Cinsel Yaşam Zayıf kadın mı kilolu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yatakda hangi kadın daha şehvetli ihtiraslı olur?Zayıfmı kilolumu? Zayıf kadın mı kilolu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl bence ikisi de değil ideal kilo ideal kadın boy ve vucut hatlarına göre dolgun ama kilolu olmayan kadın tercihdir bence 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok bı alakası yok ama kilolular libidosal olarak daha yüksek oluyor 1 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle zayıf kadın her zaman favorim, çünkü her pozisyona giriyor, kalıp gibi oturuyor. 0 0 Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 863 cevap paylaştı. Kilolular iştahlı ama duba ile yatmak keyifli değil 0 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Ben balıketli karınlara bayılıyorum ancak yatakta zayıf kadın birde biraz hareketli ise çok zevkli geçiyor 0 0 Yorumla
xUmoo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Birazcık etli olmalı yaSeks yaparken hissetmeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Pozisyonları zayıf bir kızla yapmak mükemmeldir Kıza yüzeysel zevkler konusunda bazı şeyleri yaparken biraz dolgun vücutlu olması ayrıca zevk verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne çok zayıf ne çok kilolu şişman tam ortası, yani balık etli 😀😍 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin boyun kilon kaç peki baby Yorumla Soran 1 yıl 157Kilo 67 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ooofff tam istediğim sevdiğim gibisin işte prenses 😍🔥 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin partnerin var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoksa boşta mısın şu an Yorumla
_siyahtann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Balık etli ama şişman olmayan. 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ikiside de libidosu yüksek kadın olur 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Zayıf isterim de kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Şehvet, libido kilo ile ilgili değil. 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Balik etli kadinlar 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Balık etki her zaman iyidir 0 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Ben zayıf diyorum daha tahrik edici bence 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Balık etli müthiş. Zayıflar hemen yoruluyor 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bence kilo ile alakası yok onun :D 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boy kilo uyumu önemli bence 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zayif 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Balık 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zayıf 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Fit candır 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. balık et 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Balık etli 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kilolu favorim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
bence ikisi de değil ideal kilo ideal kadın boy ve vucut hatlarına göre dolgun ama kilolu olmayan kadın tercihdir bence
Çok bı alakası yok ama kilolular libidosal olarak daha yüksek oluyor
Kesinlikle zayıf kadın her zaman favorim, çünkü her pozisyona giriyor, kalıp gibi oturuyor.
Kilolular iştahlı ama duba ile yatmak keyifli değil
Ben balıketli karınlara bayılıyorum ancak yatakta zayıf kadın birde biraz hareketli ise çok zevkli geçiyor
Birazcık etli olmalı ya
Seks yaparken hissetmeli
Pozisyonları zayıf bir kızla yapmak mükemmeldir
Kıza yüzeysel zevkler konusunda bazı şeyleri yaparken biraz dolgun vücutlu olması ayrıca zevk verir
Boyuyla doğru orantılı fiziği olan kadın
Ne çok zayıf ne çok kilolu şişman tam ortası, yani balık etli 😀😍
Senin boyun kilon kaç peki baby
157
Kilo 67
Ooofff tam istediğim sevdiğim gibisin işte prenses 😍🔥
Sevgilin partnerin var mı
Yoksa boşta mısın şu an
Balık etli ama şişman olmayan.
Ikiside de libidosu yüksek kadın olur
Zayıf isterim de kişiden kişiye değişir
Şehvet, libido kilo ile ilgili değil.