😅
- 1 yıl
Hahahah tamamdır yaa tatlı bir bakirelik şeyi var içinde ve hayran kaldım ona cidden lütfen insan seçerken dikkat et. Bu enerjini çalmak isteyen yamyamlar olabilir. Utanma ayrıca bence gayet iyi dedin
- 1 yıl
Hahahah yaa kız sorun yok vallahi 😂
Soran1 yılYaa🙈☺️Teşekkür ederim yok sadece kocama özel bunlar saoll
Soran1 yılElimde değil utandım ya djcj
- 1 yıl
Hahahah deli kız ben teşekkür ederim utanma zaten gizlisin kim görürse görsün 😇
Soran1 yılDoğruu rica ederimm
- 1 yıl
Kendine iyi bak görüşürüz 🙏🏻
Soran1 yılGörüsürüzzz iyi birisine benziyosun tesekkürlerr tekrar. ilk defa abaza olmayan biri saka mıı sarılcam ekskdk
- 1 yıl
Yaaa sen bensin deli. Sende öylesin gibi içindeki enerjiyi buradan hissettim. Bende sarılcam vallahi eheh şaka değil jfjdkdkd
Soran1 yılYa şapşal şey djkcfk saol gerçi erkeklere pek güven olmaz sen sarılmaa😂😂ahaha
- 1 yıl
Yaa cinsel soru diye jdkdkdkdkd tamam sarılmıyorum tokalaşalım falan kafa tokuşturalım😂ayrıca biz erkoları genellemeyin lütfen jdjdjdjd
Soran1 yılHahsjdkdkdk eyvallah birader😂😂 tokusturalım dkdkxk timam timam genellemiyoruum ay ay dkfk
- 1 yıl
Birader de şey geldi tövbe tövbe bir kadından duymak ama eyvallah bacım diyeyim bari bende neyse jdjfkfkfkf
Soran1 yılAhahaha😂 of yaa cidden saçmaladım bida okuyunca ama iş işten geçti😂😏çok kötü çiğ durdu benim gibi cilveli bi hanımefendiye işte espritüel de olunca olmuyo ekskdk
- 1 yıl
Ahh ahhh sorma birader aşırı cilveli çıktın ama neyse 😂kocana cilveli ol zaten. Gel yine de sarılalım konu kapansın jfjfkfkf
Soran1 yılYa dalga geçmeeeeesenee ben erkek değilimm hiç hoşlanmadım bundan😂 iyi gel sarıl da anla erkek olmadığımı dknfnc sırf bu yüzden kabul ediyorum
- 1 yıl
Tamam biraderim aslansın bee maşallah ne de güzel sarıldık jdjdkdkdkd değilsin zaten şaka yapıyorum ya.
Soran1 yılYaa ahaha djdkfj gıcıkk
- 1 yıl
Peki biraderim gıcık da ben olayım canın sağ olsun jfjfjfkf
Soran1 yılYa birader demeseneee lakdncj
- 1 yıl
Tamam cano biraderim değilsin artık istesen de kusura bakma jdkdkdkdkd kendine başka birader bul
Soran1 yılHajakdjskdkkf eyvv
- 1 yıl
Ricalar 🫡😇
- 1 yıl
Biraderim çsg ni ben almışım eyvallah 😂
Soran1 yılAhaha bende seni seçerdim zatenn dkxkx nokta atısı
- 1 yıl
Hahahahah cansın biraderim be
Soran1 yılSöxkdkdjcjc ya sus
- 1 yıl
Canım sıkılıyor şu ara modum düşük saracak adam arıyorum üzerine alınabilirsin jdkdkdkd
Soran1 yılYaa ahaha şapşalll skxkkfkx ya bulaşma bana sataşma🙈😂😬
- 1 yıl
Hahahah tamam be hoşuna gitmiş sanki ama neyse öhöm jdkdkdkd
Soran1 yılGidiyo jfjfmf ama yapma yine de
- 1 yıl
Gıcığım ben gıcık yapcam jdkdkdkdkd. Şu ara kimse anlamıyor beni zaten teyy
Soran1 yılOf kglfjf kıyamaamm
- 1 yıl
Sen dominant değil misin kdkdldld genelde tam tersi olanlar daha böyle oluyor
Soran1 yılNasıl olıyomuş dkdk kıyamam dediğim için mi😂 kıyarım belki de ne var dkkc
Soran1 yılDominantım evet ama ilk başta utangaçım ben kesinlikle
- 1 yıl
Bilmem kıyar mısın? Ben kuşbaşı istiyorum kıyma canım çekmiyor kdkdkdkdkd
