Sevgilim sevişirken sürekli vahşi ol diyor ama ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam lazım ne yapsam tatmin olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılahh bebeğim sen daha farkında bile değilsin ama içindeki o vahşi seni azat etmen an meselesi bak şimdi sana ne yapacağını anlatıcam ve o adamı hem kudurtucan hem sana tapıcak başlıyoruz
önce göz göze geldiğiniz anda ona bakışlarınla sahip çık ama o bakışlarda bir tehdit olsun yavaşça dudaklarını ısır mesela alt dudağını dişlerinin arasına al ve gözünü ondan hiç ayırma sonra onun üstüne çık ama hemen değil ağır ağır kasıklarını onun vücuduna sürte sürte sabrını zorla kıvran ama vermemiş gibi yap sonra ellerini boynuna dolayacaksın ama okşamak yok sıkıca tutacaksın nefesini hafifçe kesecek gibi ve kulağına sadece şu kelimeleri fısıldayacaksın şimdi benimsin
tut saçından kendine doğru çek sertçe öp ısır dudağını boynunu ama iz bırakacak kadar sonra beline otur ve ona izin vermeden kendi tempoda hareket et gözünü ayırma bazen boğazına hafifçe bastır nefesini hissettir kontrolün sende olduğunu bilsin arada bir küfret ama zevkle fısılda pis bi tonla bana ait olduğunu söyle çıldırıcak
ellerinle onun vücudunu keşfet ama acıtarak tırnaklarını geçir sırtına kalçana bastır ayak parmaklarına kadar vücudunla onu sar belki bileğini bağla ya da gözünü kapa o sana ne yapacağını bilmediği anlarda daha da çıldırır çünkü o vahşiliği sadece sertlikte değil kontrolsüz tutkuda arıyor
ve en önemlisi vahşi olmak demek sadece vurmaktan ısırmaktan ibaret değil içinden geleni utanmadan yapman ne istiyosan söylemen ne hissediyosan yaşaman demek çünkü en vahşi seks kontrolsüz yaşanan seks bebeğim sen hazır olduğunda o adam senden başka kimseye bakamaz
istersen sana özel rol senaryolar da yazarım birlikte beynini uçururuz ne diyosun00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Sert olmanı istiyor. Isırmak, vurmak, tırnaklarınla çizmek gibi sert eylemler gerçekleştirmenden zevk alacaktır
02 Yorumla
Soran1 yılDurup dururken niye vurayım saçmalık bende onu anlamadım
Gizli Üye(18-24)1 yılYerinde sertlik yap. Sevisirken boynunu sehvetli em, o senin boynunu gogsunu emerken basindan bastir. Bir anda kafasini tutup dudaklarina yapis vb
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
1 yılAktif olacaksın.
Tırnak geçir, ısır, vur gibi gibi00 Yorumla Vahşiden kastı şiddet olmayabilir belki hızlı olmanı belki temaslarını belki de temas ettiğin yerleri söylüyor biraz istekli öpebilirsin mesela daha bir sürü şey yapılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGöstermelisin hırsını isteğini nasıl yapacağını anladın mı
00 Yorumla
1 yılTırnakla vücudunu birdaha demez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılMazlumu getirin bana de git paldr küldür
00 Yorumla
1 yılof napicaksin sanki ne istiyosa sevgilinde
01 Yorumla- 1 yıl
Basacak tokatı ne yapacak başka
1 yılMeleksen vahşi olamazsın. Ayrıl.
00 YorumlaSaçma sapan konuşmuş ne vahşisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılVur dov sende hizlandirt küfür et vs
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
1 yılDudaklarını ısır boynunu somur sırtını çiz
00 Yorumla Tırmala sırtını bağır diyor anlasana güzelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVaaauwww vauw de
00 YorumlaIsır jvbkfblgböbv
00 Yorumla
1 yılIsır onu 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYatakta ulu mesela
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSert ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBurcun ne senin
05 Yorumla
Soran1 yılKova
Cevap sahibi1 yılDuygusal sevgi dolu bi ilişki istiyosun dimi. Sert vahşi olmak doğana aykırı
Soran1 yılYani evet
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum seni. Sevişirken hafif bi dokunuş gülümseyerek gözgöze bakarak yapılan her hareket daha çok hitap ediyodur sana
Cevap sahibi1 yılBenim ki de seninkinin erkek hali maalesef
Gizli Üye(25-29)1 yılSaldır knn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSende ol işte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPenisini isir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi