Cinsel Yaşam Öpüşmek çok haz verici değil mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 019 🤩🤩🤩🤩 Öpüşmek çok haz verici değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. öyle evet 0 0 Yorumla
kekekrjr Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl bilmiyorum hiç deneyimlemedim skdjjejdjcbdbchdbhxhdhchc 5 4 Yorumla ByZRX 1 yıl Aaa neden Yorumla kekekrjr 1 yıl evli değilim dkdjcjdj Yorumla ByZRX 1 yıl Gel deneyim kazandırayım Yorumla kekekrjr 1 yıl sen aptalmısın Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. evet ya... dudaklarımın başka bir dudağı içine alması.. tutklu ve heyecanlı 1 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet çok haz verici orasın kesinn :) Ama gözlerinizi neden kapatıyorsunuz orasını da bi söylesen :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kendini kaybettiğin için gözler kapanıyor Yorumla Musti423 1 yıl Hmm, teşekkür ederim. Hep merak etmiştim bunun sebebini. Birini öpmeyeli de uzun zaman oldu yaaa. Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sıkıca sarılarak ve okşayarak ateşli derecede. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aynenn Yorumla Doyumsuz6969 1 yıl Öpüşürken özel bölgesinde olacak eller. Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. İşini bilen ve sevdiğim biriyle evet 8 0 Yorumla
xUmoo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hem de çok. Eski sevgili ile öpüşmeler hep aklıma gelir. Çok istekli biriydi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tabiki gozlerine baka baka😊Klcadan kavrayarak kendine cekipSardiktan sonra gozlerden duygu akimina kapilarak aşagilara suzulmek😇🔥 0 0 Yorumla
emre643 Takip Et Guru Yaş: 26 1 yıl Öpüşürken duygu aktarımı da oluyor en güzel hislerden biri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hiç öpüşmedim ama izlemesi bile alevlendiyorsa yapmasını hiç düşünemiyorum 0 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kiminle öpiştiğüne bağlı 2 0 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Sevmeyen haz almayan var mı ki acaba? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İllaki vardır Yorumla sociosf 1 yıl Yoktur ya Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. farkeder herkes iyi öpmeyebilir 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kesinlikle haz verici 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet ama kimse yokki amasyada 0 0 Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. tükürüklerin karışması 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet uzun uzun olunca keyfi başka olur 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tek başına yeterli değil ama güzeldir 0 0 Yorumla
Taş_çocukk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Heraldeee yanii hele kadınlarin o panik halleri 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. İleriis daha iyi bence absbbab 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Çok. İlkinde mor olana kadar sürmüştü 0 0 Yorumla
QwMariner Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hiç öpüşmedim. Karımla doya doya öpüşürüm 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Harika ötesi kayboluyorum resmen öpüşürken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nereden olduğuna bağlı 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kalabalık olmayan heryerde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seyde olucak mi ✋🏻 Yorumla Soran 1 yıl Elde olsun taabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emilmekte ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kiz Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. öyledir herhalde :) 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Uzun öpüşüyorsun sanırım :) 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Uzun süre öpüşmek çok zevkli 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Aynenn Yorumla Bukowski_ist 1 yıl Acele etmeden dudakların birleşerek dillerin dans etmesi Yorumla Soran 1 yıl Çok etkilii Yorumla Bukowski_ist 1 yıl Kesinlikle sıcaklığı hissedince enfes oluyor Yorumla Soran 1 yıl Aynenn haz verici Yorumla Bukowski_ist 1 yıl Aynen dillerin dansı devam ettikçe eller nerede olur artık bilinmez Yorumla Soran 1 yıl Kendini kaybettiğin an olurr ozmn Yorumla Bukowski_ist 1 yıl Evet uzun öpüşmenin verdiği zevkin etkisi hissedilir Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Bukowski_ist 1 yıl Ateşli öpüşmeyle devam ederek arzulu bir hal alır tüm bedeni Yorumla
bakipgidecegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% 1 yıl İçindeyken mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yokk normal Yorumla bakipgidecegim 1 yıl İçindeyken bide dene Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Değil 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen işini bilmiyorsun Yorumla skkdrıcı 1 yıl neden Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl Birinden sonra zevkli gelmedi belki tekrar gelir ama şu an değil Yorumla
nanofyorbizinıs Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cokkkk 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evett 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Etkili 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
tahirkaya34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Hemde nasıl sonra gögüse sonra da vajinaya inmek 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Nerdelinknerdeahlak Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Bâzen seksten bile iyidir altan tutup emmek 0 0 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Tabikidee 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Degil 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Hiç yapamadık ki ya 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bilmem yaşamadım 0 0 Yorumla
alper8474838r8 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Ebet harika 0 1 Yorumla alper8474838r8 1 yıl Oral de lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
öyle evet
bilmiyorum hiç deneyimlemedim skdjjejdjcbdbchdbhxhdhchc
Aaa neden
evli değilim dkdjcjdj
Gel deneyim kazandırayım
sen aptalmısın
evet ya... dudaklarımın başka bir dudağı içine alması.. tutklu ve heyecanlı
Evet çok haz verici orasın kesinn :) Ama gözlerinizi neden kapatıyorsunuz orasını da bi söylesen :)
Kendini kaybettiğin için gözler kapanıyor
Hmm, teşekkür ederim. Hep merak etmiştim bunun sebebini. Birini öpmeyeli de uzun zaman oldu yaaa.
Sıkıca sarılarak ve okşayarak ateşli derecede.
Aynenn
Öpüşürken özel bölgesinde olacak eller.
İşini bilen ve sevdiğim biriyle evet
Hem de çok. Eski sevgili ile öpüşmeler hep aklıma gelir. Çok istekli biriydi
Tabiki gozlerine baka baka😊
Klcadan kavrayarak kendine cekip
Sardiktan sonra gozlerden duygu akimina kapilarak aşagilara suzulmek😇🔥
Öpüşürken duygu aktarımı da oluyor en güzel hislerden biri
Hiç öpüşmedim ama izlemesi bile alevlendiyorsa yapmasını hiç düşünemiyorum
Kiminle öpiştiğüne bağlı
Sevmeyen haz almayan var mı ki acaba?
İllaki vardır