- 1 yıl
Onu biliyorum utangaçsın. Sen açılana kadar dur bakalım kdkdodıd
Soran1 yılAhahaa nee😂🙈o ne demekk djfkkf bi şey ima ettiysen anlamadım valla
Soran1 yılYa napıyosun açmaya çalışma beni ekdkdk
- 1 yıl
Bilmem ne ima ettim acaba öhöm kfkffkfkf
- 1 yıl
Bilmem açmayalım diyorsun hmmm e iyi kapalı kal o zaman
Soran1 yılKuşbaşı biraz edepsiz şeyler geliyo aklıma ama neyse djfkf öyle diildir yok yok
Soran1 yılEvet kapalıyım açma ekdkfkmf tövbe
- 1 yıl
Sende hemen edepsiz anla jdjdkdkdkd tabi dominant bdsm falan da seviyor kesin ohh tam senlik şeyler
- 1 yıl
Tövbe mi😂
Soran1 yılYa sussss ekkfkfkfkfkfkşdkfmsçsö ohlama ayıp. Hem sevebilirim olamaz mı zevkler tartısılmazzz
Soran1 yılYa hemen anlamadım sus skdmxmmdfm ayrıca evet tövbe dedim nolmus djcm
- 1 yıl
Sevebilirsin bende severim yargılamam ki seni. Ben cuckold ve swinger harici her fantezi ye saygı duyuyorum. İstersen en sıkıntılısın olsun
- 1 yıl
Senin şu an libidon yüksek gibi ayrıca tırstım jfkfkrkrkr
Soran1 yılOffff….. söyleme şöyle şeyler zor duruyorum zaten yok öyle bisi yok bisi yok hayır
Tırs bence de.
Soran1 yılAyrıca Nasıl anladın ya gıcık 😏🫣neyse öhmmmmmmmm yaaa
- 1 yıl
Bana yazdığın ilk yorum neydi? "Nokta atışı" işte seni anlıyorum. Ayrıca yap kız mastürbasyon amannn ben bunaldım. Tıs ne ayrıca jdkdkdkdkdkd
- 1 yıl
Anlarız biz 😏
Soran1 yılTırsss dedimm😂🙈yapmıcam hayır banane
- 1 yıl
Hahahah sen bana mı naz yapıyorsun jdkdkdkdkdkd deli kız. E senin için demiştik ama neyse 😏😂
Soran1 yılAyy bilmemm öyle mi yapıyomusumm pardon bilerek olmadı🙈yoo ne nazı
- 1 yıl
Hahahah deli. Kalk kalk hadi yap da rahat uyu bari. Duş falan da alırsın istersen. Sonra deme gece gece niye kötüyüm libidom yüksek diye bak
Soran1 yılHayır yapamam olmaz üşeniyorum daha yeni dış aldım şüpjelenirler hem de üşürümm :(
- 1 yıl
Ya deli duşa girmişken yapaydın bari ahh ahhh şimdi sürün dur. Keşke böyle etmeseydin
Soran1 yılYa konuyu kapatt offffff bak sen dedikçe ben susssss
- 1 yıl
İyi ya tamam bir kadını kötü etmek istemiyorum neyse üzgünüm
Soran1 yılSaol…
- 1 yıl
Ne demek o zaman gidiyorum ben vay bee
Soran1 yılYa sen ne istiyosun benden söylesene sjcmcmf vay be ne
- 1 yıl
Canım sıkıldı benim kafadasın işte sohbet edelim jdkdırkrkr
Soran1 yılSonunda ağzındaki bakla ıslandı skdmd inat ettin dimi dememek içinn ama sonunda dedirttim hıhh😏😂🙈Utangac sensin
Soran1 yılHangi kafa tam olarak ekdkfk hayır yanii hangi konuda aynı kafadayız 😂😅 ama o sohbet ya başka yerlere kayarsa
- 1 yıl
Hahahah tamamdır kaybettim evet. Ne diyorsun e kazandın 😂. Utangaç benim
- 1 yıl
Yani bilmem sen bilirsin zorlamam zaten can sıkıntısı için dedim. Kaydırmam ben öyle biri değilim ha sen kaydırırsan bilemem kdkdldld
Soran1 yılAhahaha seni ıtangac tatlıs seyyy ayyy yerim seniii yaaaa
- 1 yıl
Ben demeden o beni yiyor kdkdldldodod
Soran1 yılAyyy bak şimdi bile saçmalıyorum kskdkckc kaydırabilirim istemeden boşmu versek ekdkdk beni durdurabilcek misin?
