Cinsel Yaşam Hiç birine çıplak yakalandınız mı ya da birini çıplak gördünüz mü? Tavrınız o an ne oldu uyandınız mı yoksa? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 çırılçıplak birinin yanında oldunuz mu yda yakalandınız mı? Güncellemeler1 yıl Başına böyle bir olay gelen oldu mu? Güncellemeler1 yıl Oldunmu Hiç birine çıplak yakalandınız mı ya da birini çıplak gördünüz mü? Tavrınız o an ne oldu uyandınız mı yoksa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hiç görmedim ve yakalamadim çünkü girmeden önce ses veririm ve kapıyı da çalarım cevap yoksa yinede yaparım yoksa girerim odaya 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Anladım kanka dikkatli olmak lazım tabi :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani dikkatli değil de bu saygı ve görgü meselesi diyelim saygı da var yani Yorumla Soran 1 yıl Anladım anladım kişiliği oturmuş kız Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Maalesef olmuştu. Donup kalıyorsun ne yapacaksın elden bir şey gelmiyor ki o an 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Anladım kime yakalandın ya da yakaladın :) Yorumla Soran 1 yıl Ama sen çok utanmış gibisin :) Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Evet yanında oldum 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Yakalanma oldu mu Yorumla Darkknightforever 1 yıl Alt tek açıkken Yorumla Soran 1 yıl Hımmm sıkıntı :) Yorumla Darkknightforever 1 yıl Kesinlikle Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Babami gordum erkek g0tu cok garipmis 5 7 Yorumla Soran 1 yıl Nasılmış popo gibi değil miymiş :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dumduz etsiz butsuz Yorumla Soran 1 yıl Ahahah demek ki zayıf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Degil ama kadinlar gibi degilsiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalca yok sizfe Yorumla Soran 1 yıl Bende var ne yapacaz onu :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl olur öyle kazalar bazen 4 10 Yorumla Soran 1 yıl Sen yaşadın mı başına geldi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl odayı kilitlemeyi unutup yeğenim gitmişti sadece üzerimi değiştirişken Yorumla Soran 1 yıl Hımmm çıplak mıydın kanka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet Yorumla Soran 1 yıl Hımmm umarım yasıyor küçüktür yeğeninin anlamamıştır birsey :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl anlayacak yaşta Yorumla Soran 1 yıl O zaman kanka sıkıntı :) senin yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 26.. Yorumla Soran 1 yıl Hımmm enişte bilmesin bu yeğeni durur yoksa :) sen yeğenden uzak dur yinede:) peki sen hiç biri yakaladın mı Yorumla Soran 1 yıl Sustun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Maalesef şaşırıp kalmıştım 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Kimi gördün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben görüldüm Yorumla Soran 1 yıl Kime Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hocam sacma sapan zihniyetli cok kisi var yazamam buraya Yorumla Soran 1 yıl Sen yaz beğen soruyu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Actim yaz Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yakalandım da gördüm de... Hem de her şekilde. 1 0 Yorumla
L0veelatte Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet yaşadım 1 3 Yorumla SertKaan 1 yıl @L0veelatte kime Yorumla L0veelatte 1 yıl @SertKaan tanımıyorum Yorumla SertKaan 1 yıl nerede yakalandın böyle birşeye merak ettim Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı. hayir hic görmedim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yakalandım ya 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Kime nerde bro Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evde komşuya duştan çıktım kimse yok sandım rahat takılıyorum odaya geçtim kurulanıp kapı açık bi anda kapıda gördü gülüp geçti Yorumla Soran 1 yıl Gülüp geçti mi :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Süzdü sonra gülüp geçti bende hızlıca üstümü giyip. Evden çktım Yorumla Soran 1 yıl Hımmm süzdü vay bee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Demek ki :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne demekki Yorumla Soran 1 yıl Beğenmiş :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir büyük sonuçta Yorumla Soran 1 yıl Senin yaş kaç onun kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 22 o 43 falan tam bilmiyorum Yorumla xUmoo 1 yıl Olgun kadın başka ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç görmedim ve yakalamadim çünkü girmeden önce ses veririm ve kapıyı da çalarım cevap yoksa yinede yaparım yoksa girerim odaya
Anladım kanka dikkatli olmak lazım tabi :)
Yani dikkatli değil de bu saygı ve görgü meselesi diyelim saygı da var yani
Anladım anladım kişiliği oturmuş kız
Maalesef olmuştu. Donup kalıyorsun ne yapacaksın elden bir şey gelmiyor ki o an
Anladım kime yakalandın ya da yakaladın :)
Ama sen çok utanmış gibisin :)
Evet yanında oldum
Yakalanma oldu mu
Alt tek açıkken
Hımmm sıkıntı :)
Kesinlikle
Babami gordum erkek g0tu cok garipmis
Nasılmış popo gibi değil miymiş :)
Dumduz etsiz butsuz
Ahahah demek ki zayıf
Degil ama kadinlar gibi degilsiniz
Kalca yok sizfe
Bende var ne yapacaz onu :)
Yok.
olur öyle kazalar bazen
Sen yaşadın mı başına geldi mi
odayı kilitlemeyi unutup yeğenim gitmişti sadece üzerimi değiştirişken
Hımmm çıplak mıydın kanka
evet
Hımmm umarım yasıyor küçüktür yeğeninin anlamamıştır birsey :)
anlayacak yaşta
O zaman kanka sıkıntı :) senin yaş kaç
26..
Hımmm enişte bilmesin bu yeğeni durur yoksa :) sen yeğenden uzak dur yinede:) peki sen hiç biri yakaladın mı
Sustun
Maalesef şaşırıp kalmıştım
Kimi gördün
Ben görüldüm
Kime
Hocam sacma sapan zihniyetli cok kisi var yazamam buraya
Sen yaz beğen soruyu
Actim yaz
Yakalandım da gördüm de... Hem de her şekilde.
Gördûm
Kimi gördün peki
Evet yaşadım
@L0veelatte kime
@SertKaan tanımıyorum
nerede yakalandın böyle birşeye merak ettim
hayir hic görmedim
Yakalandığımız oldu evet
Yakalandım ya
Kime nerde bro
Evde komşuya duştan çıktım kimse yok sandım rahat takılıyorum odaya geçtim kurulanıp kapı açık bi anda kapıda gördü gülüp geçti
Gülüp geçti mi :)
Süzdü sonra gülüp geçti bende hızlıca üstümü giyip. Evden çktım
Hımmm süzdü vay bee
Evet
Demek ki :)
Ne demekki
Beğenmiş :)
Olabilir büyük sonuçta
Senin yaş kaç onun kaç
22 o 43 falan tam bilmiyorum
Olgun kadın başka ya