Ama benim söylediklerime de senden öğreneceğim çok şey var dedi bu ne demek şimdi
Erkekleri çözmek imkansız.
Ben duygusuz cinselliğe karşıyım. dedim. Kafa yapımız farklı.
Ama benim söylediklerime de senden öğreneceğim çok şey var dedi bu ne demek şimdi
Erkekleri çözmek imkansız.
Ben duygusuz cinselliğe karşıyım. dedim. Kafa yapımız farklı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
uzak durabilirsin bence
Ne seninle ne sensiz
Bu illet inan çaresiz
Aşksız bile yaşanır ki
İnan yaşanmaz skşsiz 🤣🤣🤣
Duygusuz cinsellik tabiko de olmaz güzel ve hoş değildir insan kendini obje gibi hisseder ben olsam o kişi öyle arkadaşlığımı bitiririm
Ben olsam tamamen hayatımın sınırları dışına atarım. Biten ilişkide, bitiren iki kişi hayatımda sadece huzursuzluk sebebi olur.
Senden duygu öğrenecek, en azından seni sevmeye çalışacak cinsellik sonraki iş.
Duygusuz cinsellik olmaz zaten. Birşeyler hissetmek gerek
Bir kadının duyabileceği en kötü söz olsa gerek.
Sen ona neler söylemiştinde böyle dedi peki?
Bu şekilde devam edemem kendime yabancilasirim duygu , sevgi olmadan yurutememem benim de sevgim biterse karşımdaki insanı obje gibi bakmak istemem vs vs o da hak verdi farklıyız ama senden öğrenecek çok şeyim var filan
Senden öğrenecek çok şeyim var demiş olması, öncelikle sende gördüğü vizyon ile ilgili. Bunun yanında kadınsılığın ve kadın erkek yaklaşımlarının içerikleriyle ilgili olarak bunları söylemiş. Tabiki en son şık ise seni daha çok yanında tutabilmek en azından hemen gitmemenin ve bir süre cinsel birliktelik yaşayabilmek için bunları söylemiş.
Cinsellikte aşkın önemi yok , arkadaş kalalım demesi de , seninle cinsellikte ve cinselliğin dışında güzel zaman geçirebildiğini veya geçirebileceğini düşünüyor. Fakat sevgi bağlayıcılığı içine girmek istemiyor. Söyledikleri bu anlama geliyor.
Muhtemelen hesap vermeyeyim , başkalarından etkilenir sen onlara da gidebileyim kafası bu
Evet gayet tabii olarak , sonuç buraya çıkıyor. Belki sen hesap sormayacak ya da sık boğaz etmeyecek biride olabilirsin ama onun bunu anlayabilmesi için seni daha iyi tanımış olması gerekir, tabiki bu durumlar onu arayıp sormayacağın, merak etmeyeceğin veya konuşma isteğin olmayacağı anlamına gelmiyor. Ne var ki öyle olsa bile, o zihninde sevgisel bir içerik oluşturmanış, oluşturmuş olsaydı bunu söylemezdi
Onun istediği , daha çok fb tarzı ilişki , sadece küçük bir ayrım cinsellik dışı arkadaşlık düşüncesi ama , öyle devam etseydide zaten ilişki kısa bir süre sonra sadece sevişme öncesi iletişimlerden ibaret olurdu.
Ben çektim. su an o iletişim kurmak. icin. ugrasiyor. Biz kadınlar bir adım gidene koşuyoruz hata bizde
Ben çektim derken, geri çekildim anlamında mı yoksa , sıkıntı çektim anlamında mı kullandınız?
Maalesef bir çok kadın bu durumu yaşıyor, oysa koşması gereken , gayret etmesi gereken taraf erkekler.
İletişim kurma çabalarına iyi bir analiz neticesinde karar vermenizi dilerim.
Ben de duygusuz sekse karşıyım ama kişiden kişiye değişiyor demekki
Cinsellik istiyor fbody tarzi
Kafa yapına uygun birini bul
Baglanmayalim sadeceyapalim demis
Kafa yapısı önemli
Fb olalım demiş
Asesksüel misin
Hayır duygusuz olanına karsiyim
Hiç illkşn oldu mu
f*ck istemiş
Yo ben devam edemem dedim saygı duydu öyle değil
Güzel