Soran1 yılAaaa bak bakkk sen mi dicektin bide skxkkf planın buydu yani he😂şaşırttım ama benn bak hehahaha
- 1 yıl
Aboo senin libido 😂😅 delii
- 1 yıl
Sen beni avladın jdkdkfkfkd
Soran1 yılOfff🙈😳🫣istemeden oluyo sus dile getirmee yaaaa
Soran1 yılHaha avlarızz ekdkfkmfkf şapşal ayrıca hic libidolu değilim bennnn ne alakası varrr
- 1 yıl
Hadi çık gizliden be tamam artık utangaç olan ben değilim jdkdkdkdkd
- 1 yıl
E avladın be jdkdkdkd erkekler olarak ne hale geldik 😂
Soran1 yılPrensesler sizi dkfkfk istemeden oldu ahaha
Soran1 yılYaaa utangacım beenn bak soruda da öyle yazmısım djfk
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılolunur bence de evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıloh oh cok iyi olur 😁 ama partnerine bagli bazi erkekler domine etmeyi daha cok sever bazilari benim gibi kudurtularak fitili ateslensin ister bazilarinin garip kole olma fantezileri vardir. Basta utanirsin olur da sonradan acilirsin yani hem utangac hem dominant da olunur
01 Yorumla
Soran1 yılAhahahaa saoll yaa sjdkdkdj bi o bi ben anlaşırız artık
Gizli Üye(30-35)1 yılbisey diyimmi harika bi kizsin anlattiklarina gore ozellikle dominant olman falan bende boyle bi kiz istiyorum
03 Yorumla
Soran1 yılAhaha şapşal şey saol
Soran1 yılOy oy sende mi istiyomuşsunnnnnn
Cevap sahibi1 yılevet senin var mı peki aklinda biri yoksa daha yokmu kimse
Gizli Üye(25-29)1 yılTam hayalimdeki kişisiniz ve sizi tanimayo çok isterim
12 Yorumla
Soran1 yılOlmazz
Cevap sahibi1 yılNiye
Gizli Üye(36-45)1 yılBenimle Yapabilecek bir Kız olsaydı Olurdu
Ona Her konuda yardımcı olurdum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZamanla yenersen utangacligini, baya baya olur. Ama ne kadar dominant 🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılutangaçlık zamanla geçer dominant kalırsın
00 Yorumla
1 yılOlur evlenince açılırsın
00 Yorumla
1 yılDominant mi olmak istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlur tabi. Kelepçeleyin bence zorlansın
012 Yorumla
Soran1 yılImm evetttt
Cevap sahibi1 yılChastity cage mutlaka bulunmalı her zaman. Tasma kelepçe de takarsınız. Öyle bekletin uzun süre
Soran1 yılOffff mahveder beni açınca ayyy
Soran1 yılYa kızarsa🙈😂baştaki dediğin ne? Off kelepçelemek istiyorum kudurtmakkkkk
Cevap sahibi1 yılPenis kilidi. Kalktıkça acıyor. mastürbasyon yapamıyor hiçbir şey yapamıyor. Erkeklerin tüm zevkini bağımlılığını ele alıp köleleştirmek için kullanılan alet
Cevap sahibi1 yılYani kızacak biriyse yapamazsınız tabi. Köle ruhlu birine yapılabilir bunlar
Soran1 yılOff ohaaa harikaa
Soran1 yılYa ama dominantta istiyorum acıkcası bu kadarını da labul etmez heralde öyle biri
Cevap sahibi1 yılKöle erkek tavsiye ederim size
Soran1 yılYok yaa
Cevap sahibi1 yılO zaman her ikisi de olur. 2 erkek olsun yanınızda. Köle olana bunları yapın hizmet etsin. Dominant olanla da seks yaparsınız. Köle olan da izler ve hizmet eder. İşkence edersiniz ona keyif alırsınız
Soran1 yılAyyyy deliii grup olmaz tövbeeeee
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYatakts başbaşa kalınca o güçlü yönün çıkar ortaya
08 Yorumla
Soran1 yılImmmm off
Cevap sahibi1 yılZaten ben sende bunu hissettim neler neler yaparsın. Hatta istersen yapacaklarını bana anlatabilirsin çekinmeden zevkle dinlerim
Soran1 yılAyy saol yok şapşik off suss
Cevap sahibi1 yılValla ben çok memnun kalırdım keşke gaza gelseydin şu saatte bende çok memnun kalırdım ndnf
Soran1 yılAhahaaa şapşall bide açıkça diyo yaaa
Cevap sahibi1 yılEziyet ett bana böyle yalvart 🤣
Soran1 yılYalvaarr
Cevap sahibi1 yılYavrummm her dakika seni istiyorum. Şapşiğini mutlu etmeyecek misin 😘
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeğini delirtirsin bunu. Bil
011 Yorumla
Soran1 yılUfffff ımmmmmmmh
Soran1 yılEn iyi cevap seçicem seni
Cevap sahibi1 yılSev bakalım ama konuşalım bekliyorum
Cevap sahibi1 yılHadi ama
Cevap sahibi1 yılCevap versen
Soran1 yılIıı olmassd
Cevap sahibi1 yılNiye ama
Soran1 yılGünah istemem
Cevap sahibi1 yılBişey demicem
Soran1 yılO zaman demiceksen niye ıstar ediyon sapsal
Cevap sahibi1 yılKötü bişey demicem hadi
Gizli Üye(30-35)1 yılKızım utangaç olan dominant olamaz ;D
08 Yorumla
Soran1 yılYa sjkdkdkd of o zaman alışınca diyelim sjdk
Cevap sahibi1 yılYa ya işte :D neye alışınca anca utangaçlığın kalkarsa dominantlığını hissettirebilirsin :D
Soran1 yılEvet kaldırırım ben utangaçlığımı
Cevap sahibi1 yılNasıl yapacaksın biliyor musun?
Soran1 yılNasıl? Özele gelmem
Cevap sahibi1 yılKızım özele gel demedim ki (: demem de 😜 hem böyle iyiyim müsait olduğumda detaylı detaylı anlatırım iyiliğim dokunmuş olur (:
Soran1 yılTamam bekliyom
Cevap sahibi1 yılKusura bakma anca geldim yazabildim ama umarım senin için yazdıklarım az da olsa yeterli olur ilk başta sunu bilmek gerekiyor genel olarak utangaçlık ya yanlış bir şey söylersem ya da beni yargılarlar düşüncelerinden beslenir gerçekçi düşün en kötü ne olabilir diye kendine sor utangaçlığı atman için senin sosyal ortama gidebileceğin veya bulabileceğin ortamlar faydalı olur Sosyal ortamlarda küçük girişimlerle başla mesela göz teması kurarak merhaba diyerek küçük bir soru sorarak başlayabilirsin zaten attığın her küçük adım seni biraz daha rahatlatır belki utangaçlığını hemen atamayabilirsin ama bunda bir sorun yok emin ol insanlarla vakit geçirdikçe rahatlamak çok daha kolay hale gelecek
Gizli Üye(30-35)1 yılEziyeti severin olunur bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biraz zor djddjdj
06 Yorumla
Soran1 yılAlışınca kolayyy
Soran1 yılSen ne alaka sjkffk
Soran1 yılHiçte bile ben onun aklını alcammm
- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılSüper olur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmaz bence
00 Yorumla
1 yılOlunmaz
00 Yorumla
1 yılBurcun ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılOlur mu olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz celiskili
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlunur
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi