Cinsel Yaşam Olgun kadınlardan hoşlanıyorum bu normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Mız mız olmuyorlar bir kere Seks konusunda da iyiler Olgun kadınlardan hoşlanıyorum bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nerden biliyon 1 25 Yorumla Soran 1 yıl Yaşadım da ondan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bak sen şu yaramaza Yorumla Soran 1 yıl Niye yaramaz oldum ki şimdi 😂Kadın da istedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşıtın değil ya hani Yorumla Soran 1 yıl Bir sorun mu var bundaYaşıtım kızlar çok mız mız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok niye olsun Yorumla Soran 1 yıl Bence de.Zaten kadın da memnun kaldı, kendinden geçti. Onun da ihtiyacı varmış Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi bol bol keyif yapmışsınız Yorumla Soran 1 yıl İyidi ama bir yandan garipti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nedenki Yorumla Soran 1 yıl Kendinden büyük birisini altına alıp orgazma ulaştırıyorsun bu benim açımdan güzel bir şey. Ama kadın cidden bunu isteyerek mi yapmıştır yoksa libidosuna yenik mi düşmüştür. Kendinden küçük çocuğun altına yatıyor ve zevk alıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkiside olmuştur kendini genç hissetmiştir o an Yorumla Soran 1 yıl Nasıl genç hisseder ki Yorumla Soran 1 yıl Böyle bir şeyi siz ister misiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemiştim ama olmadı Yorumla Soran 1 yıl Hmm demek ki olgun kadınların içinde var bu hep.Peki çocuğun yaşı kaçtı kimdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 25 idi Yorumla Soran 1 yıl Sizin yaşınız kaçtı o zamanlar peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Diyemem aramızda 15 yaş vardı Yorumla Soran 1 yıl Anladım o zamanki yaşınız ortaya çıktı. Bayağı zaman geçtiyse şu an daha büyüksünüz herhalde doğru mu.Niye olmadı bu çocukla seks Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmadı işte Yorumla Soran 1 yıl Tanıdık biri miydi. Şu an evli misiniz Yorumla Soran 1 yıl Fazla mı özel sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Anladım. Siz de olgun olunca dikkatimi çekti o yüzden böyle sorular soruyorum.Cidden ilgimi çekiyor o yüzden Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Nerden biliyon
Yaşadım da ondan
Bak sen şu yaramaza
Niye yaramaz oldum ki şimdi 😂
Kadın da istedi
Yaşıtın değil ya hani
Bir sorun mu var bunda
Yaşıtım kızlar çok mız mız
Yok niye olsun
Bence de.
Zaten kadın da memnun kaldı, kendinden geçti. Onun da ihtiyacı varmış
İyi bol bol keyif yapmışsınız
İyidi ama bir yandan garipti
Nedenki
Kendinden büyük birisini altına alıp orgazma ulaştırıyorsun bu benim açımdan güzel bir şey.
Ama kadın cidden bunu isteyerek mi yapmıştır yoksa libidosuna yenik mi düşmüştür.
Kendinden küçük çocuğun altına yatıyor ve zevk alıyor
İkiside olmuştur kendini genç hissetmiştir o an
Nasıl genç hisseder ki
Böyle bir şeyi siz ister misiniz
İstemiştim ama olmadı
Hmm demek ki olgun kadınların içinde var bu hep.
Peki çocuğun yaşı kaçtı kimdi
25 idi
Sizin yaşınız kaçtı o zamanlar peki
Diyemem aramızda 15 yaş vardı
Anladım o zamanki yaşınız ortaya çıktı.
Bayağı zaman geçtiyse şu an daha büyüksünüz herhalde doğru mu.
Niye olmadı bu çocukla seks
Olmadı işte
Tanıdık biri miydi.
Şu an evli misiniz
Fazla mı özel sordum
Evet
Anladım. Siz de olgun olunca dikkatimi çekti o yüzden böyle sorular soruyorum.
Cidden ilgimi çekiyor o yüzden