Bi keresinde 6-7 ay once sormustum en son ne zaman cektin diye o da dun demisti ben de anladim normal diyip gectim, 2 yildir sevgiliyiz cinsellik yasamadik evlenmeden zaten yapmam 19 yasindayiz. Utaniyorum acikcasi bunu dusununce yani sevgilimin 31 cekmesi baska kizlara bakarak yukselerek hayal edince utaniyorum ve acaba ben de acik secik seyler mi paylassam diye dusundum ama bu yanlis ne yapmaliyim ya nasil bi tavrim olmali
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYa adamın özel hayatınada mı sahip olacaksın elini kolunu bağlıyorsun. Sen onunla bir şey yaşamıyorsun tamam ama bırak adam kendi kendine bari takılsın. Sorman bile hataydı kaldı ki her erkek yapar bunu.
01 Yorumla
Soran1 yılYav ama o benim hayatima karisiyo o kim bu kim onla konusma diye ben 31 e karisinca mi erkek yapr oldu
En İyi Cevaplar
1 yılbunu niye bu kadar garipsedin ki bunun kadar normal bir şey yok bu kişiye özgü bir zevk meselesi bunu gençler de evlililer de evli olmayanlar da yapıyor konunun senle bir ilgisi yok
01 Yorumla
Soran1 yılAbi peki sence p*rno izlerken o kizlarin guzelligiyle beni kiyasliyor mudur? Ve ya dusunuyor mudur beni o sekilde
1 yılBaşka kızları arzulayarak kendini tatmin ediyor bunu sen yapsan sana karşı tavrı farklı olurdu fazla 31 çekmek erkek için ilerde iyi olmaz erken boşalmaya neden olur
02 Yorumla
Soran1 yılBir sey soracagim p*rno izlerken benimle kiyasliyor mudur o kizlari ve ya dusunuyor mudur
- 1 yıl
Sokakta gördüğü veya dikkatini çeken açık kızları düşünür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılolabilir normaldir. ama başkasına bakması normal değil.
01 Yorumla
Soran1 yılSorun o
bu yaşta libido tavan konumundadır. bir mahsur olduğunu düşünmüyorum seni aldatmadıktan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilisin diye neden mastürbasyon yapmasın ki! Evlendiğin zaman buna devam ederse işte o zaman sorun olur.
06 Yorumla
Soran1 yılBaska kizlara bakarak yukseliyor ama bana askim diyo mantikli mi?
Cevap sahibi1 yılMantıklı tabi. Cinsel ihtiyacı için seni birşeylere zorlamıyorsa daha ne istiyorsun çocuktan. Yat kalk böyle birisiyle sevgili olmuşsun dua et.
Soran1 yılKoyarim o zaman ben boyle sevgili isine temiz erkek kalmadi
Cevap sahibi1 yılZina yapmıyor dikkat edersen. Çocuk gayet temiz bir çocuk ama sen bilirsin.
Soran1 yılZinadan daha beter bi kiz yapissa hayir demez. Allah askina ya
Cevap sahibi1 yılZinadan daha beter deyip kendi kendinize fetva yapmayın!
Gizli Üye(25-29)1 yılYani şimdi sevgilin sen varken başka kızlara bakıp mı rahatlıyor diyorsun?
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılPeki sana bakıp yapmasını ister miydin?
Soran1 yılFotograflarima mi hayir tabii ki
Cevap sahibi1 yılOzaman bırak istediğini yapsın adam.
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek arkadaşını patlatmazsan o da başka yerler patlar, kural bu üzgünüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇeksin. İlla sana bakacak diye bir şart yok gönderme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye boyle bisey soruyosun ki sormamda sacma ne demek ne zaman gectin ne kadar saygisizcq
16 Yorumla
Soran1 yılO da bana sormustu
Cevap sahibi1 yılEee sen ne demistin
Soran1 yıl15 yasinda yaptim en son dedim yalandi
Cevap sahibi1 yılSendd vermiyodsn neden öyle konulara giriyosun
Soran1 yılVermek zorunda miyim ciddi misiniz siz ya
Cevap sahibi1 yılSenin vermen yakindir
1 yılp*rno izliyordjr kesin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYardımci olabilirsin o zaman seksting yap nude at sevgiline
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen mastürbasyon. Yapmiyormusun?
00 Yorumla
1 yılHepimiz çekiyoruz arıza çıkarmaya gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılRezalet
00 Yorumla
1 yılSohbet et..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri