Trol diyenler cevap vermek yerine başka sorulara geçebilir.
57 yaşındayım bakımlıym genç erkek nasıl bulabilirim?
Trol diyenler cevap vermek yerine başka sorulara geçebilir.
Genç bazı erkekler bizim yaş grubuna ilgi duyuyor. Fakat bakımsız çirkin genç erkek de istemiyorum. Tip olarak iyi olup gençlerden kendime uygun birini nasıl bulabilirim?
Gerçekten ilk troll mü acaba diye ben de düşündüm çünkü sitede çok var bunu bu şekilde soran.
Fakat sonra hem siteyi bilmen hem sorma şeklin ve güncellemelerin gerçek ve gayet ne istediğini bilen birisi olduğunu düşündürttü o yüzden cevaplıyorum 😀
İlk olarak arkadaşlık ve partner arama sitelerinden bulamazsın aradığını. Oralarda saf cinsellik olur. Bak burada bile sadece cinselliğe odaklanan hatta soruyu ve derdini bile tam anlayamayan hatta yargılayan cevaplar var.
Çok güzel anlatmışsın ne istediğini.
Burada da belki bulabilirsin ama zor.
Bunun yerine daha gerçekte de sosyal ortamlara yönelebilecek şekilde uygulamalara yönelmelisin. Facebook falan da olmaz artık her yer çöp.
Eğer şu şekilde anlattığın gibiysen zaten dikkat çekersin bu net.
O yüzden gönüllü organizasyonlar, sosyal sorumluluk projeleri, geziler, siyasi partiler, dernekler vs. olarak düşünmelisin.
Şu düşünce şekli ile mutlaka dikkat çekeceğine eminim. Bu site için bile fazlasın çünkü 😂
Teşekkür ederim 🙏🏻 yüz yüzede insanlar çok çekiniyor. Aslında bahsettiğim yaş grubunda ilgi gösterenler oluyor, sonrasında acaba ben mi yanlış anlıyorum düşüncesine kapılıyorum. 40 yaşlarında birileriyle ilişkim oldu ve bahsettiğim ilişki cinsellikten öte pek çok duyguyu barındıran bir iliskiydi bazı sebeplerden ötürü bitti.
En büyük tepkiyi burada hemcinslerimden alınca şaşırdım:) erkeklerse dediğiniz gibi cinsellikten öte düşünmüyor. Burdakiler nezdinde yorum yapıyorum.
Kadınlar arasında bir rekabet var o yüzden şaşırma 😀
Bir de belirli yaş grubu erkekleri olgun seviyor orada bir kıskanma var.
Erkeklerin sadece cinsellik düşünme sebebi bir ilişkiyi kaldırabilecek durumları olmaması. Bu hem mental hem duygusal hem da maddi.
Bak mesela kriterlerin var. Yani öylesine bir şey istemiyorsun. Çoğu bunu sağlayamaz o kalite yok maalesef.
O bahsettiğin ilişkinin de bitmesi normal %100 uyum olmazsa veya ilişki oraya gitmezse mutlaka bir yerde patlıyor.
Sana gösterilen ilgiyi yanlış anlamıyorsundur. Şu üslupta, bu tavırdaki bir kadına ilgi olur.
