Kömür karası olmadığı sürece görsel zevk olarak bir sakıncası yok benim için. Zaten renginin normal zevkle alakası da yok. Kadınların penis boyuyla ilgilenmesi gibi bir olay renk olayı.
04 Yorumla
Soran1 yılKadınlar boyla ilgilenmiyor bence en azından benim umrumda değil ve saçma bi konu
Soran1 yılYatak düşkünüyüm ve 20 cm bi penis istemem ya da hadi 17 olsun çok büyük gereksiz 13 14 iyidir zaten kadının zevk reseptörleri oraya kadar 20 ye kadar öyle bir yer yok neyiz biz kara delik mi
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben takmam rengine şekline önemli olan şeftalili sulu arzulu ve dar olması bende senin dediğinden büyük heralde hoşuna gider. Rengi köyü diyenler zencilerinkini düşünsün onların yanında kar beyazı olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılNormalde takmıyorduk aslında ama kadınlar bunu sora sora bizim kafamızı da karıştırmayı başardılar dikkatimizi çekmeye başladı artık 😂
04 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂 erkek arkadaşım takmıyor ben takıyorum aslında sebebi kadınların kendi organlarını tuhaf bulması
- 1 yıl
Sen kendini sevmiyorsan , beğenmiyorsan , şüphe ediyorsan erkek neden beğensin ama dimi 😉
Soran1 yılErkek beğeniyor da benim tuhafıma gidiyor garip bi organ delik işte erkeklerin ki daha güzel duruyor
- 1 yıl
İşte sana nasıl o daha estetik ve çekici geliyorsa bize de sizinki geliyor renk , şekil falan diyerek bizim aklımızı bulandırıp eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın lütfen açmayın bu konuda daha fazla gözümüzü 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır rengine takilmam ama şekli çizgi gibi olsa iç dudakları dışarı sarkmamis estetik açıdan güzel dursa daha hoş olur bana göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen takılmıyorum ama takılan kişiler olabilir, sanırım kişiye göre değişen bir durum. Peki bayanlar için de geçerli mi? Açık söylemem gerekirse pembe ve pürüzsüz bir yapıya sahip. Böyle olması görsel olarak iyi mi kötü mü?
00 YorumlaEmin ol kadınlar bunu kendilerine daha çok sorun ediyor
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle zaten de sebebi şu ki ben hiç başka vajina görmedim çoğu kadında öyle görse bile p*rno daki ameliyatlıları görüyoruz ve kendi vajinam tuhafıma gidiyor sevgilim beğeniyor ama ben hala barışık değilim
Soran1 yılİşin ne
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yok yahu ne rengi ne şekli çok umrumuz da değil zevk vermesi önemli sulanması istekli olması önemli
00 Yorumla
1 yılHayır darlık ve ıslaklık daha önemlş
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılRenk olmasa da tertemiz bakımlı olmalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Takilmam ama pembe güzeldir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kıl daha önemli, renk aşırı önemli değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
1 yılAşırı kararma yoksa takılmazlar bence
00 Yorumla
1 yılTakılmaz işleve bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır sorun olacak bir şey değil sadece siz takıntı yapiyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı.
1 yılRenk. sekil onemli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Renkten çok istekli olması önemli
00 Yorumla
1 yılHayır nefes alsın yeter diyşyorlar 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKararmış olması tercihim
00 Yorumla Düşündüğünüzden fazla takılıyor
00 YorumlaHayir takilmam okadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
1 yılTemiz ve kokusuz olması önemli
00 Yorumla Hiçbir şeye takılmıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKararma var mı?
00 Yorumla Yok be lafta ne gelirse onu yerim şansıma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet eşim Beyaz tenli 😚😚
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİçi dışından saha güzel😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeyden şikayetçisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılNeyin rengine
02 Yorumla
Soran1 yılVajina
- 1 yıl
Takılan da var takılmayan da ben takılmam mesela
1 yılBazıları evet
00 Yorumla
1 yılTakılmaz
00 YorumlaYok ya keyfine bak
00 Yorumla
1 yılEvet takılır
00 YorumlaEvet