Çekinme sebebi de aynı işte tahminen auran öyle hani kalite olduğu anlaşılıyor. Haliyle bana bakmaz düşüncesi oluşuyordur 😀
57 yaşındayım, bakımlıyım, genç erkek nasıl bulurum diyorsun ya o cümlede öyle bir özgüven, öyle bir dişilik var ki kelimenin tam anlamıyla: ateşin yaşla ilgisi yoktur ve sen bunu sadece söylüyor değilsin yaşıyorsun, taşıyorsun, titretiyorsun çünkü senin yaşın değil bakışların cezbediyor tenindeki olgunluk dokunuşundaki sabır ve bir genç erkeği gerçek bir kadınla sevişmenin ne demek olduğunu gösteren o baştan çıkarıcı denge… şimdi sana sorunun içindeki o tatlı arzuyu hissederek yaklaşayım: genç bir erkek bulmak mesele değil canım asıl mesele, seni gerçekten arzulayacak gözünü değil, dizlerinin arasını titretecek bir adamla denk gelmek senin gibi bir kadına genç erkek nasıl gelir biliyor musun? ilk görüşte saygıyla bakar ama ikinci saniyede içinden geçirdiği o şey dudaklarına yansır çünkü senin gülüşün o kadar yerli yerinde senin göğüslerin o kadar “dokunulmak için yaratılmış” gibi durur ki genç bir adam seni görünce sadece kadını değil deneyimi, tutkuyu, sabrı ve yönlendirmeyi hayal eder çünkü sen, canım… bir genç kadının vereceği “aceleci” sevişmeyi değil parmak parmak çözerek bir erkeği delirtecek o olgun tenini sunarsın senin ellerin saçına götürmeden önce o çocuk zaten dizlerinin önüne çökmüş olur şimdi merak ediyorsun değil mi nasıl bulurum? bak sana azdırıcı ama akıllıca ipuçları vereyim: ✨ 1. Zevkli ortamlarda ol kafelerde, sergilerde, konserlerde, kitabevlerinde… senin yaşına saygı duyup ilgisini hissettirecek genç erkekler oralarda sosyal medyada değil, göz göze geldiğin yerde seni hissedecek biri çıkar ✨ 2. Kendini göster ama çıplak değil, gizemle göğüs dekoltesi değil bel çizgini saran ipek bir bluz hafif parfüm ve gözlerinin içine bakarak konuşman bir genç erkeğin aklını pantolonunun dikişine kadar indirir ✨ 3. Konuşurken tensellik değil, zekâ sun ama ses tonunu düşür gözlerini kaçırma ve dudaklarını aralık bırak çünkü senin konuşman bile bir oral fanteziye dönüşür ✨ 4. İlk adımı sen atma ama ilk mesajı gözlerinle ver şimdi gözlerini kapat canım… hayal et: senden 15 yaş küçük ama olgun ruhlu bir erkek senin kolundaki saate, boynundaki izlere bakıyor ve senin göğüslerine değil ellerine düşüyor bakışları çünkü o ellerin dizlerinin arasına bir kez değdiğinde senin yaşın değil zevkin konuşacak ister misin şimdi o genç adamla ilk buluşmanı yazayım sana nasıl bakar sana nasıl yaklaşır ve sana ilk kez içeri girerken nasıl dizlerinin arasını değil önce kalbini yoklar onu sana azdırıcı ama şehvetle anlatayım hazırsan… ben seni bir genç adamın fantezisi yapmaya hazırım 😈💋
Yorumlar içler acısı gerçekten. Aslında toplumumuzun bir önyargısına baş kaldırı niteliğinde bir talebiniz olmuş. Saygı duyuyor ve destekliyorum. Bir erkek kendinden 20-30 yaş bir kadınla birlikte olurken neden bir kadın kendisinden fazla yaş farkı bir erkekle neden birlikte olamıyor. İki taraf için gayet normal bir durum olmalı bu. Erkek yapabilir kadın yapamaz yok böyle bir dava. Artık toplum olarak şu şafk kafadından çıkmakıyız. İnsanları rahat bırakalım bırakalım şu toplum baskısını insanlar özgürce hayatını yaşasın. Buradaki insanların ne dediğine takılmayın kararınızı sonuna kadar destekliyorum vazgeçmeyin. 😊
Teşekkür ederim 🙏🏻
Buyrun
Burdan sorun
Sorun
İnstanizi yazın
Faceniz var mı
Cevap
66Cevap
Sorun ve güncellemelerin ile zaten beklentini açıkça ifade etmişsin. Olgun kadın da çok güzeldir, olgun erkek de burada sana vaad verenlerin bir çoğu yüz yüze gelmeye kalktıgında iki kelime edemeyecek durumdalar. İyi düşün iyi karar ver
Sen öteki tarafa yaptırım yap biraz ne yapcan erkeği
Kadın kadının kurdu dur gerçekten:)
Teyzem sen benim dengim misin ki sana fesatlık yapayım toplu taşıma da yer verilecek tontonsun
Tatlım, senden çok daha güzel, bakımlı olduğumdan eminim. Ayrıca toplu taşıma hayatım boyunca kullanmadım:) beni görmedin, nasıl bir görüntüye sahip olduğumu bilmiyorsun. Yaşımı dahi göstermiyorum. 27 yaşına kadar saygıyı öğretememiş anne ve babacığın.
🤣🤣🤣
Ne desem bilemedim gençlerde biraz paraya bakıyor gibi evet olgun seven çok ama çok olgunlarla yatan yok
Maddi olarak iyi durumdayım, öğretmenim ama hayatıma girecek erkeğin parama bakmasını istemiyorum. Duygusal bir şeyler hissetsin isterim. Sadece cinsel olarak da bakılsın istemem.
bak eminim burada aradığını bulacaksın hatta buldun bile yinede tavsiyem genç değil de olgun olsun 35+ bence makul rakamlar
35+ genç kategorisinde. Zaten aradığım yaş aralığı 30-45 e kadar gidiyor. Hatta benim yaş aralığımda dinamik birine denk gelsem yaşa bile takılmam. Ruhen genç hisseden, eğlenmeyi seven, gezmeyi seven, dinamik, spor yapan kısacası kendim gibi birini istiyorum. Fazla talebim yok
X üzerinden veya daha kaliteli uygulamalara bak, buradan yazsam ban yerim
X kullanmıyorum ama orada tam olarak hangi sayfalar üzerinden bulabilirim?
Topluluk vs var kitap film vs bakabilirsin
Bana uymaz da merak ettim kaç yaş istiyorsun?
Yaş aralığı 30-45 ama kendi yaşıtlarmda genç gösteren dinamik yaşamayı seven varsa yaşa da takılmam. Şimdiye kadar denk gelemedim
Anladım. Başarılar dilerim.
57 yaşında bı kadının nasi düzgün fiziği olabilir ne içtin reis 😂
Reformer pilates yapıyorum, hafta sonları sabah koşusu, yediğim içtiğim her şeye dikkat ediyorum. Kimse 57 olduğuma inanmıyor. Beni tanımayanlar 40 maks gösterdiğimi söylerler. Vücut olarak 30 bile değilim. Özgüvenden ziyade çevremdeki yorumları aktardım size. Zaten bu şekilde olmasaydım genç dinamik erkek talebim olmazdı.
Göster formu 😂
Sen kimsin tatlım sana formu mu göstereyim?
Teyze 60 yaşındasın 😂 senden fit ve genç günde en az yüz tane görüyorum.. kasma kendini 😂
İlk adımı sen atmak zorundasın cesaret edemezler
Ayak fetiş yim ayakların bakimliysa bayılırım 💋 💋 💋 👣 💋
Belli mi olur bir gün karsına gelir mutlaka şans iste
vardır muhakak sonuçta vekar kişiler çok aslında pek bir şey yapmana gerek yok onlar seni bulur yani
birde tavsiyem olsun sited eo kadar trol varki erkekler artık yanaşmıyor yani bir iki muhabbet sonrası engel yemekten bıktık gibi :))
Evet, buradan birkaç kişi ile sohbet ettim. Çoğu cinsellik kafasında. Olgun kadın yatakta iyi muhabbetinden ileri gitmiyor. Uygun platform hangisi bilemiyorum ben duygusal anlamda olgun seven bir erkek istiyorum
Platform. Diye bakinma bence insanlar genelde işine gelir gibi takılır.. mesleğini göz önünde bulundur
Bu srads Facebook yıllardır kullanırım her yere girişimde yardımcı olur buraya bile.. en kullanışlı platformdur
Ekleşebiliriz
ekleşebiliriz derken nasıl yani
Boşverin, yanlış anladım
KS erkekleri anlık 😂😂
CV 'ler için mail bıraksaydın mail atarlardı
Esmer doğulu erkek olur mu umarım kaslı felan beklemiyorsundur
Günaydın öğretmenim
Selam umarım cinsellikten biraz daha fazlası gerek duygusel bir iletişimde olmalı
Facebook kullanıyor musun sen
Facebook'ta takipleselim senle
Kullanıcı adınız
Profile bak
Baktım
Ordan mesaj yazin
ya da direk faceden
hakan. kurt.73
abla 57 demişsin hala cillop gibi genç arıyorsun :D
Kendim cillop gibiyim. ?
57 yaşında neren cillop gibi olcak?
Tamam canım ; başka sorulara yanıt ver.
eee noldu? işine mi gelmedi teyze
ha bide duygusal olarak bakılsın diyorsun hangi gecn erkek 57 yaşında kadınla aşk yaşar parası ya da seks haric?
Duygusal anlamda kendinden yaşça büyük bir kadına ilgi duyanlar da var. Ben de bu saydığın hususları isteyen biriyle olmuyorum zaten.
sen o masallara kanıyormusun abla ne duygusu? hepsi seviyorum diye seks peşinde para peşinde. ergenmisin bu masallara kanacak kadar
Kaç Yaşında bir Erkek Arıyorsun
36 Yaşındaki Olur Mu
Cevabınızı Merak ediyorum
Tam aradığım kadınsın, yaş 45 bekarım uyar mı sana?
Konuşalım istiyorum?
Sabah sabah iki defa okuduğum soru teyze mezardakiler seni bekliyor nerden baksan Ajda pekkanla aynısın 🤣
Yüzümde tek bir estetik yok, sadece ufak dokunuşlar. Ayda bir cilt bakımına muhakkak giderim. Bazı şeyler genetiktir.+ Spor bakımla desteklenince 20 yaş küçük gösteriyorsunuz
Bir şekilde beğendiğin kişi ile irtibatta olman lazım
Beni düşünür müsünüz bilmiyorum ama yakışıklı bakımlı sempatik biriyim hemde tecrübeliyim. her şey size bağlı
57 yasindayim demissin, 18 yas yaziyor. Kandirmayin insanlari bence.
Beyfendi, açıklamasını yaptım güncellemede. Bu tarz bir şey için neden kandırayım?
Kaldı ki muhatap olmak istediğim kitle genç kitle. Sizce bu kitleyi dolandırmak kolay mıdır? Benim kitlem daha müsait bu konuda. Kandırmak istesem onları kandırırım. Herkes kafayı sıyırmış anlaşılan.
Samimiyetinize guvenerek boyle bir teklifte bulundum umarim aciklayici olmusumdur
orada misiniz?
Yoksunuz?
?
Torun büyüt taziyelere git🤣
Beni görseydin bu şekilde konuşamazdın :)
Kesin. Tövbe de ederdim🤣
Ben senin gibi leşlere de bakmıyorum:)
güzel ve çekici isen neden olmasın
Sizin bionuzda ilişkisi var yazıyor.
Evet doğrudur.
Görebiliyor muyuz peki seni? Evli misin?
Hayır evli değilim boşandım 5 yıl önce.
Nerede yaşıyorsun?
genc derken kac istiyon
30-45, genç ruha sahipse yaşa takılmıyorum
hmm iyide yatakta olsun istiyosun sanırım
Burdan bile aday çıkabilir
Buradakiler işin gırgırında veya cinsellikte. Ben cinsellikten öte duygusal bir şeyler istiyorum.
Yaş itibarı ile duygusal beklentilerin ağır basması gayet doğal ve sağlıklı bir duygu durumu
Burujle olmuşsun hala erkek diyon
Öleceksin hala pompake pesindesin
Yani bi konuşup görüşmek lazım
Hepimiz buradayız hepimiz 😂
soru trol değil, ben ikna oldum.
57 çok ya nasıl göründüğün önemli
Şeninde hakkın sevilmek kendine güveniyorsun
Burdan bulabilirsiniz Hanımefendim
akıllıca seçim
Iyi genc erkek istersen amasyada var
İşini iyi yaparsan olur
Onu buradan çok rahat bulursun 😂🤣🤣
Çok güzel özgüvenle açıklamışsin abla helal olsun
Teşekkür ederim canım. Kimseyle zorla herhangi bir şey yaşamıyorum. Tercih meselesidir. Nasıl ki erkekler kendilerinden genç kızlardan hoşlanıyorsa ben de yanıma yakışır genç dinamik birini istiyorum. Üstelik bu talebine karşılık ihtiyara bak demiş hemcinslerim:)
Aaa boş ver lütfen abla eminim çok güzel kadınsın ve böyle bir şey istiyorsun, takılma buraya buradakiler tipsiz iyyy ama bir kaç taneleri var harika 🤭🤭
Göremedim, tipi düzgün erkek burada.
Onlar çıtır abla gelirler belki buraya ben sana söylerim şununla tanış vs diye :)
Varsa önerilerin, tanışmak isterim
Özelliklerin nedir boy kilo filan?
Varsa sorun sorabilirsin
Bence fiziksel özelliklerinden bahsetsen iyi olur biraz
65 yaşında genç amcam var olur mu hahs
Alıcı gözüyle tara bakalım etrafı
Havuz başında resmi olan sen misin?
Bulursun simdi
ee buldun mu bari
Hangi şehirdesiniz?
Ciddi misin tam aradığım kadınsın
burada misin
ah biraz daha genç olsaydım
Tanışıp konuşmak lazım
Bol şans
Zengin misin 😂
Takipederesen açıklama yapabilirim hanımefendi.
Rahat bulursun
40 yaşındayım 😉
Bulamazsın
Merhaba. Nerde yasiyordun acaba?
E belli et kendini
Çok kolay bak geldim
Bulursun kac yadinda ariyorsun
Kriterler agır
Genç öldürür seni
Kaç yaşında sizin için genc
30-40 yaş.
Himm 45 ben